Skip to main content

Ολυμπία Πάσχα 2019 από 215.00

Λάμπεια - Δάσος Φολόης

Αναχώρηση: 26/4
4 ΗΜΕΡΕΣ

Οι τιμές Smart Price ισχύουν έως 26/3 και για περιορισμένες θέσεις!

Ώρα αναχώρησης: 07:30

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Ανδρίτσαινα - Βάσσες (Ναός Επικούρειου Απόλλωνα)
Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με πρώτο σταθμό τις Βάσσες Φιγαλείας, σε υψόμετρο 1130μ., όπου βρίσκεται ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα. Συνεχίζουμε για το γραφικό και ιστορικό χωριό Ανδρίτσαινα, στα 760μ., στην πλαγιά του Λυκαίου Όρους. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια. Αναχώρηση για Ολυμπία. Άφιξη-τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NEDA HOTEL 3*, στο κέντρο της πόλης. Μετάβαση για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Ολυμπία - Αρχαιολογικός χώρος (ξενάγηση) – Κατάκολο (Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων)
Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ολυμπίας, όπου θα ξεναγηθούμε από διπλωματούχο ξεναγό. Το μουσείο περιλαμβάνει τη μόνιμη έκθεση ευρημάτων από ανασκαφές στον ιερό χώρο της Άλτεως, τα οποία χρονολογούνται στην Προϊστορική εποχή. Επόμενος σταθμός μας το Κατάκολο, όπου (αν είναι ανοιχτό) θα επισκεφθούμε το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων του Κώστα Κοτσανά, με 200 και πλέον λειτουργικά ομοιώματα μηχανισμών και επινοήσεων του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Κατάκολο
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και οβελία. Το απόγευμα αναχωρούμε για το Κατάκολο, όπου θα πιούμε καφέ στο λιμανάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Δάσος Φολόης - Λάμπεια - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω του ορεινού χωριού Λάλα κατευθυνόμαστε προς το μαγευτικό αυτοφυές δρυοδάσος της Φολόης. Θα παρεκκλίνουμε περίπου 1χλμ. από τον κεντρικό δρόμο και με το πούλμαν θα διασχίσουμε ένα μέρος του δάσους για να θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης. Στάση για φωτογραφίες και όσοι θέλουν μπορούν να απολαύσουν έναν αναζωογονητικό περίπατο κάτω από τη σκιά των δέντρων. Συνεχίζουμε το δρόμο μας στις πλαγιές του Ερύμανθου και φθάνουμε στο ιστορικό κεφαλοχώρι Λάμπεια (ή Δίβρη), σε υψόμετρο 800-950μ., όπου θα σταματήσουμε για μεσημεριανό γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΦΙΞΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

26/4 SMART PRICE

4

215 €

190 €

265 €

180 €

26/4

4

235 €

210 €

295 €

190 €

 

 

 

 

Οι τιμές Smart Price ισχύουν έως 26/3 και για περιορισμένες θέσεις!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στο μουσείο και στον αρχ. χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας
  • Διαμονή στο Neda Hotel 3* στην Ολυμπία
  • Ημιδιατροφή
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής