Skip to main content

Πανδαισία Ιονίου με group Καλοκαίρι 2020 από 235,00

Αναχωρήσεις: 29/7, 30/7, 12/8, 13/8, 9/9, 10/9

4 , 5 ημέρες 

 

1ηΜΕΡΑ

Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:00 µε προορισµό την νησιωτική Πρέβεζα µέσω Ρίου - Αντιρρίου, χρόνο για γεύµα στο παραθαλάσσιο Μενίδι και επίσκεψη στο θρυλικό γεφύρι της Άρτας. Άφιξη και τακτοποίηση στο MARGARONA ROYAL 3* sup στην Πρέβεζα. Απολαύστε την πισίνα και τις εγκαταστάσεις. Το βράδυ δείπνο.

2ηΜΕΡΑ

Κέρκυρα - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα νωρίς και αναχώρηση για Ηγουµενίτσα από όπου θα πάρουµε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και περιήγηση στο βόρειο τµήµα του. Φθάνουµε στην πολυφωτογραφηµένη Παλαιοκαστρίτσα µε τους έξι γραφικούς όρµους και το µοναστήρι της Παναγίας µέσα στο απαράµιλλης φυσικής οµορφιάς τοπίο. Αφού απολαύσουµε το µπάνιο µας, αναχωρούµε για την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στα γραφικά καντούνια και καφεδάκι στην περίφηµη πλατεία Εσπιανάδα. Το απόγευµα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

3ηΜΕΡΑ

Πάργα - Προαιρετική Κρουαζιέρα στους Παξούς

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και αναχωρούµε για την νησιωτική Πάργα. Για όσους επιθυµούν, θα επιβιβαστούµε σε καραβάκι (έξοδα ατοµικά) µε προορισµό τους Παξούς, αφού δούµε στη διαδροµή τους Αντίπαξους και τις ονειρικές µικρές σπηλιές. Άφιξη στους καταπράσινους Παξούς και µετάβαση στην παραλία Λάκα όπου χρόνος για µπάνιο και γεύµα στα γραφικά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευµα. Το βράδυ δείπνο.

4ηΜΕΡΑ

Λευκάδα - Άγ. Νικήτας - Νυδρί - Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σκορπιό

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και επίσκεψη στη Λευκάδα. Γύρος γνωριµίας µε το πανέµορφο νησί για να θαυµάσουµε τις οµορφιές και τα µυστικά του. Πρώτη µας στάση η εκπληκτική παραλία του Αγίου Νικήτα όπου χρόνος για µπάνιο. Από εκεί θα συνεχίσουµε για το κοσµοπολίτικο Νυδρί. Χρόνος για γεύµα και για όσους επιθυµούν, επιβίβαση σε καραβάκι (έξοδα ατοµικά) για προαιρετική κρουαζιέρα στο Σκορπιό. Το απόγευµα θα κάνουµε µία τελευταία στάση στην πόλη της Λευκάδας για περίπατο στην παλιά πόλη. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

5ηΜΕΡΑ

Μουσείο Νικόπολης - Κρυονέρι - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευµα και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης (έξοδα ατοµικά) µε τα καταπληκτικά αποκλειστικά ευρήµατα από την πόλη - σύµβολο για τη νίκη του Οκταβιανού στη ναυµαχία του Ακτίου. Συνεχίζουµε για το παραθαλάσσιο Κρυονέρι κοντά στο Αντίριο, όπου χρόνος για µπάνιο και γεύµα σε τοπικό εστιατόριο. Διέλευση της γέφυρας Ρίου και επιστρέφουµε στην Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις.

Τύπος Δωματίου 30/7,13/8, 10/9 29/7, 12/8, 9/9
Δίκλινο 235 € 315 €
3ο άτομο ενήλικας 178 € 242 €
3ο άτομο παιδί έως 10 95 € 145 €
Μονόκλινο 319 € 430 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδροµές µε πολυτελές, κλιµατιζόµενο πούλµαν
  • Διαµονή στο ανακαινισµένο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL 3* sup, στην Πρέβεζα
  • Μπουφέ πρόγευµα και δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή)
  • Τα εισιτήρια του πορθµείου προς/από Κέρκυρα/Ηγουµενίτσα στο 5ήµερο πρόγραµµα
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδροµείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε, ότι στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018. Η χρέωση είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξεν/χειο 3*: € 1,50

και βάση του νόμου, καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Στην 4ήµερη εκδροµή, δεν περιλαµβάνεται η εκδροµή Κέρκυρα - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα. Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας ενδέχεται να τροποποιηθεί, λόγω των τελευταίων έκτακτων συνθηκών, για την καλύτερη εκτέλεση του.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Γενικους Όρους Συμμετοχής.