Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2016 Σέρρες - Σαντάνσκι & Καρναβάλι Σιδηροκάστρου!ΑΠΟ 255,00

4 μέρες με Πούλμαν Σέρρες & Σαντάνσκι - Δράμα - Καρναβάλι Σιδηροκάστρου.
Διαμονή στο πολυτελές ELPIDA RESORT & SPA (4* sup.) στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων Σερρών
με ημιδιατροφή/ Αποκριάτικο γλέντι με DJ στις 13/3.
Πρόγραμμα (4 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Σέρρες
  προορισμό τις Σέρρες, με την όμορφη κεντρική πλατεία και το μοναδικό Λαογραφικό Μουσείο Σαρακατσάνων. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ELPIDA RESOR T & SPA 4* Sup. στην Κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων, σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο, με πολύ όμορφους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μπουφέ δείπνο.
Ημέρα 2 Σπήλαιο Αγγίτη (Μααρά ) - Οχυρό Λίσσε - Δράμα
  Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση το όρος Φαλακρό και θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Αγγίτη Μααρά (έξοδα ατομικά). Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο σε μήκος της χώρας και παράλληλα το μοναδικό ποτάμιο σπήλαιο, που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε πολύχρωμους και ποικιλόμορφους σταλακτίτες, που συνυπάρχουν αρμονικά με τα υπόγεια νερά του ποταμού. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο σιδερένιος υδροτροχός, που χρησίμευσε για την ύδρευση και την άρδευση της περιοχής από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Συνεχίζουμε για το ξακουστό Οχυρό Λίσσε στο Κάτω Νευροκόπι, όπου θα ενημερωθούμε για την στρατηγική του σημασία στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Επίσκεψη στην πόλη της Δράμας για καφέ και βόλτα στα “νερά” της Αγίας Βαρβάρας και στη μικρή λίμνη της περιοχής. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 3 Σαντάνσκι - Καρναβάλι Σιδηροκάστρου
  Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε για Προμαχώνα (διαβατήριο ή καινούργια ταυτότητα απαραίτητα). Διατυπώσεις και σε μισή ώρα από τα σύνορα βρίσκεται το Σαντάνσκι. Λουτρόπολη με ιαματικές πηγές και εμπορικό κέντρο. Χρόνος για αφορολόγητες αγορές ενδυμάτων και περιπάτους στον πεζόδρομο της πόλης. Νωρίς το μεσημέρι επιστρέφουμε για να παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός Δήμος στο Σιδηρόκαστρο. Το βράδυ δείπνο με μουσική από DJ, γλέντι, χορό, διασκέδαση!
Ημέρα 4 Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα με φρέσκια λαγάνα, νηστήσιμα και μη. Αναχώρηση για την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, εφάμιλλη με τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους από άποψη ιστορίας και κειμηλίων. Κτισμένη στο βάθος μιας κατάφυτης από κυπαρίσσια, πλατάνια και πεύκα χαράδρας, η Μονή αποτελεί θησαυρό αμύθητης καλλιτεχνικής και ιστορικής αξίας. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή/Αποκριάτικο γλέντι με DJ στις 13/3

Ξενοδοχείο: ELPIDA RESORT & SPA
  11/03/2016 εώς 14/03/2016
Δίκλινο € 255.00
3ο άτομο € 205.00
4ο άτομο € 190.00
Μονόκλινο € 329.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές ELPIDA RESOR T & SPA (4* sup.) στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων Σερρών
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Συμμετοχή στο Αποκριάτικο γλέντι με DJ
  • Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.