Skip to main content

Πασχαλιά 2023 στη σκιά του ΜΥΘΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟY! από 332€

Αναχώρηση 13/04 & 14/04/2023...4,5 μέρες

1η μέρα - Μ. Πέμπτη: Αθήνα - Δίον - Πιερία

Αναχώρηση στις 07:00 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη Πιερία. Μέσω Τεμπών, Πλαταμώνα, επίσκεψη στο μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά). Άφιξη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean Village Hotel & Spa 5* στην παραλία της Κατερίνης. Εγκατάσταση, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα - Μ. Παρασκευή: Έδεσσα - Νάουσα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Έδεσσα για μία ξεχωριστή περιπατητική περιήγηση κατά την οποία θα θαυμάσουμε τον μεγάλο καταρράκτη “Κάρανο” και το Υπαίθριο Μουσείο Νερού. θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι με τα διατηρητέα σπίτια. θα συνεχίσουμε για την υπέροχη Νάουσα που η φύση προίκισε πλουσιοπάροχα με θαυμάσιες εξοχές. Το βουνό με την πλούσια βλάστηση, το δάσος και το δροσερό νερό διαδέχονται τους περίφημους οπωρώνες και αποκαλύπτουν στους λάτρεις της φύσης ομορφιές απερίγραπτες. Το Άλσος του Αγίου Νικολάου, σε απόσταση τριών μόλις χιλιομέτρων από την πόλη, κρύβει κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια του πηγές του ποταμού της Αραπίτσας. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη εδέσματα και αργότερα παρακολούθηση του Επιταφίου.

3η μέρα - Μ. Σάββατο: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά - Βέροια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην Βεργίνα, με τους μοναδικούς Βασιλικούς Τάφους και τα ανεκτίμητα κειμήλια και αρχαιολογικούς θησαυρούς (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην επιβλητική Μονή Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το παραδοσιακό Μακεδονίτικο χωριό Καστανιά μέσα σε μοναδικό φυσικό τοπίο και την γοητευτική Βέροια με την πεζοδρομημένη αγορά, τα πολλά αρχοντικά και τις υπέροχες γεύσεις της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση σε κοντινό ναό. Ακολουθεί γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ.

4η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - Άγ. Διονύσιος – Λιτόχωρο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ και χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Μπουφέδες με παραδοσιακούς μεζέδες, τσίπουρα, ούζα και μουσική από νωρίς μας βάζουν στο κλίμα της ημέρας. Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με αρνιά και κοκορέτσια συνοδεία μουσικής από ορχήστρα. Το απογευματάκι, εκδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου μέχρι το πρώτο καταφύγιο (Πριόνια) και επίσκεψη στη Μονή του Αγ. Διονυσίου με κατάνυξη. Ακολουθεί βόλτα στο πανέμορφο και γραφικό Λιτόχωρο και επιστροφή στο ξενοδοχείο

5η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Λεπτοκαρυά - Τέμπη - Αμπελάκια – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Λεπτοκαρυά. Συνεχίζουμε για τα Τέμπη και μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στον Πηνειό, προσκύνημα στην Αγία Παρασκευή και ανάβαση στα ιστορικά Αμπελάκια όπου βρίσκεται το περίτεχνο αρχοντικό του Γεωργίου Σβαρτς (18ου αι), αλλά και το φανταστικό Λαογραφικό και ιστορικό Μουσείο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται το πρόγραμμα της 2ης μέρας.

 

Τιµή κατ’άτοµο, µε πούλμαν

 

4 ΜΕΡΕΣ

14-17/4

5 ΜΕΡΕΣ

13-17/4

Δίκλινο

332

416

3ο άτομο

279

345

3ο & 4ο άτομο έως 11,99 ετών

150

175

Μονόκλινο

445

569

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA 5* στην παραλία της Κατερίνης • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλιάτικο γεύμα με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός-συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 4 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων