Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Σύβοτα! από 289€

Κρουαζιέρα στους Παξούς

 Αναχώρηση 22/4/2022

4 ΗΜΕΡΕΣ

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Αναχώρηση 22/4 - Ώρα αναχώρησης 08:15

M. Παρασκευή: Αθήνα - Σύβοτα

Αναχώρηση από Αθήνα. Διέλευση της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή. Άφιξη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό. Μετάβαση και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας στο κεντρικό ξενοδοχείο 3*.στην εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο

Μ. Σάββατο: Κρουαζιέρα στους Παξούς - Πάργα

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα, όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο με προορισμό τους καταπράσινους Παξούς! Στο νησάκι αυτό των Επτανήσων, με έκταση μόλις 25 τ.χλμ., οι πανέμορφες αλλά κυρίως βραχώδεις ακτές του δημιουργούν μικρές γραφικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και βότσαλα. Άφιξη στην πρωτεύουσα των Παξών, το γραφικό Γάιο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και βόλτα. Εντυπωσιάζει η εικόνα του λιμανιού που «προστατεύεται» από τις κατάφυτες βραχονησίδες. Η εκδρομή μας περιλαμβάνει ακόμη επίσκεψη στον όμορφο οικισμό Λάκκα και στις Γαλάζιες Σπηλιές. Επιστροφή με το πλοιάριο στην Πάργα, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία για μικρή περιήγηση στην παλιά πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Πηγές Αχέροντα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τα πανέμορφα Σύβοτα με τις ξακουστές παραλίες, που δίκαια έχουν προσδώσει στην περιοχή το χαρακτηρισμό «Ριβιέρα της Ηπείρου». Στη συνέχεια ακολουθεί το ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας ούζο με μεζέδες και Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. Το απόγευμα αναχώρηση για τις Πηγές του ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δευτέρα Πάσχα: Μεσοπόταμος (Νεκρομαντείο) - Αμμουδιά – Αθήνα Πρωινό και αναχώρηση για τον Μεσοπόταμο και το φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, κοντά στις όχθες της Αχερουσίας Λίμνης.

Επόμενος σταθμός μας η Αμμουδιά, όπου θα πραγματοποιηθεί (προαιρετικά) κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΣΥΒΟΤΑ -FILAKAS

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

22/4 Smile Price

4

289 €

270 €

375 €

22-Απρ

4

305 €

285 €

390 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν

της εταιρείας Panolympia

 ✓ Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο Filakas Hotel 3*, στα Σύβοτα

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

✓ Κρουαζιέρα στους Παξούς

✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια COVID-19 έως 75 ετών

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Η κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.