Skip to main content

ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ 2022! από 268€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/04/2022

4 & 5 ΜΕΡΕΣ

Μοναδική Πασχαλιά στο πολυτραγουδισμένο ΦΙΟΡΟ του ΛΕΒΑΝΤΕ με τις Γαλάζιες Σπηλιές, το περίφημο ναυάγιο και ύμνους από τη φιλαρμονική στη Mater Dolorosa!

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20/3. Μετά προσαυξάνονται κατά 10% περίπου.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος - Μοναδικός Επιτάφιος!

Αναχώρηση 06:15 από Αθήνα για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στη Ζάκυνθο. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Η ατμόσφαιρα είναι κατανυκτική και η συγκίνηση διαπερνά κάθε ψυχή καθώς η πένθιμη λιτανεία προχωρά υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. Μαζί με τον Εσταυρωμένο λιτανεύεται και η περίφημη εικόνα της της Παναγίας του Πάθους “Mater Dolorosa”. Αργότερα εγκατάσταση στο νεόκτιστο (2019) WHITE OLIVE ELITE 5* κοντά στην παραλία του Λαγανά και παροχές all inclusive μέχρι τις 10 το βράδυ. Δείπνο από μπουφέ και εκκλησιασμός σε κοντινή εκκλησία. Ξεκούραση νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί! Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει όλοι να παρακολουθήσετε. Ο υπέροχος ύμνος “Τον Κύριο υμνείτε…”, αποδομένος με την Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας συναρπάσουν. Ακόμα ένα παλαιότατο έθιμο που γίνεται τα ξημερώματα του Μεγ.Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” επιγραφών καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί μας περιμένει μία πραγματικά υπέροχη ημέρα!

Μεγ. Σάββατο: Γύρος νησιού (Γαλάζιες Σπηλιές - Ναυάγιο - Αναφωνήτρια - Μαχαιράδο)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου όπου χρόνος για “βαρκάδα” στις μοναδικής ομορφιάς Γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Θα συνεχίσουμε με πανοραμική διαδρομή μέχρι τo διάσημο Ναυάγιο το οποίο θα θαυμάσουμε από ψηλά και θα βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες. Επόμενος σταθμός μας η εντυπωσιακή Βυζαντινή Μονή της Παναγίας της “Αναφωνήτριας” με την ομώνυμη θαυματουργή Εικόνα. Εδώ διετέλεσε ηγούμενος ο μετέπειτα Άγιος Διονύσιος. Αργότερα διερχόμαστε από το χωριό Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και παροχές all inclusive μέχρι τις 22:00. Το βράδυ θα μεταβούμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου για την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο συμπεριλαμβανομένων των ποτών με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, πολλά εκλεκτά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Ζάκυνθο! - Απόγευμα στην πόλη

Χριστός Ανέστη! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την λαμπριάτικη μέρα, τους χώρους, τις ανέσεις του ξενοδοχείου αλλά και τα προμεσημβρινά μεζεδάκια ενώ οι οβελίες ψήνονται. Οι παροχές all inclusive ισχύουν και σήμερα από τις 10:30 έως τις 22:00, εμπλουτισμένες με το Πασχαλινό γεύμα με πλήθος λιχουδιές, ζωντανή μουσική, γλέντι και χορό! Το απόγευμα βόλτα στην πόλη όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου και τη λιτάνευση της επιβλητικής εικόνας της Παναγίας της Γαλανούσας, καθώς και της εικόνας της Αναστάσεως. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στη ρομαντική ατμόσφαιρα των καφέ της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο από μπουφέ συμπεριλαμβανομένων των ποτών.

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στον Βασιλικό, την προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα. Συνεχίζουμε για τον ξακουστό Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου. Εδώ ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, ακούγοντας τους κανονιοβολισμούς του Μεσολογγίου, εμπνεύστηκε και έγραψε τον εθνικό μας ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες, θα βρεθούμε στο προάστιο της υψηλής κοινωνίας, τη Μπόχαλη. Αργότερα περίπατος στην πόλη της Ζακύνθου και χρόνος ελεύθερος για βόλτα, φωτογραφίες, σουβενίρ, μάντολες κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και παροχές all inclusive μέχρι τις 22:00. Δείπνο από μπουφέ συμπεριλαμβανομένων των ποτών.

