Skip to main content

ΣΥΒΟΤΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Πάσχα 2020 από 195,00

διαµονή στο SIVOTA DIAMOND 5* Lux

1η μέρα: Αθήνα - Σύβοτα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30, περνώντας τη Γέφυρα του Ρίο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας φτάνουμε στην Άρτα, κι από εκεί στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND 5* Lux. Δείπνο.

2η μέρα: Μονή Γηρομερίου - Σαγιάδα - Σύβοτα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γηρομερίου (13ος αιώνας), που από αιώνες στέκει σκαρφαλωμένη σαν αετοφωλιά στα Ηπειρώτικα βουνά, δίπλα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και αποτελεί θεματοφύλακα της παράδοσης, της θρησκείας και του ελληνισμού, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Θα δούμε σπάνιες αγιογραφίες από την εποχή του Δεσποτάτου της Ηπείρου και θα συνεχίσουμε για το γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας όπου χρόνος για γαλήνιο περίπατο και γεύμα με φρέσκα ψαρικά. Επιστροφή προς την Ηγουμενίτσα για να απολαύσουμε τα Σύβοτα με τα πολλά καταπράσινα μικρά νησάκια μέσα στη θάλασσα. Πολλοί καταπράσινοι κολπίσκοι, καταγάλανα νερά που δημιουργούν φυσικά φιόρδ κάνουν το τοπίο μοναδικό σε ομορφιά! Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μουσείο Νικόπολης - Αχέροντας - Νεκρομαντείο - Γλυκή

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στο εκπληκτικό μουσείο της ρωμαϊκής Νικόπολης (έξοδα ατομικά) με τη μακραίωνη ιστορία, που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό Αύγουστο το 31 π.Χ. Συνεχίζουμε για το χωριό Αμμουδιά όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε την περίφημη βαρκάδα (έξοδα ατομικά) στις εκβολές του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα. Ακολουθεί επίσκεψη σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής το Νεκρομαντείο. Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του Αχέροντα, για να απολαύσουμε το καταπράσινο τοπίο. Χρόνος για γεύμα στην πανέμορφη εξοχή στη Γλυκή. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Σύβοτα - Πάργα - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για την ονειρική Πάργα. Χρόνος στον όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό για φωτογραφίες με θέα στο νησάκι απέναντι και το κάστρο ψηλά στο βάθος. Μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Πρεβέζης - Ακτίου και της γέφυρας Αντιρρίου - Ρίου, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

SIVOTA DIAMOND 5* Lux

4 µέρες

30 Απρ. - 3 Μαΐου  

Δίκλινο Sup θέα βουνό

270

Δίκλινο Sup πλαινή θέα θάλασσα

285

Δίκλινο Deluxe θέα θάλασσα

299

Δίκλινο Executive θέα θάλασσα

299

Δίκλινο  Executive J. Suite θέα θάλασσα

-

Δίκλινο  Deluxe  J. Suite θέα βουνό

-

Δίκλινο  Deluxe  J. Suite θέα θάλασσα

-

3o άτοµο

250

3ο άτοµο έως 11 ετών

95

4ο άτ. έως 11 ετών µόνο σε Deluxe J.Suite

-

Μονόκλινο Executive θέα θάλασσα

440

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή.

3 µέρες/

2 νύχτες

4 µέρες/

3 νύχτες

137

195

150

210

165

225

168

225

195

255

168

230

182

245

105

155

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

255

365

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND 5* Lux στα Σύβοτα Θεσπρωτίας • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Φ.Π.Α.