Skip to main content

Καϊμακτσαλάν Πάσχα 2020 από 225,00

Λουτρά Πόζαρ - Παλαιός Άγ. Αθανάσιος
Αναχώρηση: 17/4 4 ΜΕΡΕΣ
Ώρα αναχώρησης: 06:45 π.μ.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Βέροια - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τους πρόποδες του Όρους Καϊμακτσαλάν. Μέσω της πανέμορφης Βέροιας, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, φθάνουμε στον ορεινό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου. Άφιξη στο LITHOS HOTEL & SPA 3* SUP. Μετάβαση στην εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Έδεσσα - Λουτρά Πόζαρ

Πρωινό και ξεκινάμε για την καταπράσινη Έδεσσα. Αρχίζουμε από το μεγάλο διπλό καταρράκτη Κάρανο και φθάνουμε μέχρι το Υπαίθριο Μουσείο Νερού, όπου στον Παλιό Αλευρόμυλο στεγάζεται το Ενυδρείο - Ερπετάριο με πολλά είδη ψαριών γλυκού νερού και ερπετά. θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι, όπου βρίσκεται το Λαογραφικό Μουσείο. Αναχώρηση για τα περίφημα Λουτρά Πόζαρ, με τις ιαματικές πηγές στους πρόποδες του Όρους Καϊμακτσαλάν, στις όχθες του Θερμοπόταμου. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μπάνιο (όσοι ενδιαφέρονται) στις εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες μετις ευεργετικές τους ιδιότητες, καθώς και να απολαύσουμε έναν καφέ δίπλα στις πηγές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: «Αρκτούρος» - Πασχαλινό γεύμα

Πρωινό και αναχώρηση για το Νυμφαίο, όπου θα επισκεφθούμε το σπουδαίο περιβαλλοντικό κέντρο προστασίας της αρκούδας «Αρκτούρος». Ελεύθερος χρόνος για να δοκιμάσετε τις χειροποίητες πίτες και να περιπλανηθείτε στον παραδοσιακό οικισμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα περιήγηση στο χωριό για να θαυμάσετε τα πέτρινα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια. Χρόνος για καφέ και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Νάουσα - Άλσος Αγ. Νικολάου - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Νάουσα, στους πρόποδες του Βερμίου. Επίσκεψη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΊ    4-12

17/4 SMILE PRICE

4

225 €

175 €

299 €

155 €

17/4

4

245 €

195 €

329 €

175 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia  ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Lithos Hotel & Spa 3* Sup στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο  ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά  ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής  ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός  ✓Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής*

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

  • 0,50 € | ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € | τριών αστέρων
  • 3,00 € | τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € | πέντε αστέρων