Skip to main content

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ 19/11/21 με 150,00

19-21/11/2021 3ήμερη  MΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Στο πολυτελές θέρετρο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ‘’ ΗΟΤΕL LIMNEON RESORT & SPA ‘’ 4****  

- ΦΛΩΡΙΝΑ  - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΛΙΜΝΕΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ(ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ) - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

 

ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 19/11/2021

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδών. Κατόπιν για  ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΡΕΒΕΝΑ  και φτάνουμε στην γραφική πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία περιβάλλεται από τη Λίμνη Ορεστιάδας που θεωρείται μορφολογικά η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδος και ένα από τα μαγευτικότερα σκηνικά της Δυτικής Μακεδονίας, θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης με μοναδική θέα την γύρω περιοχή. Εν συνεχεία για το πολυτελές ξενοδοχείο ‘’ LIMNEON RESORT & SPA ‘’ 4**** τακτοποίηση δωματίων. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11/2021

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα καλοδιατηρημένα πέτρινα αρχοντικά, τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μ. στο όρος Βίτσι σ' ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών, για πολλούς το ομορφότερο χωριό της βόρειας Ελλάδος, το Αλπικό στολίδι της Μακεδονίας, στάση. Εν συνεχεία για ΦΛΩΡΙΝΑ και μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής από το όρος ΒΙΓΛΑ περνάμε το ΠΙΣΟΔΕΡΙ και το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ και καταλήγουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ την Μικρή και Μεγάλη που είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ελλάδα – Αλβανία – Σκόπια και αποτελούν το πιο όμορφο κομμάτι των συνόρων της πατρίδας μας . Εμείς θα φτάσουμε στο τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία τους ΨΑΡΑΔΕΣ της Μεγάλης ΠΡΕΣΠΑΣ που είναι κριμένο σ’ ένα κολπίσκο και κερδίζει τον επισκέπτη με την μοναδική αρχιτεκτονική του, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα περίφημα γουναράδικά της. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11/2021

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΔΙΣΠΗΛΙΟ τον πρώτο λιμναίο οικισμό του 5000π.χ. με πιστή αναπαράσταση των συνηθειών και τρόπου ζωής του νεολιθικού ανθρώπου, ως κυνηγού για την αναζήτηση τροφής(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδών.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 150 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Εισιτήριο του πούλμαν, 2) το πολυτελές ξενοδοχείο ‘’ LIMNEON RESORT & SPA ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια (4km από το κέντρο της ΚΑΣΤΟΡΙΑ , 3) τα 2 πρωινά , 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.