Skip to main content

Εµπόριο Εορδαίας Νυµφαίο - Λουτρά Πόζαρ & Καϊµακτσαλάν Αγίου Πνεύματος 2020 από 198,00

Aναχώρηση  : 5 - 8 Ιουνίου

4 µέρες

 1η μέρα: Αθήνα - Νεράϊδα Κοζάνης - Εμπόριο Εορδαίας

Αναχώρηση από Αθήνα 07:30 με ενδιάμεσες στάσεις, για το ονειρικό χωριό Νεράϊδα, “πάνω” από την τεχνητή λίμνη του Πολυφύτου (Αλιάκμονα). Συνεχίζουμε για το APSIS HOTEL 3* sup στο Εμπόριο Κοζάνης (Εορδαίας). Απογευματινή ξενάγηση στο εντυπωσιακό συγκρότημα του Αγίου Μηνά από τον φιλόξενο Σύλλογο Γυναικών του Εμπορίου. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Ι.Μ.Παναγίας Κλεισούρας - Νυμφαίο - Αρκτούρος

Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την ιστορική Μονή Γενέσιον της Θεοτόκου στην Κλεισούρα (1314 μΧ) γνωστή και λόγω της Οσίας Σοφίας της Νέας. Συνεχίσουμε για τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου, ο οποίος σύμφωνα με την UNESCO είναι ένα από τα 10 ωραιότερα χωριά της Ευρώπης! Φωτογραφηθείτε μπροστά στη Νίκειο Σχολή, δοκιμάστε τα περίφημα κρασιά και τους εκλεκτούς μεζέδες. Ακόμα θα επισκεφθούμε (έξοδα ατομικά) το παρατηρητήριο της Καφέ Αρκούδας ή το κέντρο αναπαραγωγής του ελληνικού ποιμενικού. Επιστρέφουμε στο Εμπόριο. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Καϊμακτσαλάν - Λουτρά Πόζαρ

Μπουφέ πρόγευμα. Ξεκινάμε με βόλτα στον παραδοσιακό οικισμό  του Παλαιού Αγίου Αθανασίου (Καϊμακτσαλάν). Χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε για τα Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας). Εδώ μπορούμε να δοκιμάσουμε (όσοι επιθυμούν) τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην εξωτερική “πισίνα”. Επιστροφή το απόγευμα. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Γεωπάρκο Μικρόβαλτου - Λάρισα - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Γεωπάρκο στο Μικρόβαλτο, όπου θα θαυμάσουμε το γεωλογικό φαινόμενο των Μπουχαριών και Νοχταριών που θυμίζουν έντονα Καππαδοκία. Αργότερα στη Λάρισα, χρόνος για φαγητό στα εκλεκτά τσιπουράδικα στον λόφο του Αγίου Αχιλλείου, στο φρούριο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή

APSIS HOTEL 3* Sup

4 µέρες

5 - 8 Ιουνίου

Δίκλινο Standard

198

Δίκλινο Deluxe (ανακαιν.)

210

Δίκλινο Suite 70 m2

225

3ο άτοµο

175

Μονόκλινο Standard

275

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο APSIS HOTEL 3* sup στο Εμπόριο Εορδαίας
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο μενού καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.