Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 ΛΕΥΚΑΔΑ! από 329€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/04/2022

4ΜΕΡΕΣ

...όμορφη σαν καρτ ποστάλ! Το νησί που πάντα επιστρέφεις!

Ionian Blue Bungalows & Spa Resort 5*

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Εντυπωσιακό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην ανατολική παραλία της Λευκάδας, στην εξοχή της Νικιάνας, 10 χλμ από την πόλη. Χτισμένο σε φυσική κατωφέρεια που σταματάει στη θάλασσα, εξασφαλίζει απαράμιλλη θέα 180 μοιρών στο Ιόνιο πέλαγος από όλα του τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 116 δωμάτια, όλα με θέα θάλασσα και εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ ή μίνι ψυγείο, τηλέφωνο, θυρίδα δωματίου, στεγνωτήρα μαλλιών, δωρεάν WiFi, μπαλκόνι ή βεράντα, δυνατότητα για room service. 12 από τα δωμάτια και δύο σουίτες διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει 2 εστιατόρια, κεντρικό και εξωτερικό, καλαίσθητα σαλόνια, κεντρικό μπαρ, κύρια εξωτερική πισίνα (600 τ.μ.) και παιδική, Pool snack bar, κέντρο Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, hammam, τζακούζι, γυμναστήριο, περιποιήσεις σώματος και προσώπου, παιδική χαρά, προβλήτα με ξαπλώστρες στη θάλασσα για το μπάνιο σας, δωρεάν WiFi και χώρο στάθμευσης.

Φροντισμένα Πασχαλινά γεύματα:

  • • Δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • • Αναστάσιμο πλήρες δείπνο που αρχίζει με λαχταριστό τσουρέκι, κόκκινα αυγά, παραδοσιακή μαγειρίτσα.
  • • Πασχαλινό γεύμα - γλέντι με ζωντανή μουσική, αρνιά σούβλας ψημένα στα κάρβουνα, κοκορέτσι, κόκκινα αυγά και άλλα εδέσματα σε πλούσιο μπουφέ.
  • • Δείπνο μπουφέ την Δευτέρα του Πάσχα για τους διαμένοντες.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Λευκάδα

Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα με προορισμό την Λευκάδα μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντίρριου και ακολουθώντας τη διαδρομή που περνάει από Αμφιλοχία. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές IONIAN BLUE 5* στη Νικιάνα. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και αργότερα παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Πασχαλινά έθιμα και Γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και γύρος στο πανέμορφο νησί για να γνωρίσουμε τα μυστικά του. Αρχίζουμε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης με την πανοραμική θέα στην πόλη της Λευκάδας. Ακολουθεί περίπατος στην πόλη για να δούμε το πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο και να πάρουμε γεύση από το πασχαλινό έθιμο “Κομμάτι” όπου ντόπιοι και παρευρισκόμενοι σπάζουν πήλινα δοχεία, πιάτα, λαήνια κ.α. ενώ η μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας παιανίζει στους δρόμους το ειδικό εμβατήριο “Εωθινόν”. Συνεχίζουμε δυτικά προς Άγιο Νικήτα και σύντομα η διαδρομή γίνεται συναρπαστική καθώς θα αντικρίζουμε τις φημισμένες απόκρημνες ακτές με τα έντονα τιρκουάζ χρώματα των νερών. Θα φωτογραφίσουμε από ψηλά το περίφημο Κάθισμα, θα φθάσουμε στο νότο μέχρι τη Βασιλική και αργότερα γνωριμία με το Κοσμοπολίτικο Νυδρί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά για την Αναστάσιμη λειτουργία. Ακολουθεί στο ξενοδοχείο μας πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Λευκαδίτικη Πασχαλιά - Νυδρί (Σκορπιός)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την Λαμπριάτικη μέρα με αποκορύφωμα το Πασχαλινό εορταστικό τραπέζι, με πλήθος από παραδοσιακά εδέσματα και πρωταγωνιστή το αρνάκι σούβλας. Τσουγγρίστε κόκκινα αυγά, ευχηθείτε Χριστός Ανέστη και γλεντήστε με την ορχήστρα. Νωρίς το απόγευμα θα πάμε για καφέ στο ρομαντικό Νυδρί. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την ξεχωριστή κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά), στον μυθικό Σκορπιό, τη σπηλιά του Παπανικολή και τη Μαδουρή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ.

Δευτέρα: Λευκάδα - περίπατος στην πόλη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για ακόμα έναν περίπατο στην πόλη της Λευκάδας για φωτογραφίες και σουβενίρ. Επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

IONIAN BLUE 5*

4 μέρες

22 - 25 Απριλίου

Δίκλινο Superior SV

329

3ο άτομο 

195

3o άτομο έως 12 ετών 

110

4o άτομο 2 έως 12 ετών    

175

Μονόκλινο Superior SV

479