Skip to main content

Αγ. Πνεύματος 2016 στα χρώματα της Πίνδου! απο 299,00

... Μπουχάρια & Νοχτάρια!

4 μέρες με πούλμαν Μέτσοβο - Μονή Κηπίνας - Καλαρρύτες - Πηγές Αώου - Ι.Μ.Βουτσάς - Βωβούσα - Φλαμπουράρι - Νεράϊδα Κοζάνης.
Διαμονή στο Grand Forest Metsovo Hotel & Spa 5 * Deluxe με ημιδιατροφή καθημερινά.
 
Πρόγραμμα (4 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Τρίκαλα (τζαμί & φρούριο) - Μέτσοβο
  Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:00 με ενδιάμεσες στάσεις για Τρίκαλα. Επίσκεψη στο Κουρσούμ Τζαμί, το προστατευόμενο από την Unesco ισλαμικό τέμενος του 16ου αιώνα με τον μολυβδοσκέπαστο θόλο στις όχθες του Ληθαίου ποταμού. Θα ανέβουμε στο φρούριο με το ρολόι - έμβλημα της πόλης για να απολαύσουμε τη θέα. Χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για το Μέτσοβο για σύντομη περιήγηση στην κεντρική του πλατεία. Εγκατάσταση στο ολοκαίνουργιο (Δεκ 2013) ξενοδοχειακό κόσμημα GRAND FOREST 5* Deluxe κοντά στο Ανήλιο, απέναντι από το Μέτσοβο. Δείπνο.
Ημέρα 2 Μονή Κηπίνας - Καλαρρύτες
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για μία από τις πιο εντυπωσιακές Μονές της Ηπείρου, αυτό της Κηπίνας. Χτισμένη το 1212 μ.Χ. στο κοίλωμα ενός κατακόρυφου βράχου. Συνεχίζουμε για τους υπέροχους Καλαρρύτες. Επιστροφή και ξεκούραση και δείπνο.
Ημέρα 3 Πηγές Αώου - Ι.Μ.Βουτσάς - Βωβούσα - Φλαμπουράρι
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στο Ανατολικό Ζαγόρι. Ακολουθώντας την ακτογραμμή της λίμνης των πηγών του Αώου φτάνουμε στη μαγευτική τοποθεσία της Ιεράς Μονής Βουτσάς. Πλησιάζουμε στη Βωβούσα που κόβει στα δύο ο Αώος στα 1.000 μ., τριγυρισμένη από θεόπυκνα δάση. Θα διασχίσουμε την περίφημη γέφυρα του 1748 και θα περπατήσουμε στο χωριό. Χρόνος για γεύμα με τοπικές λιχουδιές και τσίπουρο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.
Ημέρα 4 Grand Forest - Νεράϊδα Κοζάνης - Μπουχάρια & Νοχτάρια - Αθήνα
  Πρωινό και αναχώρηση για το Μουσείο Μανιταριών στη Λάβδα Γρεβενών. Συνεχίζουμε για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο (μήκους 5,02 μ.) από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά.
Ξενοδοχείο: GRAND FOREST METSOVO
 17/06/2016 εώς 20/06/2016
Δίκλινο € 299.00
3ο άτομο € 220.00
3ο άτομο 
1-11 ετών
€ 165.00
Μονόκλινο € 425.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο GRAND FOREST Metsovo 5* Deluxe κοντά στο Ανήλιο Μετσόβου
  • Μπουφέ πρόγευμα και σερβιριστό δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Φ.Π.Α.