Skip to main content

Zάκυνθος Γύρος Νησιού Πάσχα 2023! από 280€

Αναχώρηση: 14/4/2023, 4&5 ημέρες

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 15/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Ώρα αναχώρησης: 06.45 π.μ.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Πρωινή αναχώρηση για την Κυλλήνη και επιβίβαση στο φέρι-μποτ. Άφιξη στο νησί και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Diana Palace 4*, στο Αργάσι της Ζακύνθου. Το απόγευμα μεταφορά για την ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίου της Μητρόπολης, που βγαίνει στις 4 το πρωί και να περιπλανηθείτε στους δρόμους της πόλης για να γνωρίσετε το παλιό έθιμο «Μαντζιές».

Μ. Σάββατο: Γύρος νησιού & Αναστάσιμο δείπνο

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας από την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Περιήγηση στο Μαχαιράδο, στη Μονή Αναφωνήτριας και στο Ναυάγιο. Στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε την υπέροχη παραλία (ψηλά από την εξέδρα). Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικολάου, όπου θα πραγματοποιηθεί βαρκάδα στις Γαλάζιες Σπηλιές (προαιρετικά). Τελευταίος σταθμός μας οι Αλυκές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και ακολουθεί πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Πόλη

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος και θα ακολουθήσει το Πασχαλινό γεύμα, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη λιτανεία της Παναγίας, χρόνος να περπατήσουμε στο πανηγύρι και να απολαύσουμε τον καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Πρωινό και αναχώρηση για την προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα Καρέτα στο Βασιλικό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη, εκεί που ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό Ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Σειρά έχει το προάστιο της υψηλής κοινωνίας Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το κάστρο. Μετάβαση στην πόλη όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Διονυσίου, τις πλατείες Αγίου Μάρκου και Δ. Σολωμού και την παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Τρίτη: Ζάκυνθος - Κυλλήνη - Αθήνα

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Μουσείο Σολωμού. Νωρίς το απόγευμα πέρασμα στην Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 4ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 5η μέρα.

 

ΖΑΚYΝΘΟΣ - DIANA PALACE ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ , ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

14/4 Smile Price

4

280 €

214 €

394 €

14/4

4

295 €

230 €

410 €

14/4 Smile Price

5

365 €

275 €

519 €

14/4

5

379 €

290 €

530 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 15/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της Panolympia ✓ Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Diana Palace 4* ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση
✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου ✓ Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους ✓ Η επίσκεψη στις Γαλάζιες Σπηλιές με το καραβάκι ✓ Ό,τι δεν αναφέρεται ✓ Ο ειδικός φόρος διαμονής*

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων