Skip to main content

Θεσσαλονίκη Απόκριες 2024 από 265,00

15-18/3/2024 4ήμερη
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν  για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ‘’ CAPSIS ‘’ 4****  κεντρικό. Ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία της. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΛΛΑ, επίσκεψη(προαιρετική) στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της. Πλήθος επισκεπτών συρρέουν απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να δουν από κοντά την Αγορά της Πέλλας και τα ευρήματα των ανασκαφών της Αρχαίας πόλης που γνώρισε πρωτοφανή πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη στην εποχή της. Εν συνεχεία για ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ όπου μέσω όμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής θα περάσουμε από τις πολιτείες Νέα Καλικράτεια, Νέα Μουδανιά και από εκεί για τη μεγαλύτερη πολιτεία της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ όπου διοργανώνεται το γνωστό Καρναβάλι με διάφορες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και μεγάλη παρέλαση με τη συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/3/2024

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον πολιούχο ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τον Λευκό Πύργο, την Πλατεία Αριστοτέλους και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό. Εν συνεχεία για παραλία της ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο (‘’ DAFNI PLUS ‘’ 4****) όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) προσφορά του γραφείου μας.  Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 265 Η/Β
ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 370 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1) Το εισιτήριο του πούλμαν,
2) το ξενοδοχείο ‘’ CAPSIS ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ,
4) τα 3 Δείπνα σε μπουφέ,
5) Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ,
6) Αρχηγό - Συνοδό,
7) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο,
8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
9) Φ.Π.Α.