Skip to main content

Καστοριά Πάσχα 2020 από 235,00

Η «αρχόντισσα» της Μακεδονίας

Πρέσπες - Νυμφαίο - Αρκτούρος
Αναχώρηση: 17/4 4 ΜΕΡΕΣ
Ώρα αναχώρησης: 06:45

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Δισπηλιό - Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Καστοριά

Αναχώρηση από Αθήνα. Άφιξη στην περιοχή της Καστοριάς και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Δισπηλιού, όπου θα θαυμάσουμε τον 7.000 ετών λιμναίο οικισμό. Μετάβαση στο Μαυροχώρι για να δούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας. Ανάμεσα στα σπουδαία εκθέματά του ξεχωρίζουν η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου, οι κέρινες μορφές των προϊστορικών ανθρώπων, καθώς και οι αναπαραστάσεις μαγαζιών της παλαιάς εποχής, μαζί με τα ομοιώματα των επαγγελματιών που τα επάνδρωναν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TSAMIS HOTEL 3* SUP. Μεταφορά στην εκκλησία για τον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Πρέσπες - Νέο ενυδρείο

Πρωινό και αναχώρηση για τα βόρεια φυσικά σύνορα της χώρας μας, Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα. Επίσκεψη στον Άγιο Γερμανό, στον Εθνικό Δρυμό Πρεσπών κι έπειτα μετάβαση στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, μέσα στη Μικρή Πρέσπα, που πρόσφατα ενώθηκε με την ξηρά με πλωτή γέφυρα. Τέλος, θα επισκεφθούμε το χωριό Ψαράδες. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στην Καστοριά, όπου θα δούμε το μεγαλύτερο Ενυδρείο γλυκού νερού των Βαλκανίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην εκκλησία για την Ανάσταση και το γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο μας.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Παλιά Πόλη

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα. Στη συνέχεια θα αφιερώσου- με χρόνο να γνωρίσουμε την πόλη, από την Παναγία τη Μαυριώτισσα μέχρι την παλιά πόλη Ντολτσό, με τα πολλά αρχοντικά και τα γραφικά σοκάκια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στον παραλίμνιο δρόμο με τα πολλά καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Νυμφαίο - «Αρκτούρος» - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τις πλαγιές του Βίτσι, όπου θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου, στα 1.350 μέτρα υψόμετρο. Εκεί εδρεύει ο «Αρκτούρος», μια αστική, μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1992 και έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα επισκεφθούμε το Κέντρο Ενημέρωσης και ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια του οικισμού. Πορεία επιστροφής μέσω Καλαμπάκας με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΊ    4-12

17/4 SMILE PRICE

4

235 €

175 €

325 €

165 €

17/4

4

255 €

195 €

345 €

180 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Tsamis Hotel 3* Sup στην Καστορι ά✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής*

* ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

  • 0,50 € | ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € | τριών αστέρων
  • 3,00 € | τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € | πέντε αστέρων