Skip to main content

ΒΟΛΟΣ & ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ - ΠΑΣΧΑ 2024 από 359€ / ΙΧ 179€ MAGNES HOTEL 4* SUP

Αναχώρηση: 3 - 6 Μαΐου - 4 μέρες

ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΑΓΡΙΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΑΣ - ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Το όνομα MAGNES είναι εμπνευσμένο από τους τοπικούς αρχαίους μύθους αλλά & από τον πρώτο Βασιλιά της περιοχής της Μαγνησίας. Χτισμένο το 2023 στο κέντρο του Βόλου με ολοκαίνουριες και σύγχρονες εγκαταστάσεις έτσι ώστε να παρέχεται μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 55 μοντέρνα και  άνετα δωμάτια, διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στην πόλη. Περιλαμβάνουν δορυφορική επίπεδη τηλεόραση, γραφείο, κλιματισμό, μικρό ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο και σιδερώστρα, μπουρνούζια και παντόφλες, πολυτελή προϊόντα περιποίησης.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Διαθέτει εποχική εξωτερική πισίνα, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, μπαρ, σάουνα, υδρομασάζ, γυμναστήριο, μπαρ και εστιατόριο. Το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία δωματίου και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ MAGNES HOTEL :

Περιλαμβάνονται πλούσιο ελληνικό πρωινό, τα εορταστικά γεύματα, δωρεάν υπόγειο φυλασσόμενο πάρκινγκ (30 θέσεων), ελεύθερη χρήση εξωτερικής πισίνας, γυμναστηρίου, τζακούζι & σάουνας (κατόπιν ραντεβού).

Tα εορταστικά γεύματα σε μπουφέ που περιλαμβάνονται είναι:

  • Μ. Παρασκευή (βράδυ) Νηστίσιμος μπουφές .
  • Μ. Σάββατο (βράδυ) Αναστάσιμος Μπουφές (μαγειρίτσα κ.ά) .
  • Κυριακή του Πάσχα (μεσημέρι) Πασχαλινός μπουφές (με αρνάκι κ.α. λαμπριάτικα εδέσματα).

 

 

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Βόλος - Μουσείο Πλινθοκεραμοποιείας

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:20 με κατεύθυνση την πόλη του Ιάσωνα και των Αργοναυτών, τον Βόλο. Άφιξη και επίσκεψη στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιείας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα (έξοδα ατομικά) του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, σπάνιο δείγμα διασωζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος στον ελληνικό χώρο. Η γνωριμία με την πλινθοκεραμοποιεία γίνεται άμεση με τις μακέτες και το πλούσιο εποπτικό υλικό, αλλά τις εντυπώσεις κερδίζουν τα αντικείμενα της παραγωγικής διαδικασίας όπως βαγονέτα, δεξαμενές αργίλου, τριβεία, πρέσες, κοπτήρες, ξηραντήρια, η επιβλητική κάμινος Hoffmann κ.α. Αργότερα εγκατάσταση στο ολοκαίνουργιο (2023), πολυτελές και κεντρικό MAGNES HOTEL 4* Sup σε απόσταση περιπάτου από το εμπορικό κέντρο, τη νυχτερινή ζωή της πόλης αλλά και τα φημισμένα τσιπουράδικα. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το κέντρο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ και παρακολούθηση του Επιταφίου με κατάνυξη.

 

Μεγ. Σάββατο: Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο - Μακρινίτσα - Πορταριά

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στον χώρο αντίγραφου του οικισμού του αρχαίου Σέσκλου όπου θα γίνει η εισαγωγή της επίσκεψη μας που ακολουθεί στις αίθουσες του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου (έξοδα ατομικά). Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα της χώρας μας και κεντρικό της Θεσσαλίας, που στεγάζεται σε υπέροχο νεοκλασικό κτήριο του 1909. Θα θαυμάσουμε ευρήματα από όλη τη Θεσσαλία που καλύπτουν το χρονολογικό φάσμα από τη νεολιθική εποχή, όπου ξεχωρίζουν αυτά από τους νεολιθικούς οικισμούς στο Σέσκλο και το Διμήνι, έως τα ρωμαϊκά χρόνια. Συνεχίζουμε για το “Μπαλκόνι του Πηλίου” την ξακουστή Μακρινίτσα με τα λιθόστρωτα καλντερίμια και τα επιβλητικά αρχοντικά. Θα περπατήσουμε μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, θα ξεδιψάσουμε από τη μαρμάρινη βρύση “Αθάνατο νερό” με τους λιονταρόμορφους κρουνούς. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο ιστορικό διατηρητέο καφενείο του “Θεόφιλου” με την τοιχογραφία του “Κατσαντώνη στα Τζουμέρκα” και την μοναδική θέα. Αργότερα στην Πορταριά θα προσκυνήσουμε στην Παναγία την Πορταρέα και θα έχουμε χρόνο για γεύμα και περίπατο στο πανέμορφο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

 

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή - Βόλος - Αγριά

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και πρωϊνό ξεκούρασης στις πολυτελείς ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι με πρωταγωνιστή τον οβελία συνοδευόμενο από νόστιμα λαμπριάτικα εδέσματα. Νωρίς το απόγευμα θα μεταβούμε στην παραθαλάσσια Αγριά για περίπατο και απογευματινό καφεδάκι.

 

Δευτέρα: Μηλιές - Καλά Νερά - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ακολουθούμε την γαλήνια παραλιακή διαδρομή με προορισμό τις Μηλιές. Μικρή στάση κοντά στον ατμοσφαιρικό σταθμό των Μηλέων (απαραίτητη πεζή διαδρομή) για υπέροχες φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για το χωριό Μηλιές, την πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, όπου θα δούμε την ιστορική εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών του 1741 και τη δημόσια βιβλιοθήκη, με τα σπάνια χειρόγραφα. Χρόνος για περίπατο και καφεδάκι με μοναδική θέα. Το μεσημέρι θα μας βρεί στα Καλά Νερά όπου χρόνος για γεύμα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ολοκαίνουργιο (2023), πολυτελές και κεντρικό MAGNES HOTEL 4* Sup στον Βόλο
  • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα, στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Μην παραλείψετε: Να προμηθευτείτε τον διεθνώς βραβευμένο (2 χρυσά αστέρια) Χαλβά Παπαγιαννόπουλου

 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

MAGNES HOTEL 4* sup

4 μέρες

3 - 6 Μαΐου

Δίκλινο Comfort θέα πόλη

359

3ο άτομο*

295

Μονόκλινο Comfort θέα πόλη

495

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο δωμάτιο.     

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής € 7 το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με ημιδιατροφή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Magnes Hotel 4* sup

3 - 6 Μάϊου

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο Comfort θέα πόλη

179

3ο άτομο*

65

Μονόκλινο Comfort θέα πόλη

155

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο δωμάτιο.     

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής € 7 το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!