Skip to main content

ΤΗΝΟ ΠΑΣΧΑ 2023! από 379€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, µε πλοίο, 4 μέρες

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Πειραιάς - Τήνος

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά και πρωινή αναχώρηση (07:30) για την Τήνο, με τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της. Άφιξη στο λιμάνι και χρόνος ελεύθερος για βόλτα, καφέ και γεύμα (έξοδα ατομικά). Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας Aeolos Bay 3* για ξεκούραση και το βράδι Νηστίσιμο δείπνο και παρακολούθηση του Επιταφίου.

2η μέρα - Μ. Σάββατο: Γύρος στα χωριά του νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε τη μέρα μας με εκδρομή στα χωριά του νησιού. Ξεκινώντας από την Ιερά Μονή Αγίας Πελαγίας, συνεχίζουμε για τον Βώλακα, το ορεινό χωριό με τους απόκοσμους βράχους που το περιτριγυρίζουν και έγινε διάσημο για την παράξενη γεωμορφολογική του κληρονομιά. Επόμενη μας στάση ο Πύργος, το μεγαλύτερο – και ίσως ομορφότερο – χωριό του νησιού. Χρόνος για βόλτα και καφέ στο γραφικό αυτό χωριουδάκι και μεταβαίνουμε στον Πάνορμο μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή. Στο παραθαλάσσιο αυτό χωριό θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το γεύμα μας (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο με παραδοσιακά εδέσματα, συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της παραδοσιακής μαγειρίτσας και κρασιού.

3η μέρα - Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Γεύμα με παραδοσιακό ψήσιμο αρνιού στη σούβλα, κόκκινα αυγά, τηνιακά γλυκά και καλούδια, κρασί και γλέντι με παραδοσιακή μουσική! Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στη Χώρα της Τήνου.

4η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Τήνος - Πειραιάς

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια και σουβενίρ από τη Χώρα της Τήνου. Αφού απολαύσουμε το γεύμα μας (έξοδα ατομικά) θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για το λιμάνι του Πειραιά.

BLUE STAR:

14/04/23 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΤΗΝΟΣ 07:30 – 12:00

17/04/23 ΤΗΝΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 15:00 – 19:45

Τιµή κατ’ άτοµο, 14-17/4, µε πλοίο, 4 μέρες

Δίκλινο

379

Δίκλινο θέα θάλασσα

394

3ο άτομο

349

3ο άτομο έως 3,99 ετών

190

Μονόκλινο

489

Μονόκλινο θέα θάλασσα

515

Περιλαμβάνονται: Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Τήνος-Πειραιάς με BLUE STAR (οικονομική θέση) • Διαμονή στο ξενοδοχείο AEOLOS BAY 3* στην Αιγιάλη • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, είναι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Εκδρομή γύρος νησιού με ντόπιο ξεναγό • Μεταφορές από/προς το λιμάνι στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη/αναχώρηση • Μεταφορά για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων