Skip to main content

Πάσχα 2017 Κέρκυρα από 210,00

4 ημέρες

Early Booking έως 20/3! Αναχώρηση 14/4

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ., στάση για καφέ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για να φθάσουμε στην παραλία της Αμφιλοχίας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και μεταφορά στην πόλη για παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό, παρακολούθηση της λειτουργίας της πρώτης Ανάστασης και του πρωτότυπου εθίμου του σπασίματος κανατών. Στη συνέχεια περιήγηση της πόλης, επίσκεψη στο Κάστρο και στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με το νησί με επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, το ΚΑΝΟΝΙ και το ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στη μεγάλη πλατεία όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το Πασχαλινό γλέντι με μουσική, χορό και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας - Πάργας, στάση, ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΑΚΤΙΟΥ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα προαιρετικά, Αντίρριο - Ρίο, Ισθμός - στάση, άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία NAFSIKA 3* στη ΔΑΣΙΑ & POTAMAKI 3* στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, με πρωινό μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα και μη, τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο.
  • Πασχαλινό γεύμα με μουσικό πρόγραμμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου την Κυριακή του Πάσχα.
  • Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο

(2 - 12 ετών)

Μονόκλινο
Livadi Nafsika 3*   175€ 320€
230€*
Potamaki Hotel 3*   185€ 270€
210€*
* Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/3