Skip to main content

Λευκάδα - Κεφαλονιά – Ιθάκη 3,4 ημέρες Πρωτομαγιά 2023 από 199

Αναχωρήσεις 28, 29/4 - Ώρα αναχώρησης 08:00  3, 4 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η μέρα: Αθήνα - Λευκάδα

Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη και καταπράσινη Λευκάδα. Επίσκεψη στη Μονή Φανερωμένης, χτισμένη σε καταπράσινο λόφο με υπέροχη θέα. Γεύμα στην  περιοχή της  Λυγιάς και άφιξη στο ξενοδοχείο LEFKAS HOTEL 3*, στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στα δωμάτια.

 

2η μέρα: Λευκάδα - Κεφαλονιά - Ιθάκη (κρουαζιέρα)

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου θα επιβιβασθούμε στο καράβι για ολοήμερη κρουαζιέρα (καιρού επιτρέποντος). Πρώτος σταθμός το Πόρτο Κατσίκι, μια από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου. Χρόνος για φωτογραφίες και αναχώρηση για το «στολίδι» της Κεφαλονιάς, το Φισκάρδο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα γραφικά σοκάκια και γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Έπειτα θα επισκεφθούμε το πανέμορφο Κιόνι. Συνεχίζουμε με τη Σπηλιά του Παπανικολή, το Μεγανήσι και το Σκορπιό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση.

 

3η μέρα: Γύρος νησιού

Πρωινό και ξεκινάμε πανοραμικό γύρο. Περνώντας από το Νυδρί, φτάνουμε στο Συβρό, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ελιάς, που στεγάζεται σε παλιό ελαιοτριβείο και θα ξεναγηθούμε στους χώρους του. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα Σύβοτα Λευκάδας, από τα πιο γραφικά λιμάνια του Ιονίου και στη Βασιλική, για καφέ και

περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

4η μέρα: Λίμνη Τριχωνίδα - Μονή Αγίου Κοσμά - Θέρμο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Παναιτώλιο, που είναι η πύλη εισόδου προς τη Λίμνη Τριχωνίδα, για να περιοδεύσουμε στα καταπράσινα χωριά της και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Θέρμο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας με το γύρο της Λίμνης περνώντας από γραφικούς, πετρόχτιστους οικισμούς στους πρόποδες του Όρους Αράκυνθου. Άφιξη

στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

Συνοπτικό 3ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 4η μέρα.

 

ΛΕΥΚΑΔΑ -Lefkas

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

29/4 Smile Price

3

199 €

175 €

295 €

29/4

3

219 €

195 €

315 €

28/4 Smile Price

4

268 €

225 €

405 €

28/4

4

288 €

245 €

425 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν

της Panolympia ✓ Διαμονή στο Lefkas Hotel 3*, στη Λευκάδα ✓ Πρωινό καθημερινά ✓ Η

κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.