Skip to main content

ΠΑΣΧΑΛΙΑ 2022 ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! από 383€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21 & 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

4 & 5 ΜΕΡΕΣ

Το «φιόρο του Λεβάντε»

1Η ΗΜΕΡΑ | Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος - Μοναδικός Επιτάφιος!

Αναχώρηση 06:30 το πρωί για το λιμάνι της Κυλλήνης όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τη Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και η συγκίνηση διαπερνά κάθε ψυχή, καθώς η πένθιμη λιτανεία αρχίζει υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. Μαζί με τον Εσταυρωμένο λιτανεύεται και η περίφημη εικόνα της “Mater Dolorosa”, δηλαδή της Παναγίας του Πάθους. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας ATLANTICA ELEON GRAND RESORT & SPA 5* στο Τραγάκι, 6 χλμ βόρεια από την πόλη της Ζακύνθου και παροχές all inclusive από τις 6 μ.μ μέχρι τις 11 το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμα. Δείπνο, εκκλησιασμός σε κοντινό χωριό και ξεκούραση νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί! Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε. ο ωραιότατος ύμνος “Τον Κύριο υμνείτε…”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μία πραγματικά υπέροχη ημέρα!

2Η ΗΜΕΡΑ | Μ. Σάββατο: Γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου όπου χρόνος για “βαρκάδα” στις μοναδικής ομορφιάς Γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Θα συνεχίσουμε με πανοραμική διαδρομή μέχρι την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου. Στάση για να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα από ψηλά και συνεχίζοντας την ημέρα μας, διερχόμαστε από το χωρίο Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Στα νότια του νησιού φτάνουμε μέχρι το Κερί και την υπέροχη λίμνη που φημίζεται για το μοναδικό της ηλιοβασίλεμα. Μέσω Λαγανά, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και παροχές all inclusive από τις 18.00 μέχρι τις 23.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε ένα κοκτέηλ και τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Η βραδιά συνεχίζεται στο ξενοδοχείο μας με πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο συμπεριλαμβανομένων των ποτών, μαγειρίτσα και πολλά εκλεκτά εδέσματα.

3Η ΗΜΕΡΑ | Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά Χριστός Ανέστη!

Χρόνια Πολλά σε όλους! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την ανοιξιάτικη μέρα στους άνετους χώρους του ξενοδοχείου, χαλαρώστε στους κήπους ή στο σύγχρονο Spa με την εσωτερική πισίνα. Φυσικά μπορείτε να συμμετέχετε στο σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία με την συνοδεία ούζου και των απαραίτητων μεζέδων. οι πλούσιες all inclusive παροχές (σνακς, ποτά, καφέδες κλπ) σήμερα ισχύουν όλη την ημέρα (10.00 - 23.00), εμπλουτισμένες με το πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με γλέντι από ζωντανή μουσική και τοπικές καντάδες! Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την Λιτανεία της εικόνας της Παναγίας και να περπατήσετε στο τοπικό πανηγύρι. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στη ρομαντική ατμόσφαιρα των πανέμορφων της καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο με πλούσιο μπουφέ. Στη συνέχεια, απολαύστε το ποτό σας στο υπέροχο Panorama Bar του ξενοδοχείου μας.

4Η ΗΜΕΡΑ | Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στην προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα, στον Βασιλικό. Συνεχίζουμε για τον ξακουστό Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Στάση για φωτογραφίες και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το προάστιο της υψηλής κοινωνίας Μπόχαλη. Αργότερα, βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για παροχές all inclusive από τις 18.00 μέχρι τις 23.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα. Δείπνο με πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ : Τρίτη: Ζάκυνθος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο μουσείο του Σολωμού και του Κάλβου καθώς και στην εκκλησία των Αγγέλων. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

1η Ημέρα |  Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Ζάκυνθος

2η Ημέρα | Μ. Σάββατο: Μουσεία Σολωμού & Κάλβου - γύρος νησιού

3η Ημέρα | Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά

4η Ημέρα |  Δευτέρα Πάσχα: Λόφος Στράνη – Μπόχαλη - Βασιλικός – Αθήνα

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά και παροχές All Inclusive (18:00-23:00), στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. Πλήρες All Inclusive την Κυριακή του Πάσχα.

ATLANTICA ELEON GRAND 5*

4 ΜΕΡΕΣ

22-25/4

5 ΜΕΡΕΣ

21-25/4

Δίκλινο

383

473

3ο άτομο

351

380

3ο άτομο έως 11,99 ετών

215

215

4ο άτομο έως 2,99 ετών

215

215

4ο άτομο 3 έως 11,99 ετών

293

303

Μονόκλινο

489

556

Ειδικές περιλαμβανόμενες Πασχαλινές παροχές:

  • Αναστάσιμο ελαφρύ δείπνο (επιπλέον του δείπνου του Μ. Σαββάτου) το οποίο θα σερβίρεται από τις 00:00 έως τις 01:30 π.μ. και θα αποτελείται από παραδοσιακή μαγειρίτσα, κρεατικά, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, ψωμιά, ποτά All Inclusive προγράμματος.
  • Την Κυριακή του Πάσχα κατ’ εξαίρεση τι πρωινό θα δοθεί από τις 07:30 μέχρι τις 10:30.
  • Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο αρνιών. Μετά τις 12:00 το μεσημέρι θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και στερεοφωνική μουσική (όχι ζωντανή).
  • Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) 13:30 – 15:30 με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ με ζωντανή μουσική.
  • Welcome drink χωρίς χρέωση, δωρεάν φιάλη νερού σε κάθε δωμάτιο την ημέρα της άφιξης, δωρεάν κρασί και φρούτα σε περιπτώσεις γενεθλίων ή επετείων.

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ανέρχεται στα 4€/ δωμάτιο/ διανυκτέρευση.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως περιγραφή • Διαμονή στο Atlantica Eleon Grand 5* • Πλούσιο πρόγευμα και ημιδιατροφή καθημερινά (Αναστάσιμο Δείπνο + Πασχαλινό Γεύμα) • Αρχηγός-συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.