Skip to main content

Βάλια Κάλντα Πάσχα 2020 από 209,00

Bασιλίτσα - Σαμαρίνα - Γρεβενά

4 ΜΕΡΕΣ Αναχώρηση: 17/4
Ώρα αναχώρησης: 07:00 π.μ.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Καλαμπάκα - Γρεβενά

Πρωινή αναχώρηση για Καλαμπάκα, όπου θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Συνεχίζουμε προς το Ελευθεροχώρι, τη γέφυρα του Βενέτικου και φθάνουμε στα Γρεβενά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο VALIA CALDA 3* στο Περιβόλι. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Πέτρινα γεφύρια: Ζιάκα - Δάσος Όρλιακα – Φαράγγι Πορτίτσας - Αζίζ Αγά - Σπήλαιο

Πρωινό και αναχώρηση για τα πέτρινα γεφύρια των Γρεβενών, μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής. Θα θαυμάσουμε το γεφύρι του Αζίζ Αγά και του Ζιάκα. Έπειτα υπάρχει η δυνατότητα να πεζοπορήσουμε (προαιρετικά) στο δάσος του Όρλιακα και με 4x4 (προαιρετικά) να περιηγηθούμε στην περιφερειακή ζώνη της Βάλια Κάλντα και το Φαράγγι της Πορτίτσας. Επίσκεψη στο χωριό Σπήλαιο, όπου θα δούμε τη Μονή Κοίμησης της Θεοτόκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας - Σαμαρίνα - Βοβούσα

Πρωινό και αναχώρηση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (καιρού επιτρέποντος). Στάση για καφέ στο Σαλέ και συνεχίζουμε για τη χιλιοτραγουδισμένη Σαμαρίνα, το ψηλότερο χωριό των Bαλκανίων, στις πλαγιές του Σμόλικα, σε υψόμετρο 1650μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα. Αναχώρηση για τη Βοβούσα, το τελευταίο χωριό του Ανατολικού Ζαγορίου, που πήρε το όνομά του από τη βοή των νερών του ποταμού Αώου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Γρεβενά - Μηλιά - Αθήνα

Πρωινό και συμπληρώνουμε την περιήγησή μας στην Πίνδο με τα Γρεβενά και τη Μηλιά, όπου επισκεπτόμαστε το Παλαιοντολογικό Μουσείο (εάν είναι ανοικτό), για να δούμε τα προϊστορικά ζώα που ζούσαν στην περιοχή. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα μέσω Καλαμπάκας.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΊ    4-12

17/4 SMILE PRICE

4

209 €

179 €

265 €

159 €

17/4

4

229 €

199 €

295 €

175 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia  ✓ Διαμονή στο Valia Calda 3* στο Περιβόλι  ✓ Ημιδιατροφή σε σερβιριζόμενα μενού  ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση  ✓ Αρχηγός/συνοδός  ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Τα 4x4 για την περιήγηση στη Βάλια Κάλντα και το Φαράγγι της Πορτίτσας Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής*

* ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

  • 0,50 € | ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € | τριών αστέρων
  • 3,00 € | τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € | πέντε αστέρων