Skip to main content

Πασχαλινή ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ από 365

Ιθάκη - Φισκάρδο - Άσσος - Λάσση - Μελισάνη - Μύρτος 

Με διαμονή στο ALLEY BOUTIQUE HOTEL & SPA 4*

 

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Κυλλήνη - Κεφαλονιά - Αργοστόλι

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για Κυλλήνη. Επιβίβαση στο πλοίο της που θα μας μεταφέρει στην όμορφη Κεφαλονιά. Άφιξη στον Πόρο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ALLEY BOUTIQUE HOTEL 4*  στο Αργοστόλι το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου.

 

Μεγ. Σάββατο: Γύρος του νησιού

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου για προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο Άγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα  και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση την μοναδική παραλία του Μύρτου που θα φωτογραφίσουμε από ψηλά. Αργότερα θα φθάσουμε στο όμορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολουθούμε την Ανάσταση και μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο.

 

Κυριακή Πάσχα : Πασχαλιά στο ALLEY BOUTIQUE HOTEL - Ληξούρι

Άγιο Πάσχα, μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ορθοδοξίας. Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Προαιρετικά, παρακολούθηση της θείας λειτουργίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το όμορφο Ληξούρι. Το μεσημέρι πλούσιο εορταστικό γεύμα. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αγάπης  σε  Μοναστήρι.

 

Δευτέρα Πάσχα : Ιθάκη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην γειτονική Ιθάκη. Θα επιβιβαστούμε στο F/B από το λιμάνι της Σάμης με άφιξη στον Πισαετό. Στη συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε  τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ όπου και θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Τρίτη Πάσχα : Καταβόθρες - Λάσση - Κουκρουμελάτα - Κυλλήνη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Περιήγηση και στάση στις Καταβόθρες, θα κάνουμε το γύρο της Λάσσης, θα γνωρίσουμε το όμορφο χωριό Κουρκουμελάτα και θα συνεχίζουμε για Πόρο όπου χρόνος για γεύμα. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και εν συνεχεία επιστρέφουμε στην Αθήνα.

 

Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η ημερήσια στην Ιθάκη.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές ALLEY BOUTIQUE HOTEL 4* στο Αργοστόλι
  • Εισιτήρια φέρρυ από και προς Κεφαλονιά
  • Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σαββάτο μετά την Ανάσταση
  • Πλούσιο εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
  • Κεφαλλονίτης αρχηγός - ξεναγός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α. 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με Πρωινό καθημερινά, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα.

ALLEY BOUTIQUE HOTEL 4*

4 μέρες

14 - 17 Απριλίου

5 μέρες

14 - 18 Απριλίου

Δίκλινο

365

445

3ο άτομο *

280

335

Μονόκλινο

470

585

 

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

Δεν περιλαμβάνονται:
• Τα εισιτήρια εισόδων περίπου € 12 συνολικά • O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.