Skip to main content

Καλάβρυτα Οδοντωτός Χριστούγεννα 2019 και Πρωτοχρονιά 2020 από 285.00

Χωριά Ζήρειας - Λίμνη Τσιβλού

Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12 4 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:15 π.μ.

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 19/11  και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

1η μέρα: Αθήνα - Χωριά Ζήρειας – Ελαιώνας

 Πρωινή αναχώρηση για τον Ελαιώνα. Στη διαδρομή θα κάνουμε μια παράκαμψη για τα χωριά της Ζήρειας και τη Στυμφαλία Λίμνη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος. Περνώντας από την Καστανιά και τον Φενεό θα φτάσουμε στην τεχνητή Λίμνη Δόξα και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού. Επιστροφή στην Καστανιά για το μεσημεριανό προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο SEMANTRON TRADITIONAL VILLAGE 4* στον Ελαιώνα. Δείπνο.

2η μέρα: Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα (Οδοντωτός)

Πρωινό και μετάβαση στο χωριό Καστριά, όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό Σπήλαιο Λιμνών. Το συνολικό μήκος του φθάνει τα 2 χιλιόμετρα και στο εσωτερικό του υπάρχουν σταλακτίτες και σταλαγμίτες, καθώς και δεκατρείς λίμνες! Ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Καλαβρύτων και ακολουθεί μια καταπληκτική διαδρομή από τα Καλάβρυτα στο Διακοφτό με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Ναύπακτος - Τρίκορφο

Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν, πέρασμα από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και επίσκεψη στη γραφική καστρούπολη της Ναυπάκτου, μία από τις αρχαιότερες Ελληνικές πόλεις, που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με σημαντικά γεγονότα της ιστορικής μας πορείας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Τρίκορφο, με τη Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ, που ξεχωρίζει για τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες της, και όπου θα μας υποδεχθούν οι «παπα-ροκάδες»! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Λίμνη Τσιβλού – Ζαρούχλα

Μετά το πλούσιο πρόγευμα αναχώρηση για τη Λίμνη Τσιβλού, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 800μ., έχει έκταση 200 στρέμματα και βάθος 80μ. Αφού περιηγηθούμε θα μεταβούμε στη Ζαρούχλα, σε έναν από τους πιο ορεινούς και γραφικούς οικισμούς της Αχαΐας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ ή φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1o ΠΑΙΔΙ 4-12

23, 30/12

4

285 €

208 €

434 €

99 €

23, 30/12

4

305 €

228 €

459 €

109 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 19/11  και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Semantron  Traditional Village 4* στον Ελαιώνα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Ρεβεγιόν 24 & 31/12 με ζωντανή μουσική  στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Εισιτήριο για τον Οδοντωτό ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.