Skip to main content

Μυθική Αρκαδία - Χριστούγεννα 2019 και Πρωτοχρονιά 2020 από 249.00

Βυτίνα - Δημητσάνα – Λαγκάδια

Αναχωρήσεις: 23, 30/12 4 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:00 π.μ.

Οι τιμές ισχύουν έως 19/11 και για περιορισμένες θέσεις!

 1η μέρα: Αγία Φωτεινή - Οινοποιείο Καλόγρη - Χιονοδρομικό Κέντρο (Οστρακίνα)

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στο Μαντινειακό Πεδίο, για να δούμε τον αρχιτεκτονικά παράδοξο Ναό της Αγίας Φωτεινής. Συνεχίζουμε για το Οινοποιείο Καλόργη, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για όλα τα στάδια παραγωγής και εμφιάλωσης ορισμένων από τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά. Επόμενος σταθμός μας ο ορεινός όγκος του Μαινάλου και σε υψόμετρο 1981μ. το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνα (καιρού επιτρέποντος), όπου θα πιούμε τον καφέ μας στο σαλέ και θα ακολουθήσουν παιχνίδια με το χιόνι! Άφιξη και τακτοποίηση στο ARCADIA HOTEL 3* στην Τρίπολη. Δείπνο.

2η μέρα: Χρυσοβίτσι - Λιμποβίσι - Ελάτη - Βυτίνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Χρυσοβίτσι, που υπήρξε μεγάλο υλοτομικό κέντρο. Επίσκεψη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας. Συνεχίζουμε για το Λιμποβίσι και το σπίτι του Γέρου του Μοριά, που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο για τη ζωή και τη δράση του Θ. Κολοκοτρώνη. Θα φθάσουμε στην Ελάτη, όπου θα δούμε τις ξύλινες δημιουργίες του Χρήστου Σιμόπουλου, και αργότερα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην κοσμοπολίτικη Βυτίνα για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Καρύταινα - Στεμνίτσα - Δημητσάνα – Λαγκάδια

Πρωινό και αναχώρηση για την Καρύταινα, μια καλοδιατηρημένη Μεσαιωνική καστροπολιτεία. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και επίσκεψη στο πεντάτοξο γεφύρι του Αλφειού. Επόμενος σταθμός μας η Στεμνίτσα. Θα μεταβούμε στην ιστορική Δημητσάνα, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στα Λαγκάδια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών - Σπήλαιο Κάψια - Λεβίδι - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την ιερά σταυροπηγιακή Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών, ένα καταφύγιο ομορφιάς και πνευματικότητας που ορθώνεται στο όρος Κτενιάς, μόλις 11χλμ. από την Τρίπολη. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Σπήλαιο Κάψια. Επόμενος σταθμός μας το Λεβίδι για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ STD

2ΚΛΙΝΟ EXE

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ STD

1ΚΛΙΝΟ EXE

23, 30/12 SMILE PRICE

4

249 €

259 €

194 €

299 €

313 €

23, 30/12

4

269 €

279 €

214 €

324 €

338 €

STD: STANDARD, EXE: EXECUTIVE

Οι τιμές ισχύουν έως 19/11 και για περιορισμένες θέσεις!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Arcadia Hotel 3* στην Τρίπολη ✓ Ημιδιατροφή  ✓ Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.