Skip to main content

24/03 Γιάννενα - Ζαγοροχώρια!! ΑΠΟ 235,00

4 μέρες οδικώς Γιάννενα - Καλπάκι - Κόνιτσα - Κήποι - Μονοδένδρι - Βίκος - Μέτσοβο - Μουσείο Βρέλλη - Σπήλαιο Περάματος
με πούλμαν και διαμονή στο ξενοδοχείο GRAND SERAI (5* Deluxe) με ημιδιατροφή.

 Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Μέτσοβο - Γιάννενα
  Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00, μέσω Δομοκού - Καλαμπάκας και με ενδιάμεσες στάσεις για επίσκεψη στο γραφικό Μέτσοβο με την υπέροχη αρχιτεκτονική του και την παράδοση. Χρόνος για γεύμα και παραδοσιακά ψώνια. Μέσω της Νέας Εγνατίας Οδού φτάνουμε στα Γιάννενα και τακτοποίηση στο υπερπολυτελές και αρχοντικό GRAND SERAI HOTEL & SPA 5* Deluxe. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 2 Καλπάκι - Μεγ.Πάπιγκο - Κόνιτσα
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ξακουστό Καλπάκι. Επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο όπου θα ενημερωθούμε με προβολή σλάιτς για την βαριά ιστορία της περιοχής, στο ΟΧΙ του 1940. Μέσω καταπληκτικής διαδρομής θα ανεβούμε στο Μεγάλο Πάπιγκο (καιρού επιτρέποντος). Συνεχίζουμε για την αμφιθεατρική Κόνιτσα, η οποία σκαρφαλωμένη στην πλαγιά του λόφου κάτω από το βουνό Τραπεζίτσα και δίπλα στον Αώο ποταμό, σφύζει από ζωή και ομορφιά. Επιστροφή. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 3 Κήποι - Μονοδένδρι - Κάστρο - Νησί
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για τα πολυφωτογραφημένα γεφύρια του Κόκορη και το τρίτοξο του Καλογήρου με προορισμό τους Κήπους (ή Μπάγια Ζαγορίου). Θα γοητευτούμε από τα περίφημα αρχοντικά χτισμένα από τεχνίτες της πέτρας, θα έχουμε χρόνο για περπάτημα και καφέ. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί, από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής, θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997). Μετά το μεσημέρι, επιστρέφουμε στην πόλη. Από τον μώλο της λίμνης, θα περάσουμε απέναντι με βαρκάκια (έξοδα ατομικά) στο νησάκι όπου βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά και μετά επίσκεψη στο κάστρο. Επιστροφή. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 4 Σπήλαιο Περάματος - Μουσείο Βρέλλη - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Η μέρα ξεκινά με επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος (έξοδα ατομικά) 1.100 μέτρων με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Είναι το πρώτο σπήλαιο στην Ελλάδα που αξιοποιήθηκε τουριστικά, γνωστό για το μέγεθος και τη σπανιότητα του. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μουσείο Βρέλλη (έξοδα ατομικά) με τα κέρινα ομοιώματα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν, με ημιδιατροφή.


Ξενοδοχείο: GRAND SERAI

 24/03/2015 εώς 27/03/2015
Δίκλινο € 235.00
3ο άτομο € 195.00
3ο άτομο
1-5 ετών
€ 95.00
3ο άτομο
6-12 ετών
€ 165.00
Μονόκλινο € 330.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές GRAND SERAI 5* Deluxe στην πόλη των Ιωαννίνων
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.