Skip to main content

ΛΕΥΚΑΔΑ…της καρδιάς σας!!! Χριστουγεννα Πρωτοχρονια 2021

Με διαμονή στο 5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort 

 4 μερες 23/12 και 30/12 

 

1η ημέρα: Αθήνα - Λευκάδα

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση από την Αθήνα στις 07:30 οδικώς για τη Λευκάδα, μέσω της γέφυρας ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου, με τις απαραίτητες στάσεις. Στη διαδρομή μας περνάμε από την Αμφιλοχία, ακριβώς στον μυχό του Αμβρακικού κόλπου, και από την καπετανοπολιτεία Βόνιτσα, για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας και την πόλη της Λευκάδας. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, Ionian Blue 5* στη Νικιάνα. Δείπνο-μπουφέ και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Γύρος του νησιού: Μονή Φανερωμένης - Άγιος Νικήτας - Κάθισμα - Βασιλική - Νυδρί

Πλούσιο μπουφέ-πρόγευμα και ξεκινάμε για έναν πλήρη γύρο του νησιού, ώστε να το γνωρίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα. Αφετηρία μας φυσικά είναι η πόλη της Λευκάδας, με την ωραία αγορά και τον υπέροχο κεντρικό πεζόδρομο στο ιστορικό της κέντρο. Φεύγοντας από την πόλη, δεν μπορούμε παρά να σταματήσουμε στη μονή της Φανερωμένης, το ένα από τα μόλις δύο μοναστήρια της Λευκάδας. Η Μονή θα μας συγκινήσει με τη μεγάλη της Ιστορία (ξεκινά ήδη από το 65 μ.Χ.!) αλλά και η θέα που απολαμβάνει προς την πόλη και τις απέναντι ακτές της Αιτωλοακαρνανίας είναι πραγματικά συνταρακτική! Περνάμε από τον Άγιο Νικήτα με την εντυπωσιακή του παραλία, όμως στη Λευκάδα βρισκόμαστε, οι εντυπωσιακές παραλίες είναι κάτι το δεδομένο: είναι για πολλούς οι πιο φωτογενείς ακτές του Ιονίου (εντάξει, μαζί με το Ναυάγιο και τον Μύρτο), αν μάλιστα οι άνεμοι βοηθούν, τα νερά τους είναι τόσο καθαρά και διαυγή που δεν το πιστεύει κανείς! Για του λόγου το αληθές, θα δούμε από ψηλά τη φανταστική παραλία στο Κάθισμα, για να ατενίσουμε τα τυρκουάζ νερά της σε όλη τους τη μαγεία. Φροντίστε μονάχα να έχετε αρκετή μνήμη στην φωτογραφική σας μηχανή γιατί το Κάθισμα είναι ικανό να την εξαντλήσει! Φτάνοντας τέρμα νότο ερχόμαστε στη Βασιλική, από τα πιο ανεπτυγμένα καλοκαιρινά θέρετρα στη Λευκάδα, απλωμένη περιμετρικά σε έναν καταπράσινο κολπίσκο, όπου τα θαλάσσια σπορ έχουν την τιμητική τους. Περνώντας στην άλλη πλευρά του νησιού, προς τα ανατολικά, φτάνουμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική.

 

3η ημέρα: Λευκάδα - Βόνιτσα

Πρόγευμα και ξεκινάμε για την διαδρομή μας προς τη Βόνιτσα όπου εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή μας οδηγεί στο νησάκι της «Κουκουμίτσας». Περπατάμε μια γέφυρα που βρίσκεται «μέσα στη θάλασσα», για να φτάσουμε στο νησάκι και να δούμε το κάστρο της Βυζαντινής Βόνιτσας και την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό (έξοδα ατομικά) στη Βόνιτσα και ξεκινάμε για το νησί της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

 

4η ημέρα: Λευκάδα - Μεσολόγγι - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ-πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Μεσολόγγι και τον συναισθηματικά φορτισμένο «κήπο των Ηρώων». Είναι ο χώρος που συγκεντρώνει όλη την μεγάλη Ιστορία της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, ακριβώς απέναντι μάλιστα βρίσκεται το εκκλησάκι όπου αποφασίστηκε η θρυλική Έξοδος. Μετά την επίσκεψή μας, αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα μέσω Ρίου-Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή και εορταστικό δείπνο 24 & 31/12 με ζωντανή μουσική.                    

IONIAN BLUE HOTEL 5*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

4 μέρες

23 – 26/12

4 μέρες

30/12 – 02/01

Δίκλινο

269

279

3ο άτομο

230

235

3ο άτομο έως 12 ετών

135

135

4ο άτομο έως 12 ετών

205

208

Μονόκλινο

330

348

 

  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο IONIAN BLUE 5* στη Λευκάδα • Μπουφέ πρωϊνό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή ) • Εορταστικό δείπνο στις 24 & 31/12  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός/ Συνοδός • Φ.Π.Α.