Skip to main content

Στο Πριγκιπάτο της Αχαΐας 28η Οκτωβρίου 2019 από 159.00

Αναχ.: 25 Οκτωβρίου
4 µέρες

 

Τα Moxy είναι το νέο προϊόν της διεθνούς αλυσίδας Marriot που απευθύνεται σε όσους είναι (ή αισθάνονται) πολύ νέοι! Το Moxy Patra Marina είναι μπροστά στη βόρεια μαρίνα της πόλης, σε εξαιρετικό σημείο. Το ύφος του θυμίζει περισσότερο μοντέρνο σπίτι παρά ξενοδοχείο. Η εξυπηρέτηση σε επίπεδο φιλικό ως παρεΐστικο με 24ωρη ρεσεψιόν που εξυπηρετεί και ως καφέ - μπαρ με σνακς (με ειδίκευση στο αμερικάνικο street food όπως pizzas, burgers κλπ). Γύρω της έχει πολυχρηστικά καθιστικά και έναν διάδρομο όπου παρέχονται σε ιδιότυπο μπουφέ το πρωϊνό και τα φαγητά (τα πάντα self service). Ακόμα διαθέτει πισίνα στο ισόγειο, roofgarden, 24ωρο mini market και ιδιωτικό πάρκινγκ. Σε κάθε όροφο έχει και χώρο για σιδέρωμα. Τα δωμάτια είναι πανέμορφα και όλα εξοπλισμένα με ψυγειάκι και Smart TV 49ιντσών που παρέχει ασύρματη ζεύξη με το κινητό ή το tablet σας για απεριόριστη πρόσβαση στο internet.Πέραν των 3 ειδών σαπουνιού δεν διαθέτει καθόλου άλλα amenities. Φρέσκια ιδέα για όσους θέλουν να ζήσουν κάτι πραγματικά διαφορετικό!

1η μέρα: Αθήνα - Παναγία Πλατανιώτισσα - Δάσος Στροφυλιάς - Πάτρα
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00 για το χωριό της Πλατανιώτισσας Αχαΐας, με το εκκλησάκι της Παναγίας μέσα στο κοίλωμα ενός τεράστιου πλατάνου 25 μ. Χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο δάσος της χώρας, υδροβιότοπος Κοτυχίου (Ramsar). Ενημέρωση από τους υπεύθυνους, χρόνος για γεύμα και εγκατάσταση στο MOXY PATRA MARINA στην Πάτρα. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Ανδραβίδα - Αρχαία Ολυμπία- Κατάκολο
Πρόγευμα και αναχώρηση για Ανδραβίδα, την επί δύο αιώνες πρωτεύουσα του φραγκικού Πριγκιπάτου της Αχαΐας όπου θα δούμε τα υπολείμματα του καθεδρικού ναού της Αγίας Σοφίας, σπάνιο δείγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής στον ελλαδικό χώρο. Συνεχίζουμε για τον κάλλιστο τόπο της Ολυμπίας, για ξενάγηση (έξοδα ατομικά) στον κόσμο “του ωραίου, του μεγάλου, του αληθινού”, για να γνωρίσουμε τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο με τα ανεκτίμητης αξίας εκθέματα όπως τον Ερμή του Πραξιτέλους, τη Νίκη του Παιωνίου κ.α., το μνημείο του βαρόνου Πιέρ Ντε Κουμπερτέν. Επιστρέφοντας, χρόνο για καφέ στο Κατάκολο. Δείπνο.

3η μέρα: Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα
Πρόγευμα και ανάβαση με τον οδοντωτό από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο Λιμνών (έξοδα ατομικά) με τις αλλεπάλληλες κλιμακωτές σε τρεις ορόφους λίμνες του, που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του στον κόσμο. Χρόνος για επίσκεψη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος (έξοδα ατομικά) γεύμα στα ιστορικά Καλάβρυτα και μικρή στάση για προσκύνημα στη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου. Απόγευμα ξεκούρασης και το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας - Achaia Claus - Παναγία Τρυπητή - Αθήνα
Πρόγευμα και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο (είσοδος δωρεάν λόγω της ημέρας). Συνεχίζουμε για ξενάγηση στις παραδοσιακές εγκαταστάσεις του οινοποιείου της “Achaia Clauss” και αργότερα για προσκύνημα στην Παναγία την Τρυπητή στο Αίγιο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα το απόγευμα.

Αναχ.: 25 Οκτωβρίου, 4 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδ/φή

Moxy Patra Marina 3*Sup

4 µέρες

Δίκλινο θέα πόλη

245

Δίκλινο θέα θάλασσα

265

Δίκλινο Family Suite

315

3ο άτοµο *

150

4ο άτοµο ως 12 ετών *

130

Μονόκλινο θέα πόλη

340

Μονόκλινο θέα θάλασσα

375

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ.

(χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε ηµιδιατροφή

4 µέρες / 3 νύχτες

159

179

230

70

50

260

295

* 3o ή και 4ο άτομο ως 12 ετών, ΜΟΝΟ σε Family Suite.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ολοκαίνουργιο (2019) ξενοδοχείο MOXY PATRA MARINA 3* sup
  • Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) όλα στυλ σέλφ σέρβις
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.