Skip to main content

ΜΥΚΟΝΟΣ Άγιο Πνεύμα 2017 από 225,00

2/6
στο νησί των Ανέμων με διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο
Aphrodite Beach Resort 4* superior!

1η ημέρα: 02/06, Αθήνα – Ραφήνα – Μύκονος

Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλου για Μύκονο. Άφιξη στο νησί, επιβίβαση στο πούλμαν και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας στην παραλία του Καλαφάτη. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή μας για να απολαύσουμε τους χώρους του ξενοδοχείου και να κάνουμε το μπάνιο μας στην μαγευτική παραλία ακριβώς μπροστά μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μεταφορά στην πόλη της Μυκόνου με ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 03/06, Μύκονος (ελεύθερη ημέρα)

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και ελεύθερη ημέρα να οργανώσετε το πρόγραμμά σας κατά την επιθυμία σας. Στο Aphrodite Beach Resort, θα βρείτε μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, δίνοντάς σας την επιλογή να απολαύσετε την παραμονή σας. Μιας και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά ακριβώς μπροστά σε μια μοναδική παραλία μήκους ενός μιλίου με λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά θα σας χαρίσει στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Διαθέτει ευρύχωρη πισίνα που βλέπει στη θάλασσα, κεντρικό μπαρ, pool bar, beach bar, εστιατόριο στο κεντρικό κτίριο, ala carte restaurant, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, τζακούζι, θεραπείες ομορφιάς και μασάζ καθώς και οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μεταφορά στην πόλη της Μυκόνου με ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 04/06, Μύκονος (προαιρετική εκδρομή στη Δήλο)  

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και επιβίβαση στο πούλμαν για να μεταφερθούμε στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου όπου θα αναχωρήσουμε με ειδικό πλοιάριο για την προαιρετική μας εκδρομή στη Δήλο. Η μισή ώρα ταξιδιού θα μας οδηγήσει στο ιστορικά ιερό νησί, γενέτειρα του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, πραγματικά έναν απέραντο αρχαιολογικό χώρο. Η περιήγηση μας διαρκεί περίπου 3 ώρες. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μεταφορά στην πόλη της Μυκόνου με ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ και φαγητό. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 05/06, Μύκονος – Ραφήνα – Αθήνα

Πρωινό σε μπουφέ, αρκετός χρόνος για χαλάρωση πριν την αναχώρησή μας και στη συνέχεια νωρίς το μεσημέρι θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την μεταφορά μας στην πόλη. Ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία ματιά στο νησί των ανέμων και το απόγευμα απόπλου για Ραφήνα. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Aphrodite Beach Resort 4* superiorμε πρωινό σε μπουφέ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Μεταφορές με πούλμαν όπως αναλυτικά αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα
  • Αρχηγός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα, Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό, Η προαιρετική εκδρομή στη Δήλο αξίας 55 € το άτομο

Δρομολόγια πλοίων:

  • 02/06     Ραφήνα – Μύκονος     08:05 – 12:00
  • 03/06     Ραφήνα – Μύκονος     08:05 – 12:00
  • 05/06     Μύκονος – Ραφήνα     17:00 – 21:20

Τιμή κατ’ άτομο

Τύπος Δωματίου

3 ημέρες / 2 νύχτες

4 ημέρες / 3 νύχτες

Δίκλινο Standard G/V

225 €

275 €

3ο άτομο ενήλικας

195 €

225 €

Δίκλινο Standard Panoramic

235 €

105 €

3ο άτομο ενήλικας

205 €

290 €

Δίκλινο Superior G/V

245 €

235 €

3ο άτομο ενήλικας

215 €

105 €

Δίκλινο Superior Panoramic

255 €

305 €

3ο άτομο ενήλικας

225 €

245 €

3ο άτομο παιδί έως 12 (σε όλους τους τύπους)

95 €

105 €

Μονόκλινο Standard G/V

265 €

335 €