Skip to main content

Πανόραμα Ιωαννίνων 28 Οκτωβριου 2022 απο 239

Μέτσοβο - Πάπιγκο - Μονοδένδρι

Αναχωρήσεις:  27 & 28/10 3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ    Ώρα αναχώρησης 07:00

  

1η μέρα: Αθήνα - Μέτσοβο - Γιάννενα

Αναχώρηση από Αθήνα για το πετρόχτιστο και γραφικό Μέτσοβο. Χρόνος για γνωριμία με το χωριό και αγορές τοπικών προϊόντων. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*. Δείπνο.

 

2η μέρα: Πάπιγκο - Μονοδένδρι - Κήποι

Πρωινό και αναχώρηση για το ανατολικό και κεντρικό Ζαγόρι. Περνώντας από την Αρίστη θα φτάσουμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι και την Αγία Παρασκευή, για να δούμε από ψηλά το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τους Κήπους με τα χαρακτηριστικά γεφύρια Κόκκορου και Πλακίδα (ή Καλογερικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η μέρα: Καλπάκι - Μονή Μολυβδοσκέπαστης - Κόνιτσα

Πρωινό και αναχώρηση για την Πίνδο. Στο Καλπάκι θα επισκεφθούμε το Πολεμικό Μουσείο, θα ενημερωθούμε με προβολή σλάιντς για την ιστορία της περιοχής και θα θαυμάσουμε τα εκθέματα. Επόμενος σταθμός μας η Μονή Μολυβδοσκέπαστης στα Ελληνοαλβανικά σύνορα (καιρού επιτρέποντος). Συνεχίζουμε για την πανέμορφη Κόνιτσα, όπου θα θαυμάσουμε το πέτρινο γεφύρι στην είσοδο της χαράδρας του Αώου και θα έχουμε χρόνο για γεύμα και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

4η μέρα: Νησάκι - Κάστρο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το μώλο όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για το γραφικό νησάκι (προαιρετικά). Περίπατος και επίσκεψη στο σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στα Γιάννενα και προαιρετική επίσκεψη στο κάστρο, όπου θα θαυμάσουμε το Σουφαρί Σεράι, το Τζαμί του Ασλάν Πασά - σήμερα Εθνογραφικό Μουσείο, τα μαγειρεία, το Βυζαντινό Μουσείο και το Μουσείο Αργυροτεχνίας (αν είναι ανοιχτό). Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η επίσκεψη στην Κόνιτσα και στην Μονή Μολυβδοσκέπαστης

 

 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ  - GRAND SERAI

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχωρήσεις

Ημέρες

2κλινο Std

3ο άτομο

1κλινο Std

28-30/10

3

239 €

215 €

337 €

27-30/10

4

329 €

295 €

485 €

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν ✓ Διαμονή στο Grand Serai Congress & Spa Hotel 5*, στα Γιάννενα
✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.

Το εισιτήριο για το νησάκι. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.