Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΣΟΒΟ!! ΑΠΟ 305,00

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Grand Forest Metsovo 5* & Spa με ολοήμερη στο Αργυρόκαστρο
4 μέρες με πούλμαν Βουλιαράτες - Αργυρόκαστρο (Αλβανία) - Πηγές Αώου - Μέτσοβο - Χιονοδρομικό Ανηλίου
Διαμονή στο GRAND FOREST Metsovo 5* Deluxe κοντά στο Ανήλιο Μετσόβου με ημιδιατροφή & Αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική.

 Πρόγραμμα (4 μέρες)

 
Ημέρα 1 Αθήνα - Τρίκαλα (τζαμί & φρούριο) - Grand Forest
  Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30 με ενδιάμεσες στάσεις για Τρίκαλα. Επίσκεψη στο Κουρσούμ Τζαμί, το προστατευόμενο από την Unesco ισλαμικό τέμενος του 16ου αιώνα με τον μολυβδοσκέπαστο θόλο στις όχθες του Ληθαίου ποταμού. Θα ανέβουμε στο φρούριο με το ρολόι-έμβλημα της πόλης για να απολαύσουμε τη θέα. Χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για το ολοκαίνουργιο (Δεκ 2013) χειμερινό ξενοδοχειακό κόσμημα GRAND FOREST METSOVO 5* Deluxe μέσα σε ένα Αλπικό σκηνικό, κοντά στο Ανήλιο. Εγκατάσταση και το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 2 Βουλιαράτες - Αργυρόκαστρο (Αλβανία)
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στην νότια Αλβανία (διαβατήριο ή νέου τύπου ταυτότητα απαραίτητα). Περνώντας τα σύνορα θα αποτίσουμε φόρο τιμής στο Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στους Βουλιαράτες, και θα συνεχίσουμε στην κοιλάδα του ποταμού Δρίνου, εκεί όπου τον 12ο αιώνα ιδρύθηκε το ισχυρότατο εμπορικό κέντρο στη σκιά του μεγάλου κάστρου, το Αργυρόκαστρο! Κέντρο της ελληνικής μειονότητας στην γείτονα χώρα, η πόλη κρατά την μακραίωνη ιστορία και την αρχιτεκτονική της κληρονομιά. Πολλά αρχοντικά διασώζονται, αποτελώντας μια μοναδική τεράστια εικόνα διαχρονικής αρχιτεκτονικής με πετρόκτιστα σπίτια και λίθινες σκεπές. Από το 2005 η πόλη προστατεύεται και από την Unesco (μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς). Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 3 Πηγές Αώου - Μέτσοβο - Χιονοδρομικό Ανηλίου
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με ονειρική διαδρομή (καιρού επιτρέποντος) στην λίμνη των πηγών του Αώου. Στο υπέροχο Μέτσοβο θα επισκευθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα και μετά τo Μουσείο Τοσίτσα, (έξοδα ατομικά) την Πινακοθήκη Αβέρωφ, τον Αβερώφειο κήπο και το οινοποιείο Κατώγι όπου όσοι επιθυμούν με μικρή χρέωση θα έχουν την ευκαιρία της γευσιγνωσίας των φημισμένων κρασιών του. Αργότερα θα βρεθούμε στο νέο υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο του Μετσόβου (Ανήλιο) στην κορυφή “γκιουζέλ τεπέ” (όμορφη κορυφή). Χρόνος για παιχνίδι με το χιόνι, αχνιστά ροφήματα στο πετρόχτιστο σαλέ με θέα στις πίστες και πλάι στα τζάκια! Το βράδυ δείπνο - Αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική, μάσκες, σερπαντίνες, χορό!
Ημέρα 4 Grand Forest - Μετέωρα - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα με φρέσκια λαγάνα και αναχώρηση για τα επιβλητικά Μετέωρα όπου με κατάνυξη θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίων Πάντων (Βαρλαάμ). Πρόκειται για τη δεύτερη σε μέγεθος Μονή σε αυτόν τον εξωπραγματικό, μαγικό τόπο. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά που οδηγούν στην όμορφη μονή με την καταπληκτική θέα θα δούμε επίσης το παλιό νοσοκομείο, το σκευοφυλάκιο με τα πολύτιμα κειμήλια, τα κελιά που θαρρείς ότι αιωρούνται! Με ενδιάμεσες στάσεις επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Τιμή κατ’άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή & Αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική.
Ξενοδοχείο: GRAND FOREST METSOVO
 20/02/2015 εώς 23/02/2015
Δίκλινο € 305.00
3ο άτομο € 250.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 205.00
4ο άτομο
1-12 ετών
€ 135.00
Μονόκλινο € 399.00
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο GRAND FOREST Metsovo 5* Deluxe κοντά στο Ανήλιο Μετσόβου
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Συμμετοχή στο Αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική
  • Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.