Skip to main content

Χιονογιορτές στον Όλυµπο & Τρία - Πέντε Πηγάδια Χριστουγεννα Πρωτοχρονια 2021

Βεργίνα - Παναγία Σουμελά - Νάουσα Έδεσσα & Βήμα Απ.Παύλου - Άγ. Διονύσιος - Λιτόχωρο

4 μέρες  23/12 και 30/12  

 

1η μέρα: Αθήνα - Δίον - Πιερία

Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 07:30 για Πιερία με ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στο ανακαινισμένο Μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά), όπου θα παρακολουθήσουμε ολιγόλεπτη ταινία για έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Μακεδονίας. Αργότερα, εγκατάσταση στο εντυπωσιακό και πολυτελές MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA 5* Lux. Το βράδυ δείπνο

 

.2η μέρα: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά - Ρεβεγιόν

Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για το εντυπωσιακό Μουσείο της Βεργίνας, χτισμένο εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι, κάτω από τον μεγάλο τύμβο (έξοδα ατομικά). Θα θαυμάσουμε πλήθος από ευρήματα ανεκτίμητης αξίας και μοναδικής τέχνης με προεξέχουσα την χρυσή λάρνακα του Φιλίππου με το άστρο της Βεργίνας και το στεφάνι μυρτιάς της Μήδας. Ανηφορίζουμε (καιρού επιτρέποντος) στις πλαγιές του Βερμίου για προσκύνημα στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Σουμελά που κατά την παράδοση φιλοτέχνησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς και φυλάσσεται στην ομώνυμη Μονή που χτίστηκε το 1951 από πρόσφυγες του Πόντου. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

 

3η μέρα: Χιονογιορτές! Τρία-Πέντε Πηγάδια - Νάουσα Έδεσσα & Βήμα Απ.Παύλου

Χρόνια Πολλά!!! Πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη το “Βήμα” του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια. Εδώ, ο Απόστολος των Εθνών το 54 μ.Χ. κήρυξε 2 φορές τη νέα χριστιανική πίστη. Συνεχίζουμε για το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο (εφόσον είναι σε λειτουργία) με την άρτια υποδομή “3-5 Πηγάδια” σε μια τοποθεσία απίστευτου φυσικού κάλλους. Τα πυκνά δάση που το περιβάλουν δημιουργούν εικόνες μοναδικής αισθητικής, ενώ το χιονισμένο τοπίο υπόσχεται στους λάτρεις του χιονιού και του σκι αξέχαστες ώρες διασκέδασης. Στην κορυφή του βουνού, η οποία έχει ονομαστεί “το μπαλκόνι της Μακεδονίας”, καθώς η θέα είναι συγκλονιστική, λειτουργεί chalet - καφετέρια. Αργότερα διερχόμενοι την πανέμορφη πόλη της Νάουσας που η φύση προίκισε τόσο πλουσιοπάροχα, θα κατευθυνθούμε στις θαυμάσιες εξοχές της. Χρόνος για γεύμα στο ‘Αλσος του Αγίου Νικολάου που κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια κρύβει τις πηγές του ποταμού της Αραπίτσας. Θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στην Έδεσσα και θα φωτογραφηθούμε στον μεγάλο Καταρράκτη “Κάρανο”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

 

4η μέρα: Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος - Λιτόχωρο - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και φυσιολατρική εκδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου. Επίσκεψη στη Νέα Μονή του Αγ.Διονυσίου με κατάνυξη και καιρού επιτρέποντος θα συνεχίσουμε μέχρι το πρώτο καταφύγιο (θέση Πριόνια). Νωρίς το μεσημέρι μας βρίσκει στο γραφικό Λιτόχωρο. Χρόνος για περίπατο και γεύμα γύρω από τη γεμάτη ευωδιές και γιορτινά στολισμένη πλακόστρωτη πλατεία. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Mediterranean Village 5*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

4 µέρες

23 - 26/12

4 µέρες

30/12 – 2/1

4 µέρες

30/12 – 2/1

Κράτηση

έως 15/12

Κράτηση

από 16/12

Δίκλινο

290

346

368

Δίκλινο Family

305

357

380

3o άτομο

255

292

299

3ο  άτομο έως 12,99 ετών

125

125

125

4 άτομο έως 12,99 ετών*

214

245

250

Μονόκλινο

365

425

455

*              4ο άτομο χωράει μόνο σε Family δωμάτιο 1 χώρου

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. • Διαμονή στο εντυπωσιακό και πολυτελές MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA 5* Lux (Παραλία Πιερίας) • Πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός - Συνοδός • Φ.Π.Α.