Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΚΑΒΑΛΑ! ΑΠΟ 239,00

… Η ΜΕΚΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/04/2016

5ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα: 28/04, Μεγάλη Πέμπτη (Αθήνα – Καβάλα)

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό θα φθάσουμε στην Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 29/04, Μεγάλη Παρασκευή (Φίλιπποι – Αγία Λυδία – Καβάλα)

Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, του Μακεδόνα Βασιλιά Φίλιππου με το αρχαίο θέατρο και την αγορά, εκεί όπου πέρασε τα πρώτα του παιδικά χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή. Κατόπιν θα επιστρέψουμε στην Καβάλα και ελεύθερος χρόνος για γεύμα, καφέ ή βόλτα στο Κάστρο με το γραφικό τραινάκι της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου και στη συνέχεια νηστίσιμο δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 30/04, Μεγάλο Σάββατο (Μουσείο Καπνού Καβάλας – Σπήλαιο Αλιστράτης)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το μοναδικό Μουσείο Καπνού Καβάλας. Θα θαυμάσουμε από κοντά τα εκθέματα και θα ενημερωθούμε για την βιομηχανία του καπνού, που έκανε γνωστή την πόλη πανελλαδικά. Αναχώρηση για το Νομό Σερρών και επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας, το Σπήλαιο Αλιστράτης με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 01/05, Κυριακή του Πάσχα (Πασχαλινό γλέντι)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ή για περίπατο στο κέντρο της πόλης. Το μεσημέρι, σιγά - σιγά ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο γλέντι. Με παραδοσιακό φαγητό συνοδεία ζωντανής μουσικής και χορού θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα. Η υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: 02/05, Δευτέρα του Πάσχα (Καβάλα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα)

Μετά το πρόγευμα θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν όπου θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη έχοντας χρόνο για μια σύντομη ματιά. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας σύντομες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση.

Περιλαμβάνονται:

  • Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο AirotelGalaxyHotel 4* ή στο LucyHotel 5*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο και το αναστάσιμο δείπνο καθώς και το Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική)
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αναστάσιμη λαμπάδα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φ.Π.Α.
  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και τετραήμερο με αναχώρηση την Μεγάλη Παρασκευή στις 29/04 χωρίς την επίσκεψή μας στο σπήλαιο Αλιστράτης.

Τιμή κατ’ άτομο

Τύπος Δωματίου                       & ξενοδοχείο

4 ημέρες / 3 νύχτες

5 ημέρες / 4 νύχτες

Airotel Galaxy          4*

Lucy Hotel

5*

Airotel Galaxy          4*

Lucy Hotel

5*

Δίκλινο

254 €

239 €

317 €

299 €

3ο άτομο ενήλικας

229 €

209 €

285 €

249 €

3ο άτομο παιδί έως 4

105 €

129 €

125 €

155 €

3ο άτομο παιδί 5 – 12

196 €

129 €

245 €

155 €

4ο άτομο παιδί έως 4

---

129 €

---

155 €

4ο άτομο παιδί 5 - 12

 ---

129 €

---

155 €

Μονόκλινο

312 €

309 €

395 €

389 €