Skip to main content

Μίνι κρουαζιέρες στα Ιόνια Νησιά Καλοκαίρι 2020 από 215,00

Αναχωρήσεις:18/07, 25/07, 22/08

4 ημέρες

 

1η ημέρα: Αθήνα – Ναύπακτος – Αμφιλοχία - Πάργα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία Γριμπόβου, στην πόλη της Ναυπάκτου. Παραμονή για περιπάτους ή κολύμπι και συνεχίζουμε για Αμφιλοχία, στάση, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω Βόνιτσας – Πρέβεζας, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη κωμόπολη της Πάργας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Παξοί – Αντίπαξοι

Μετά το πρωινό με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε στις σπηλιές των Παξών, θα σταθούμε για λίγο στη μαγευτική παραλία των Αντίπαξων με τα τουρκουάζ νερά (δυνατότητα να βουτήξουν από το πλοιάριο οι πιο τολμηροί) και τέλος θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των Παξών που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές. Πρωτεύουσα τους είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή το απόγευμα στην Πάργα, στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λευκάδα – Πόρτο Κατσίκι – Φισκάρδο – Ιθάκη – Σκορπιός - Μαδουρή

Πρωινό και αναχώρηση για το νησί της Λευκάδας και το κοσμοπολίτικο Νυδρί, για να ξεκινήσουμε μια ολοήμερη απολαυστική κρουαζιέρα. Πρώτος σταθμός το Πόρτο Κατσίκι με την πασίγνωστη μαγευτική παραλία, για να ακολουθήσει το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Μοναδική και η επόμενη εμπειρία μας, βλέποντας το πλοίο να μπαίνει μέσα στο σπήλαιο Παπανικολή, αλλά και το Μεγανήσι. Η υπέροχη θαλασσινή μας περιήγηση τελειώνει με το Σκορπιό και το νησί του μεγάλου μας ποιητή, Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, την Μαδουρή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Σύβοτα – Αχέροντας - Αθήνα

Πρωινό και επίσκεψη στα Σύβοτα όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε ή εναλλακτικά μίνι περιήγηση προαιρετικά με τουριστικά πλοιάρια στους μαγευτικούς κολπίσκους. Επόμενος σταθμός οι πηγές του ποταμού Αχέροντα στο χωριό Γλυκή, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού και να απολαύσουμε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό θέαμα, αντικρίζοντας τους τεράστιους βράχους και ακούγοντας τον ήχο των νερών που αναβλύζουν από την καρδιά των Σουλιώτικων βουνών. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

  Τιμές κατ' άτομο 

Τύπος Δωματίου 18/07, 25/07, 22/08
Δίκλινο 215 €
3ο άτομο παιδί έως 12 195 €
Μονόκλινο 290 €

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Bacoli 3* στην Πάργα
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για τις επισκέψεις σε Παξούς – Κεφαλονιά - Ιθάκη
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό