Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ! ΑΠΟ 199,00

ΠΡEΒΕΖΑ-ΤΖΟΥΜEΡΚΑ

Λίμνη Πουρναρίου-Νεκρομαντείο-Αχέροντας-Τριχωνίδα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Άρτα-Πρέβεζα Πρωινή αναχώρηση και λίγο πριν την άφιξη στον προορισμό, πέρασμα από την Άρτα για να δούμε το θρυλικό-ιστορικό Γεφύρι, τον Πύργο του Ρολογιού της πόλης με την προτομή του Μακρυγιάννη και το ναό της Παναγίας της Παρηγορήτριας. Συνέχεια προς την Πρέβεζα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθία του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Τζουμέρκα Ξεκινάμε για τα Τζουμέρκα, ανηφορίζουμε προς το Βουργαρέλι (56χλμ.). Στο δρόμο μας πρώτο χωριό είναι η Πέτα, όπου έγινε η ιστορική μάχη με τους Τούρκους. Μετά το χωριό Μελάτες βλέπουμε το μοναδικό θέαμα των φιόρδ της τεχνητής λίμνης Πουρναρίου, όπου χύνεται ο Άραχθος. Συναντούμε το Κάτω Αθαμάνιο και το Παλαιοκάτουνο, με την Κόκκινη Εκκλησία. Φθάνουμε στο Βουργαρέλι σε υψόμετρο 750μ. όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γιώργη, εκεί που ευλογήθηκαν τα όπλα των επαναστατών του 1821 στην τότε επικράτεια του Αλή Πασά. Γεύμα στο δασικό χωριό Κέδρος και καταλήγουμε στα Άγναντα με την περίοπτη θέση, όπως μαρτυρά και το όνομά τους. Εδώ βλέπουμε το νερόμυλο και τη νεροτριβή στον Προφήτη Ηλία και Αναλήψεως και συνεχίζουμε για το αρχιτεκτονικό «στολίδι» του Αράχθου, το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας, που είναι το μεγαλύτερο πέτρινο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων, χτισμένο το 1866, με μήκος 40μ. και ύψος 20μ.. Επιστροφή στην Πρέβεζα, παρακολούθηση της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι-Πρέβεζα Συμμετοχή στην εορταστική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου με τους οβελίες, την ορχήστρα, τους χορούς και τους μπουφέδες με τα πλούσια εδέσματα. Απογευματινός περίπατος στην Πρέβεζα.

Δευτέρα Πάσχα: Νεκρομαντείο-Αχέροντας-Σούλι Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Νεκρομαντείο Εφύρας και στη συνέχεια θα δούμε τις πηγές του Αχέροντα θα πιούμε καφέ στη Γλυκή και από την Αμμουδιά θα έχουμε τη δυνατότητα (έξοδα ατομικά) για βαρκάδα μέσα στον Ποταμό Θα χαρούμε το μοναδικό τοπίο και θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά τα χωριά του Σουλίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Τρίτη: Λίμνη Τριχωνίδα-Αθήνα Σήμερα επιστρέφοντας θα παρεκκλίνουμε κατά 6χλμ. αφού περάσουμε το Αγρίνιο, στο Παναιτώλιο, την πύλη εισόδου προς τη λίμνη Τριχωνίδα, για να περιοδεύσουμε στα χωριά γύρω από αυτήν. Σε υψόμετρο 360μ. πάνω και βόρεια της λίμνης βρίσκεται το Θέρμο, όπου μπορούμε να πάρουμε τον καφέ μας ή και να φάμε. Συνεχίζουμε για Αθήνα μέσω της γεφύρας Αντιρρίου-Ρίου και με μικρές στάσεις για ξεκούραση.

Συνοπτικό 4ήμερης

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Λίμνη Τριχωνίδα-Πρέβεζα Μ. Σάββατο: Τζουμέρκα Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι-Πρέβεζα Δευτέρα Πάσχα: Νεκρομαντείο-Αχέροντας

SUNSETPREVEZABEACH 3*SUP, ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

Κόστος κατ’άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

1ο παιδί 0-12

2ο παιδί 6-12

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

199€

175€

225€

95€

149€

18-22/4 5ήμερη πούλμαν

245€

210€

280€

110€

179€

Επιβάρυνση για θέα Θάλασσα 5€ το άτομο τη βραδιά

MARGARONA HOTEL 3* SUP,ΠΡΕΒΕΖΑ

Κόστος κατ’άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

παιδί 0-6

παιδί 7-12

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

215€

175€

285€

95€

130€

18-22/4 5ήμερη

πούλμαν

265€

210€

355€

110€

160€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: √ Διαμονή στο ξενοδοχείο √ Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις που αναφέρονται √ Ημιδιατροφή, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα-γλέντι στη θέση ημιδιατροφής √ Αρχηγός/συνοδός