Skip to main content

Όλυμπος Αμπελάκια - Βέροια - Νάουσα Νοέμβριος - Δεκ. 2020 απο 145,00

3 ΗΜΕΡΕΣ Άναχωρήσεις κάθε Παρασκευή από 6/11 έως 18/12   

Ώρα αναχώρησης 07:00

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ MEDITERRANEAN VILLAGE

Με τον ορεινό όγκο του μυθικού Ολύμπου να διακρίνεται στο φόντο, το Mediterranean Village, στην παραλία της Κατερίνης, σας περιμένει για να σας προσφέρει  ξεχωριστή φιλοξενία που θα σας μείνει αξέχαστη, όποια εποχή κι αν επιλέξετε  για τις διακοπές  σας. Kατέχει άριστη γεωγραφική θέση, που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως ορμη- τήριο για εκδρομές, περιηγήσεις  και ευχάριστες στιγμές αναψυχής, εξίσου εύκολα, στο βουνό ή τη θάλασσα. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του, τα καλαίσθητα δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο, η καταπληκτική παραλία, οι πολλές όμορφες γωνίες, σας βοηθούν να απολαύσετε ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Προγραμμα

1η  μέρα:  Αθήνα - Αμπελάκια - Βέροια

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους  Όσσα, όπου βρίσκεται ο παραδοσιακός οικισμός Αμπελάκια. Το χωριό  φημίζεται  για τα σπουδαία  αρχοντικά του, καθώς  γνώρισε  πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν,  χάρη στην επε- ξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο αρχοντικό Σβάρτς και γεύμα σε κάποιο από τα παραδοσιακά  ταβερνάκια. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA 5* στην Κατερίνη.  Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η  μέρα:   Βεργίνα-Μονή   Σουμελά- Βέροια-Νάουσα

Πρωινό και αναχώρηση  για τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου φυλάσσονται οι θησαυροί των Μακεδόνων.  Στην συνέχεια αναχώρηση  για το χωριό  Καστανιά, στους πρόποδες  του Βερμίου, όπου βρίσκεται η Παναγιά των Ποντίων, η Μονή Σουμελά. Συνεχίζουμε για την Βέροια όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε  το Βήμα του Απόστολου Παύλου, την Παλιά πόλη στην Μπαρμπούτα και την Ελιά με την υπέροχη θέα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για την όμορφη Νάουσα, στους πρόποδες του Βερμίου. Επίσκεψη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου,

ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης  3 χιλιόμετρα από την πόλη. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης  γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αραπίτσας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Παλαιός  Παντελεήμονας - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση  για τον Παλαιό Παντελεήμων, παραδοσιακός  οικισμός στα 440 μ. υψόμετρο στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περιήγηση. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες  στάσεις.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ME  ΠΟΥΛΜΑΝ & ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΗΜΕΡΕΣ            2ΚΛΙΝΟ           3ο ΑΤΟΜΟ           1ΚΛΙΝΟ         ΠΑΙΔΙ 4-12

                3           145 €              122 €                   169 €               110 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Mediterranean  Village Hotel & Spa 5* στην Κατερίνη

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.  Η είσοδος  στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής