Skip to main content

Παραδεισένια Ερμιονίδα ~ ΣΠΕΤΣΕΣ - ΥΔΡΑ - ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΠΑΣΧΑ 2024 από 359€/ ΙΧ 178€

Αναχώρηση: 3 - 6 Μαΐου - 4 μέρες

 ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

To ξενοδοχείο Barcelo Hydra Beach είναι ένα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων στο Πλέπι - Θερμησίας,  11 χλμ από το λιμάνι της Ερμιόνης, 2,5 περίπου ώρες (170 χλμ.) από την Αθήνα. Είναι ένα ειδυλλιακό Μεσογειακό resort με απόλυτα σύγχρονο και διεθνή χαρακτήρα, που αποπνέει αυθεντικό “άρωμα” Ελλάδας… που απλώνεται πάνω σε μεγάλη ιδιωτική παραλία 520 μ. και περιβάλλεται από 100 στρέμματα υπέροχων κήπων, πεύκων και φοινικόδεντρων.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 328 δωμάτια, μπάνγκαλοου και σουίτες, ευρύχωρα και σύγχρονα σχεδιασμένα, καθώς και τη θέα που προτιμούν. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και θέρμανση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση LCD, τηλέφωνο, μπάνιο με σεσουάρ και είδη ατομικής υγιεινής. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον μπανιέρα υδρομασάζ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Στο ξενοδοχείο υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια που προσφέρουν πιάτα Ελληνικής, Μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, πέντε μπαρ, δύο πισίνες, μεγάλη παραλία, υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Διαθέτει κέντρο Spa 1600 τ.μ. εφοδιασμένο με υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και κλειστή πισίνα με καταρράκτη. Επίσης διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, 4 γήπεδα τένις, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, κέντρο καταδύσεων και θαλάσσιων σπορ. Οι νεαροί φιλοξενούμενοι μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο mini club, την παιδική χαρά και τον παιδότοπο, να κολυμπήσουν στην παιδική πισίνα, δίπλα στην μεγάλη των ενηλίκων που έχει και θέα προς την Ύδρα!

 

 

All Inclusive BARCELO HYDRA BEACH:

  • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό).
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix), νερό.
  • Ροφήματα: Καφές (φίλτρου, καπουτσίνο, εσπρέσο), τσάϊ, ζεστή σοκολάτα.
  • Ποτά στα μπαρ: ποικιλία τοπικών αλκοολούχων και μη ποτών, βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix), νερό.
  • Σνακς: διατίθενται από το ειδικό bar.

 

 

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Barcelo Hydra Beach - Ερμιόνη

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:20 και μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης. Άφιξη και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές συγκρότημα BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux. Γεύμα από μπουφέ με Show Cooking και απεριόριστα ποτά (κρασί, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά). Το απόγευμα δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και στις 20:15 αναχώρηση για την γειτονική “νησιωτική” Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά των Επιταφίων που κατεβαίνουν από τα στενά και συναντιόνται στο λιμάνι για συλλείτουργο, δημιουργώντας συναίσθημα μοναδικό!

 

Μεγ.Σάββατο: Ύδρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και 09:00 αναχώρηση για να πάρουμε το καραβάκι από το Μετόχι (έξοδα ατομικά) που θα μας μεταφέρει στο εξαιρετικά γραφικό, αρχοντικό και κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέα και απαγορεύονται τα τροχοφόρα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά) και χρόνος για περιπλάνηση στο παλιό γραφικό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα μοναστήρια, τη ναυτική σχολή. Περίπου στις 12:30 ξεκινάμε για την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο και γεύμα από μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα απολαύστε τις all inclusive παροχές, τις πληθωρικές ανέσεις του συγκροτήματος και τον χώρο του Spa (ελεύθερη χρήση πισίνας, σάουνας, χαμάμ, γυμναστηρίου), την υπέροχη παραλία, τις πισίνες κ.α. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας στη Θερμησία. Ακολουθεί πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική, παραδοσιακή μαγειρίτσα, απεριόριστα ποτά.

 

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή! Κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί το ψήσιμο του οβελία μπροστά στην παραλία (καιρού επιτρέποντος)! Προσφορά κρασιού, ούζου, τσίπουρου και νόστιμων μεζέδων, ενώ το κέφι έχει ανάψει με παραδοσιακούς χορούς και μουσική. Το Λαμπριάτικο τραπέζι είναι στρωμένο με τις πατροπαράδοτες γεύσεις. Το θερμόμετρο ανεβάζει η ορχήστρα με γλέντι και χορό. Το απόγευμα δείπνο μπουφέ με ποτά από τις 19:00 γιατί στις 20:15 αναχωρούμε και πάλι για την Ερμιόνη όπου θα παρακολουθήσουμε το έθιμο του καψίματος του Ιούδα, σε γιορτινό κλίμα, με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο περίπου στις 22:40.

 

Δευτέρα: Barcelo - Σπέτσες - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε με τις αποσκευές μας από το Barcelo με προορισμό την Κόστα, απ’όπου θα πάρουμε το πλοιάριο που θα μας μεταφέρει στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες! Ελάτε να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια, να θαυμάσουμε αυλές παλαιών αρχοντικών με τα φημισμένα βοτσαλωτά, να επισκεφθούμε το επιβλητικό αρχοντικό - Μουσείο στο οποίο έζησε η Μπουμπουλίνα (έξοδα ατομικά) αλλά και το αρχοντικό του Χατζηγιάννη Μέξη (έξοδα ατομικά), όπου στεγάζεται το Μουσείο, με αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 4.000 χρόνια πολιτιστικής ιστορίας του νησιού. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η σημαία της επανάστασης και τα οστά της Μπουμπουλίνας! Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να απολαύσετε μία βόλτα με άμαξα, να πάρετε ένα απεριτίφ στη βεράντα του εμβληματικού ξενοδοχείου Poseidonion και φυσικά να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα όπως μυρωδάτα αμυγδαλωτά. Αργά το μεσημέρι μεταφερόμαστε με το πλοιάριο στην Κόστα και από εκεί επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux στο Πλέπι Ερμιονίδος • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση των αντίστοιχων δικαιούμενων της ημέρας • Διασκέδαση στο Αναστάσιμο δείπνο, στο ψήσιμο των αρνιών (με χορευτικό) και γλέντι την Κυριακή του Πάσχα • Απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix) • Ροφήματα (καφές φίλτρου, καπουτσίνο, εσπρέσο, τσάϊ, ζεστή σοκολάτα), σνακς και Ποτά All Inclusive (ουίσκυ, βότκα κλπ) στις ώρες λειτουργίας των αντίστοιχων τμημάτων • ΔΩΡΟ τα εισιτήρια πλοιαρίου για τις Σπέτσες • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ALL INCLUSIVE καθημερινά στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. ΔΩΡΟ τα εισιτήρια του πλοίου για τις Σπέτσες

BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux

4 μέρες

3 - 6 Μαΐου

Δίκλινο Superior

359

Δίκλινο Deluxe

377

3ο άτομο

275

3ο άτομο ως 11 ετών *

140

4ο άτομο ως 11ετών **

140

Μονόκλινο Superior

458

Μονόκλινο Deluxe

585

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 10 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

Οι τιμές αφορούν όλες σε δωμάτια με θέα κήπο. Για θέα θάλασσα (πλευρική) υπάρχει δυνατότητα με επιβάρυνση € 6,00 το άτομο τη νύχτα (Superior € 10 το άτομο τη νύχτα)

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με ALL INCLUSIVE, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux

Πάσχα

2 - 7 Μαΐου

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3 νύχτες

Δίκλινο Superior

178

Δίκλινο Deluxe

193

Δίκλινο Bungalow Superior

200

Δίκλινο Bungalow Family

222

3ο άτομο

+35%

3ο & 4o άτομο ως 11 ετών *

Δωρεάν

Μονόκλινο Superior

131

Μονόκλινο Bungalow Superior

138

Μονόκλινο Deluxe

182

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 10 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Σημαντικές σημειώσεις:

Tα Superior έχουν μέγιστη χωρητικότητα 2 ενήλικες + 1 παιδί ως 11 ετών.

Τα Superior Bungalows, 2 ενήλικες + 1 βρέφος αντίστοιχα.

* 3ο άτομο ενήλικας ή και 4ο άτομο (παιδί ως 11 ετ) μόνο σε deluxe δωμάτια ή σε Family.

Tα Family Bungalow έχουν ελάχιστη χρέωση 2 ενήλικες και 1 παιδί +25%.

Οι τιμές αφορούν όλες σε δωμάτια με θέα κήπο. Για θέα θάλασσα (πλευρική) υπάρχει δυνατότητα με επιβάρυνση € 6,00 το άτομο τη νύχτα (Superior € 10 το άτομο τη νύχτα)