Skip to main content

ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ 28η Οκτωβρίου, Νοέμβριος 2019 από 179.00

Αναχ.: 26 Οκτ. & 22 Νοεµ.
3 µέρες

1η μέρα: Αθήνα - Καρύταινα - Αρκαδιανή - Στεμνίτσα - Δημητσάνα
Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα για την πετρόχτιστη ιστορική Καρύταινα με το θρυλικό πεντάτοξο γεφύρι και το Φράγκικο κάστρο του 13ου αιώνα. Θα συνεχίσουμε για το πρότυπο κέντρο γεύσεων “Αρκαδιανή” στο χωριό Ψάρι και μετά στη Στεμνίτσα θα δούμε το Ηρώο των Αγωνιστών του ’21 και εξωτερικά το λαογραφικό μουσείο. Επόμενος σταθμός μας η Δημητσάνα και το “ζωντανό” Μουσείο Υδροκίνησης (έξοδα ατομικά). Εδώ βρίσκεται και το σπίτι του Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε΄ και πολλά κειμήλια στη Βιβλιοθήκη της όπως η ορειχάλκινη λάρνακα με τα οστά του Παλαιών Πατρών Γερμανού, η σέλα του αλόγου του Παπαφλέσσα κ.α. Κατευθυνόμαστε για το υπέροχο και πολυτελέστατο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ” στην Κάψια. Ξεκούραση στο ατμοσφαιρικό bar με το πιάνο και τα πολυτελή του σαλόνια. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Χρυσοβίτσι - (Αρκουδόρεμα - Λιμποβίσι) - Ελάτη - Βυτίνα
Πρόγευμα μπουφέ και ημέρα φυσιολατρίας στην καρδιά του Μαινάλου. Πρώτος μας σταθμός το Χρυσοβίτσι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγιά του Αρκουδορέματος, ένα εκκλησάκι που έχτισε ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης και στο Λιμποβίσι το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Αργότερα στην Ελάτη θα θαυμάσουμε τις ξύλινες δημιουργίες του Χρήστου Σιμόπουλου και χρόνος για γεύμα στην κοσμοπολίτικη Βυτίνα. Επιστρέφουμε στο πολυτελές “Αρχοντικό” μας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Τρίπολη - Μαντινεία - Λεβίδι - Κάψια (οινοποιείο & σπήλαιο) - Αθήνα
Πρόγευμα μπουφέ και κατευθυνόμαστε προς το “Μαντινειακό Πεδίο”, για να δούμε τον αρχιτεκτονικά παράδοξο ναό της Αγίας Φωτεινής. Συνεχίζουμε για το γραφικό Λεβίδι μέσα στα έλατα στις παρυφές του δάσους και μετά για το οινοποιείο “Καλόγρη” με τις υπέροχες τοπικές αρωματικές ποικιλίες. Χρόνος για γεύμα και ξενάγηση στα ζωντανά γλυπτά της φύσης στο κοντινό σπήλαιο Κάψια (έξοδα ατομικά). Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

Αναχ.: 26 Οκτ. & 22 Νοεµ. - 3 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδ/φή

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ 4*

3 µέρες

26 Οκτ

3 µέρες

22 Νοε

Δίκλινο

195

179

3ο άτοµο

170

153

3ο άτ. έως 12 ετών

70

70

4ο άτ. έως 12 ετών

120

115

Μονόκλινο

265

235

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο Luxury Boutique Hotel “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ” 4* sup στην Κάψια Μαντινείας
  • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ελεύθερη χρήση wi-fi, της σάουνας και του γυμναστηρίου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α