Skip to main content

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Το λουλούδι της Ανατολής! Πάσχα 2023 από 299

GALAXY BEACH RESORT 5*

a Best Western Premier Collection

Πρόσφατα ανακαινισμένο πάνω στην αμμουδερή παραλία του Λαγανά, με μαγευτική θέα και εκλεπτυσμένη φιλοξενία.

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 140 δωμάτια, οικογενειακά ως 4 ατόμων με κουκέτα και πολυτελείς σουίτες 2 χώρων, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική TV, safe, τηλέφωνο, mini ψυγείο, βραστήρα, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέφτη μπάνιου, παντοφλάκια δωματίου, δωρεάν Wi-Fi, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με μπουφέ με μεγάλη ποικιλία, roof garden bar με πανοραμική θέα του κόλπου του Λαγανά, κεντρικό bar, a la carte snack bar πισίνας και παραλίας, σαλόνια, γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα γλυκού νερού με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει εξωτερικός παιδότοπος με ποικιλία πλαστικών παιχνιδιών και παιδική πισίνα με mini νεροτσουλήθρα. Τα μεγαλύτερα ..παιδιά μπορούν να απασχοληθούν παίζοντας μπιλιάρδο, ping pong και βελάκια. Δωρεάν Wi-Fi και Internet Corner, πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

  

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος - Μοναδικός Επιτάφιος!

Αναχώρηση 06:35 από Αθήνα για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στη Ζάκυνθο. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Αργότερα εγκατάσταση στο GALAXY BEACH RESORT 5* στην παραλία του Λαγανά. Το βράδυ δείπνο μπουφέ και εκκλησιασμός σε κοντινή εκκλησία. Ξεκούραση νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί! Είναι η εμπειρία που αξίζει όλοι να παρακολουθήσετε, όπως και το “κομμάτι” (την πρώτη Ανάσταση) και  τις “Μάντζιες”, την “κλοπή” επιγραφών καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και ξεκούραση. Αναχώρηση 06:05 από Αθήνα για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στη Ζάκυνθο. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Η ατμόσφαιρα είναι κατανυκτική και η συγκίνηση διαπερνά κάθε ψυχή καθώς η πένθιμη λιτανεία προχωρά υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. Μαζί με τον Εσταυρωμένο λιτανεύεται και η περίφημη εικόνα της της Παναγίας του Πάθους “Mater Dolorosa”. Αργότερα εγκατάσταση στο GALAXY BEACH RESORT 5* στην παραλία του Λαγανά. Το βράδυ δείπνο μπουφέ και εκκλησιασμός σε κοντινή εκκλησία. Για όσους επιθυμούν προαιρετική μετάβαση στις 3:30 το πρωί στην Μητρόπολη στην πόλη της Ζακύνθου, όπου ο Επιτάφιος της, βγαίνει στις 4! Είναι μία ξεχωριστή εμπειρία που περιλαμβάνει τον υπέροχο ύμνο “Τον Κύριο υμνείτε…”, αποδομένο με την Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική που ψάλλεται από όλους, την ξακουστή “Gloria”, το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές των σπιτιών που διαδραματίζεται κατά την Πρώτη Ανάσταση. Ακόμα ένα παλαιότατο έθιμο που γίνεται τα ξημερώματα του Μεγ.Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” επιγραφών καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Μην ξεχαστείτε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί μας περιμένει μία πραγματικά υπέροχη ημέρα! 

 

Μεγ. Σάββατο: Γύρος νησιού (Γαλάζιες Σπηλιές - Ναυάγιο - Αναφωνήτρια - Μαχαιράδο)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου όπου χρόνος για “βαρκάδα” στις μοναδικής ομορφιάς Γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Θα συνεχίσουμε με πανοραμική διαδρομή μέχρι τo διάσημο Ναυάγιο το οποίο θα θαυμάσουμε από ψηλά και θα βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες. Επόμενος σταθμός μας η εντυπωσιακή Βυζαντινή Μονή της Παναγίας της “Αναφωνήτριας” με την ομώνυμη θαυματουργή Εικόνα. Εδώ διετέλεσε ηγούμενος ο μετέπειτα Άγιος Διονύσιος. Αργότερα διερχόμαστε από το χωριό Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταβούμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου για την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, πολλά εκλεκτά εδέσματα. 

 

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Ζάκυνθο! - Απόγευμα στην πόλη

Χριστός Ανέστη! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την λαμπριάτικη μέρα, τους χώρους, τις ανέσεις του ξενοδοχείου αλλά και τα προμεσημβρινά μεζεδάκια ενώ οι οβελίες ψήνονται. Πασχαλινό γεύμα με πλήθος λιχουδιές, ζωντανή μουσική, γλέντι και χορό! Το απόγευμα βόλτα στην πόλη όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου και τη λιτάνευση της επιβλητικής εικόνας της Παναγίας της Γαλανούσας, καθώς και της εικόνας της Αναστάσεως. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στη ρομαντική ατμόσφαιρα των καφέ της πόλης ή να απολαύσετε τις φημισμένες Ζακυνθινές Καντάδες! Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ.

 

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στον Βασιλικό, την προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα. Συνεχίζουμε για τον ξακουστό Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου. Εδώ ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, ακούγοντας τους κανονιοβολισμούς του Μεσολογγίου, εμπνεύστηκε και έγραψε τον εθνικό μας ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες, θα βρεθούμε στο προάστιο της υψηλής κοινωνίας, τη Μπόχαλη και μετά στην πόλη για επίσκεψη στη Μονή Αγίου Διονυσίου, τις πλατείες Αγίου Μάρκου και Δ.Σολωμού και φυσικά την παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Χρόνος για περίπατο, φωτογραφίες, σουβενίρ, μάντολες κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Tο βράδυ δείπνο από μπουφέ.

 

Τρίτη: Ζάκυνθος - Κυλλήνη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο Βυζαντινό μουσείο και στο Μουσείο Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην Κυλλήνη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. 

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος

Μεγ. Σάββατο: Γύρος νησιού

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - πόλη

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Κυλλήνη - Αθήνα 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι

GALAXY BEACH RESORT 5*

4 μέρες

14 - 17 Απριλίου

5 μέρες

14 - 18 Απριλίου

Δίκλινο

299

379

3ο άτομο *

265

328

3ο άτομο ως 6 ετών *

125

150

3ο άτομο 7 ως 12 ετών *

210

260

4ο άτομο ως 12 ετών **

210

260

Μονόκλινο

395

499

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.

** Η χρέωση του 2ου παιδιού μεταφέρει την οικογένεια σε οικογενειακό δωμάτιο όπου τα 2 παιδιά κοιμούνται σε κουκέτα.

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθο - Κυλλήνη • Διαμονή στο GALAXY BEACH RESORT 5* • Μπουφέ πρόγευμα & ένα κύριο φαγητό καθημερινά σε μπουφέ (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.