Skip to main content

Στις Καστροπολιτείες της Λακωνίας 28η Οκτωβρίου 2019 από 195.00

Αναχ.: 26 Οκτωβρίου
3 µέρες

1η μέρα: Αθήνα - Δυρός - Λιμένι - Αρεόπολη - Kyniska Palace
Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα μέσω Σπάρτης για τα σπήλαια του Δυρού ή “Βλυχάδας” (έξοδα ατομικά) όπου η βαρκάδα ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες είναι μια εμπειρία αξέχαστη. Συνεχίζουμε για το γραφικό Λιμένι όπου χρόνος για γεύμα και αργότερα για την Αρεόπολη, την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, την πλατεία 17ης Μαρτίου! Από εδώ ξεκίνησε η επανάσταση του 1821!!!
Εδώ επίσης υπάρχει και ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος που λέγεται ότι είναι ο παλαιότερος της Πελοποννήσου (πάνω από 180 ετών). Χρόνος για καφέ και κατευθυνόμαστε για το ολοκαίνουργιο (2019) KYNISKA PALACE 5*, στο Παρόρι του Μυστρά.

2η μέρα: Μυσταγωγική Μονεμβασιά
Πρόγευμα μπουφέ και εκδρομή στη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Ταξίδι στη μεσαιωνική καθημερινότητα της ζωής, με τα μάτια του σήμερα ο περίπατος - περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις σαράντα εκκλησιές, τις καμάρες, που από κάτω τους διασταυρώνονται τα λιθόστρωτα καντούνια με πάμπολλα μαγαζάκια, μικρά καφενεία κ.α. Απολαύστε και κρατήστε στα μάτια σας τη στιγμή. Χρόνος για γεύμα με τοπικές σπεσιαλιτέ, βολτούλα, σουβενίρ και μοναδικές φωτογραφίες! Επιστροφή και ξεκούραση. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις περιποιήσεις του υπέροχου Spa. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μυστράς - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Αθήνα
Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά (είσοδος δωρεάν λόγω της ημέρας). Συνεχίζουμε για την Σπάρτη για επίσκεψη στο μουσείο της Ελιάς και ελληνικού λαδιού (έξοδα ατομικά), ένα κόσμημα της πόλης με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας.
Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα, μέσω του αυτοκινητόδρομου.

Αναχ.: 26 Οκτωβρίου, 3 µέρες

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή

Δίκλινο

195

3ο άτοµο

135

3ο άτοµο ως 12 ετών

75

4ο άτοµο ως 12 ετών

75

Μονόκλινο

355

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν 30 θέσεων
  • Διαμονή στο ολοκαίνουργιο (2019) ξενοδοχείο KYNISKA PALACE 5*, στο Παρόρι του Μυστρά
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.