Τρίτη: Ζάκυνθος - Κυλλήνη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο μουσείο του Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων, καθώς και στον ιστορικό Ναό της “Κυρίας των Αγγέλων” του 1687. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος

Μεγ. Σάββατο: Μουσεία Σολωμού & Επιφανών - Γύρος νησιού

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - πόλη

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Κυλλήνη - Αθήνα

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή και παροχές ALL INCLUSIVE καθημερινά μέχρι 22:00 στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. Πλήρης διατροφή την Κυριακή του Πάσχα και ΔΩΡΟ δύο ακόμα ελαφριά γεύματα σε πακέτο (Μ.Σαβ & Δευ).

WHITE OLIVE ELITE HOTEL 5*

Για κρατήσεις ως 20/3 **

Για κρατήσεις από 21/3

4 μέρες

22 - 25 Απριλίου

5 μέρες

22 - 26 Απριλίου

4 μέρες

22 - 25 Απριλίου

5 μέρες

22 - 26 Απριλίου

Δίκλινο  

268

335

285

350

3ο άτομο  

235

290

250

305

Μονόκλινο  

370

470

390

490

* Η χρέωση του 2ου παιδιού μεταφέρει την οικογένεια σε οικογενειακό δωμάτιο με εσωτερική συρόμενη πόρτα.

** Οι τιμές αυτές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθο - Κυλλήνη • Διαμονή στο νεόκτιστο (2019) WHITE OLIVE ELITE HOTEL 5* κοντά στην παραλία του Λαγανά • Μπουφέ πρόγευμα & ένα κύριο φαγητό καθημερινά σε μπουφέ (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Πλήρης διατροφή την Κυριακή του Πάσχα • ΔΩΡΟ δύο ακόμα ελαφριά γεύματα σε πακέτο (Μ.Σαβ & Δευ) • Παροχές all inclusive καθημερινά σύμφωνα με την περιγραφή από 10:30 μέχρι τις 22:00 • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Φ.Π.Α.

πρόγραμμα all inclusive *

Πρωινό - Μεσημεριανό - Βραδινό σε πλούσιους μπουφέδες, με μεγάλη ποικιλία από τοπικές και διεθνείς γαστρονομικές προτάσεις με ζεστά και κρύα πιάτα, σαλάτες, ορεκτικά, κρεατικά, ποικιλία συνοδευτικών καθώς και φρούτα, παγωτά, επιδόρπια σε τεράστια ποικιλία. Καθημερινά live cooking αλλά και ειδική θεματική “γωνία” γεύσεων όπως Ιταλική, Ελληνική, Ασιατική κλπ

Ελεύθερη κατανάλωση ποτών από τις 10.30 μέχρι τις 22.00: βαρελίσιας μπύρας και κρασιού (λευκού και κόκκινου), αναψυκτικών και νερού από postmix

Ροφήματα: Καφές φίλτρου.

Σνακς ενδιάμεσα των γευμάτων: μπισκότα, κέικ και διάφορες σφολιάτες.

* To ALL INCLUSIVE ξεκινάει με μεσημεριανό γεύμα την Μεγάλη Παρασκευή και τελειώνει με πρόγευμα την ημέρα αναχώρησης. Ισχύει 10.30 - 22.00. Μετά τις 22.00 γίνονται χρεώσεις, με βάση τους τιμοκαταλόγους που υπάρχουν στα διάφορα τμήματα.

Ειδικές περιλαμβανόμενες Πασχαλινές παροχές: Αναστάσιμο δείπνο από τις 00:00 έως 01:30 π.μ. που θα περιέχει εκτός των άλλων παραδοσιακή μαγειρίτσα, κρεατικό, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, ψωμιά, ποτά ALL INCLUSIVE προγράμματος.
Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο αρνιών. Μετά τις 12:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφέ με ούζο , τσίπουρο, κρασί και μεζέδες. Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, γλέντι.