Skip to main content

22/03 Καστοριά - Πρέσπες ΑΠΟ 240,00..

 …μεταδοτικά γοητευτική! 
4 μέρες με πούλμαν στην Καστοριά - Λιμναίος Οικισμός - Πόλη Καστοριάς (Ντολτσό) - Νέο Ενυδρείο και Νέο Σπήλαιο Καστοριάς - “Σπηλιά του Δράκου” - Κέρινα ομοιώματα - Νυμφαίο (Αρκτούρος) με διαμονή στο πολυτελές LIMNEON RESORT 5* με ημιδιατροφή.

 Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Καλαμπάκα - Καστοριά
  Αναχώρηση από Αθήνα στις 7:00 για την Καστοριά, μέσω Καλαμπάκας. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο LIMNEON RESORT & SPA 5* Deluxe στην πλήρως ανακαινισμένη (2013) πτέρυγα Crystal. Μπουφέ δείπνο.
Ημέρα 2 Λιμναίος Οικισμός - Κέρινα Ομοιώματα - Νέο Ενυδρείο - “Σπηλιά του Δράκου” - Πόλη (Ντολτσό)
  Μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε για το Δισπηλιό, εκεί όπου ανακαλύφθηκε ο λιμναίος οικισμός του 5000 π.Χ. Θα δούμε την αναπαράσταση των συνηθειών και του τρόπου ζωής του νεολιθικού ανθρώπου. Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακό “Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας”, στο Μαυροχώρι Καστοριάς. Ακολουθούν τα δύο νέα καμάρια της πόλης, το υπέροχο Ενυδρείο, το μεγαλύτερο γλυκού νερού των Βαλκανίων καθώς και το Σπήλαιο “Σπηλιά του Δράκου”. Αργότερα θα δούμε την Παναγία τη Μαυριώτισσα και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για περίπατο στον παραλίμνιο δρόμο της πόλης. Βόλτα στο Ντολτσό, την παλιά πόλη με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά που θυμίζουν την ακμή μιας άλλης εποχής. Επιστροφή. Το βράδυ μπουφέ δείπνο.
Ημέρα 3 Πρέσπες
  Πρόγευμα μπουφέ και ονειρώδης επίσκεψη στα βόρεια φυσικά σύνορα της χώρας μας, στη Μικρή και τη Μεγάλη Πρέσπα. Ξεχωρίζει ο Άγιος Γερμανός, γνωστός και για τα περίφημα φασόλια καθώς και ο οικισμός Ψαράδες με τα μοναδικά αρχιτεκτονικά δείγματα. Ο Εθνικός Δρυμός των Πρεσπών, με πλούσια και σπάνια πανίδα και χλωρίδα (Ramsar 1991)! και το “σήμα κατατεθέν” νησάκι του Αγίου Αχιλλείου μέσα στη Μικρή Πρέσπα, στο οποίο θα φθάσουμε διασχίζοντας την πολυφωτογραφημένη πεζογέφυρα. Επιστροφή. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 4 Νυμφαίο- Κέντρο ενημέρωσης Αρκούδας (Αρκτούρος) - Αθήνα
  Πλούσιο πρόγευμα και αναχωρούμε για τις πλαγιές του όρους Βίτσι. Θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό και διατηρητέο ιστορικό τόπο του Νυμφαίου (καιρού επιτρέποντος), κατά πολλούς το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας, καθώς και το παρατηρητήριο της Καφέ Αρκούδας. Επίσης θα επισκεφθούμε το Κέντρο Ενημέρωσης για την προστασία της Αρκούδας. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο με Πούλμαν με ημιδ/φή.

Ξενοδοχείο: LIMNEON RESORT & SPA
 22/03/2015 εώς 25/03/2015
Δίκλινο € 240.00
3ο άτομο € 205.00
Μονόκλινο € 315.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές LIMNEON RESORT & SPA HOTEL 5* Deluxe στην Καστοριά
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.