Skip to main content

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ Αγίου Πνεύματος 2020 από 105,00

Margarona Royal 3* SUP
Πάργα - Παξοί - Λευκάδα - Πρέβεζα - Παλαιοκαστρίτσα

1η μέρα: Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:00 με προορισμό την νησιωτική Πρέβεζα μέσω Ρίου - Αντιρρίου, χρόνο για γεύμα στο παραθαλάσσιο Μενίδι και επίσκεψη στο θρυλικό γεφύρι της Άρτας. Άφιξη και τακτοποίηση στο MARGARONA ROYAL 3* sup στην Πρέβεζα. Απολαύστε την πισίνα και τις εγκαταστάσεις. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Κέρκυρα - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα νωρίς και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και περιήγηση στο βόρειο τμήμα του. Φθάνουμε στην πολυφωτογραφημένη Παλαιοκαστρίτσα με τους έξι γραφικούς όρμους και το μοναστήρι της Παναγίας μέσα στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο. Αφού απολαύσουμε το μπάνιο μας, αναχωρούμε για την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στα γραφικά καντούνια και καφεδάκι στην περίφημη πλατεία Εσπιανάδα. Το απόγευμα επιστροφή στο

3η μέρα: Πάργα - Προαιρετική Κρουαζιέρα στους Παξούς

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την νησιωτική Πάργα. Για όσους επιθυμούν, θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι (έξοδα ατομικά) με προορισμό τους Παξούς, αφού δούμε στη διαδρομή τους Αντίπαξους και τις ονειρικές μικρές σπηλιές. Άφιξη στους καταπράσινους Παξούς και μετάβαση στην παραλία Λάκα όπου χρόνος για μπάνιο και γεύμα στα γραφικά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Λευκάδα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ Ακτίου για Λευκάδα. Επίσκεψη στην πόλη της Λευκάδας για περίπατο στην παλιά πόλη. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν

µε ηµιδιατροφή

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ.
(χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε ηµιδιατροφή

Margarona Royal 3* SUP

4 µέρες

5 - 8 Ιουνίου

3µέρες/ 2 νύχτες

4µέρες/ 3 νύχτες

Δίκλινο

275

105

150

3ο άτοµο

197

55

75

3ο άτοµο ως 10 ετών

132

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο

375

169

245

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL 3* sup, στην Πρέβεζα • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Τα εισιτήρια του πορθμείου προς/από Κέρκυρα/Ηγουμενίτσα • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.