Skip to main content

Γιορτές στο Πριγκηπάτο της Αχαΐας Χριστούγεννα 2019 και Πρωτοχρονιά 2020 από 245,00

Αναχωρήσεις: 24 & 31/12 , 4ΜΈΡΕΣ

Με διαµονή στο Moxy Patra Marina Hotel 3*Sup

Τα Moxy είναι το νέο προϊόν της Marriot που απευθύνεται σε όσους είναι (ή αισθάνονται) πολύ νέοι! Το Moxy Patra Marina είναι μπροστά στη βόρεια μαρίνα της πόλης, σε εξαιρετικό σημείο. Το ύφος του θυμίζει περισσότερο μοντέρνο σπίτι παρά ξενοδοχείο. Η εξυπηρέτηση σε επίπεδο φιλικό ως παρεΐστικο με 24ωρη ρεσεψιόν που εξυπηρετεί και ως καφέ - μπαρ με σνακς (με ειδίκευση στο αμερικάνικο street food όπως pizzas, burgers κλπ). Γύρω της έχει πολυχρηστικά καθιστικά και έναν διάδρομο όπου παρέχονται σε ιδιότυπο μπουφέ το πρωϊνό και τα φαγητά (τα πάντα self service). Ακόμα διαθέτει πισίνα στο ισόγειο, roofgarden, 24ωρο mini market και ιδιωτικό πάρκινγκ. Σε κάθε όροφο έχει και χώρο για σιδέρωμα. Τα δωμάτια είναι πανέμορφα και όλα εξοπλισμένα με ψυγειάκι και Smart TV 49ιντσών που παρέχει ασύρματη ζεύξη με το κινητό ή το tablet σας για απεριόριστη πρόσβαση στο internet.Πέραν των 3 ειδών σαπουνιού δεν διαθέτει καθόλου άλλα amenities. Φρέσκια ιδέα για όσους θέλουν να ζήσουν κάτι πραγματικά διαφορετικό!

1η μέρα: Αθήνα - Achaia Claus - Πάτρα (Αρχαιολογικό) - ΜΟΧΥ
Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 για Αχαΐα. Θα επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου της “Achaia Clauss” όπου θα μας εντυπωσιάσουν τα πέτρινα κτίρια, τα μεγάλα δρύινα βαρέλια με μαυροδάφνη ενός αιώνα, η παραδοσιακή κάβα κ.α. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πάτρα και το Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά) που στεγάζεται στο νέο εντυπωσιακό φουτουριστικό κτίριο του Θεοφάνη Μπομπότη. Αργότερα τακτοποίηση στο MOXY PATRA MARINA στην Πάτρα. Το βράδυ Εορταστικό δείπνο και party με DJ!

2η μέρα: Παναγία Πλατανιώτισσα - Παναγία Τρυπητή - Αίγιο (Χριστ. χωριό)
Χρόνια πολλά!!!
Πρόγευμα και επίσκεψη στο χωριό της Πλατανιώτισσας Αχαΐας, με το εκκλησάκι της Παναγίας μέσα στο κοίλωμα ενός τεράστιου πλατάνου 25 μ. Χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε για προσκύνημα στην Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο, σαν μια μεγάλη ζωγραφιά κολλημένη στο βράχο με κυπαρίσσια και πεύκα τριγύρω να της δίνουν μία ξεχωριστή και υποβλητική μεγαλοπρέπεια. Συνεχίζουμε για τα Ψηλά Αλώνια του Αιγίου όπου αυτές τις μέρες μετατρέπονται σε ένα υπέροχο μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό με δρώμενα, εκπλήξεις, εικαστικά και γιορτινές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους! Επιστροφή και δείπνο.

3η μέρα: Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα
Πρόγευμα και ανάβαση με τον οδοντωτό από το Διακοπτό στα Καλάβρυτα (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο Λιμνών (έξοδα ατομικά) με τις αλλεπάλληλες κλιμακωτές σε τρεις ορόφους λίμνες του, που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του στον κόσμο. Χρόνος για επίσκεψη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος (έξοδα ατομικά) γεύμα στα ιστορικά Καλάβρυτα και μικρή στάση για προσκύνημα στη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου. Απόγευμα ξεκούρασης και το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Ανδραβίδα - Αρχαία Ολυμπία - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για Ανδραβίδα, την επί δύο αιώνες πρωτεύουσα του φραγκικού Πριγκιπάτου της Αχαΐας όπου θα δούμε τα υπολείμματα του καθεδρικού ναού της Αγίας Σοφίας, σπάνιο δείγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής στον ελλαδικό χώρο. Συνεχίζουμε για τον κάλλιστο τόπο της Ολυμπίας, για ξενάγηση (έξοδα ατομικά) στον κόσμο “του ωραίου, του μεγάλου, του αληθινού”, για να γνωρίσουμε τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο με τα ανεκτίμητης αξίας εκθέματα όπως τον Ερμή του Πραξιτέλους, τη Νίκη του Παιωνίου κ.α., το μνημείο του βαρόνου Πιέρ Ντε Κουμπερτέν. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Αναχ: 24 & 31 Δεκεµβρίου, 4 µέρες

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε ηµιδιατροφή/ ρεβεγιόν µε Εορταστικό µπουφέ µε παραδοσιακή γαλοπούλα και party µε Dj !!!

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή/ ρεβεγιόν µε Εορταστικό µπουφέ µε παραδοσιακή γαλοπούλα και party µε Dj !!!

 Moxy Patra Marina Hotel 3*

4 µέρες

4 µέρες / 3 νύχτες

Δίκλινο θέα πόλη

245

159

Δίκλινο θέα θάλασσα

265

178

Δίκλινο Family

342

255

3ο άτοµο

150

60

4ο άτοµο ως 12 ετών **

130

50

Μονόκλινο θέα πόλη

375

285

Μονόκλινο θέα θάλασσα

406

315

** 4ο άτομο ως 12 ετών, ΜΟΝΟ σε Family Suite.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο MOXY PATRA MARINA 3* sup στην Πάτρα
  • Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Εορταστικό μπουφέ με γαλοπούλα και party με D.J. στις 24 & 31 Δεκεμβρίου στη θέση του δείπνου της ημέρας
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια