Skip to main content

Η άγρια ομορφιά της Μάνης Αγίου Πνεύματος 2019 από 169.00

Η συμφωνία του ήλιου και της πέτρας

15 Ιουνίου
3 Ημέρες

1n Ημέρα: Αθήνα – Μυστράς – Σπάρτη – Γύθειο
Αναχώρηση στις 7:30 το πρωί από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε στη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά.  Ερειπωμένη, κτισμένη στην πλαγιά του Ταΰγετου με το κάστρο του Βιλλεαρδουίνου να δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Θα δούμε τη βυζαντινή εκκλησία της Παντάνασσας και θα περιπλανηθούμε ανάμεσα στους βυζαντινούς θησαυρούς. Θα συνεχίσουμε για την Σπάρτη. Επίσκεψη στο μουσείο Ελιάς. Τελικός σταθμός το νησιώτικο Γύθειο. Γραφικός, πολύχρωμος οικισμός και όμορφο λιμάνι με πολλά καφέ και ταβερνάκια πάνω στη θάλασσα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2n Ημέρα: Αρεόπολη – Σπήλαιο Διρού – Γερολιμένας – Βάθεια 
Πλούσιο πρωινό και αναχωρούμε προκειμένου να γνωρίσουμε την πέτρινη Αρεόπολη όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην πλατεία της 17ης Μαρτίου, απ’ όπου ξεκίνησε η επανάσταση του 1821. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το σπήλαιο Διρού, ένα από τα ωραιότερα λιμναία σπήλαια στον κόσμο. Θα περιηγηθούμε και θα ξεναγηθούμε κάνοντας βαρκάδα μέσα σε καταπληκτικές αίθουσες γεμάτες σταλακτίτες. Στη συνέχεια ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή πλάι στη θάλασσα και σε πέτρινους πύργους θα φθάσουμε στο γραφικό Γερολιμένα. Χρόνος για φαγητό και μπάνιο σε υπέροχες βοτσαλωτές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε για τον πιο διάσημο οχυρωμένο οικισμό της Μάνης, τη Βάθεια με τους περίφημους Μανιάτικους Πύργους της. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3n Ημέρα: Μονεμβασιά – Αθήνα
Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για να θαυμάσουμε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Πελοποννήσου, τη μεσαιωνική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Χρόνος να περιπλανηθούμε στα σοκάκια και στις βυζαντινές εκκλησίες του κάστρου και να επισκεφτούμε το σπίτι του σπουδαίου ποιητή Γιάννη Ρίτσου. Θα κολυμπήσουμε στην υπέροχη παραλία και θα δοκιμάσουμε καταπληκτικούς ντόπιους μεζέδες. Πορεία επιστροφής προς Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο με ημιδιατροφή:   

Ημερομηνίες

Δίκλινο

3o άτομο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

15 – 17 / 06

€ 169

€ 129

+ € 50

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές/μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AKTAION RESORT 4* στο Γύθειο
  • Μπουφέ πρωινό και βραδινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

  • Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Ο φόρος διαμονής 3 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέος επί τόπου