Skip to main content

Delphi Beach Hotel 4* Πάσχα 2020 από 145,00

Exclusive Family Easter Holidays

Ερατεινή, ΦΩΚΙΔΑ

Παραδοσιακή Πασχαλιά στο ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και αναβαθµισµένο (2017) Delphi Beach 4*

Πάσχα στο Delphi Beach, µε πλήρη διατροφή, απεριόριστα ποτά στα φαγητά, παραδοσιακό γλέντι µε την Κωνσταντίνα!

Μια ανάσα από το Γαλαξίδι το Delphi Beach 4* ανοίγει ένα παράθυρο στο πέλαγος και κλείνει μέσα του τις πιό όμορφες στιγμές των διακοπών σας. Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και χαλάρωση, σε κοντινή απόσταση αλλά μακριά από το άγχος της πόλης, θα νιώσετε την απαράμιλλη αυθεντική περιποίηση και την πιο ζεστή φιλοξενία από την πρώτη κιόλας διαμονή.

Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Καθημερινά

  • • Πρόγευμα, γεύμα, δείπνο από πλούσια μπουφέ καθημερινά,

(τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο και με νηστίσιμες επιλογές).

  • • Απεριόριστη κατανάλωση ποτών (μη εμφιαλωμένα) κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων και δείπνων (κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό σε καράφες).
  • • Απογευματινό σνακ (16:30 - 18:30)

με καφέ φίλτρου, τσάϊ και κουλουράκια.

  • • Παιδική απασχόληση καθημερινά 11:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00 στην ειδική εξοπλισμένη αίθουσα με παιδαγωγό για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, άνω των 3 ετών.
  • • Γηπέδα τένις, μπάσκετ, πινγκ - πονγκ, (ρακέτες και μπάλες χωρίς χρέωση), του γυμναστηρίου, της παιδική χαράς.

Μεγάλο Σάββατο

  • • Αναστάσιμο δείπνο 00:00 έως 01:30 π.μ. (στη θέση του δείπνου του Μεγ.Σαββάτου), με τσουρέκια, κόκκινα αυγά,

παραδοσιακή μαγειρίτσα, πλήρες μπουφέ.

Κυριακή του Πάσχα

  • • ψήσιμο αρνιών στην παραλία

(καιρού επιτρέποντος) με ουζομεζέδες.

  • • Πασχαλινό γεύμα με οβελία, κοκορέτσι

και άλλα εδέσματα σε μπουφέ.

  • • Παραδοσιακό γλέντι με την

Κωσταντίνα και την ορχήστρα της!

Δευτέρα του Πάσχα

  • • Γεύμα μπουφέ για όσους θα έχουν ξεκινήσει τη διατροφή τους με δείπνο την ημέρα της άφιξης.

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ Δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων. Επίσης θα λειτουργεί εξοπλισμένο mini market και κοσμηματοπωλείο.

Ανοιξιάτικο & Λαμπριάτικο

ξεφάντωμα με την Κωνσταντίνα

και την Ορχήστρα της, στο μεσημεριανό γεύμα σας

την Κυριακή του Πάσχα!

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει από Μεγάλη Παρασκευή 17/4 μεσημέρι μέχρι Δευτέρα του Πάσχα 20/4 μεσημέρι.

Διαμονή: Τα Classic δωμάτια σας παρέχουν όλες τις ανέσεις. Έχουν επιλεχθεί μοντέρνες αποχρώσεις που σας βάζουν αμέσως στον πνεύμα των διακοπών. Τα ξύλινα έπιπλα και πατώματα θα σας κάνουν να νιώσετε την οικειότητα και τη ζεστασιά ενός σπιτιού.

ΠΑΡΟΧΕΣ:Τα δωμάτια παρέχουν, αυτόνομο κλιματισμό (ψύξη - θέρμανση), δορυφορική τηλεόραση plasma, ατομικό ψυγείο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, σύνδεση Internet WIFI δωρεάν, ατομικό λουτρό με ντουζιέρα υδρομασάζ, πιστολάκι μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η άθληση μας δραστηριοποιεί και μας ενώνει, στο ξενοδοχείο μπορείτε να βρείτε γήπεδα πολλαπλών δραστηριοτήτων, επιτραπέζια τένις, γυμναστήριο εξοπλισμένο με μηχανήματα, δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου. Για τους μικρούς μας φίλους στον εσωτερικό κλιματιζόμενο παιδότοπο του ξενοδοχείου ο άνθρωπος απασχόλησης υποδέχεται τους μικρούς μπόμπιρες καθημερινά. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι ευπρόσδεκτα στο παιδότοπο μαζί με τους γονείς ή τον κηδεμόνα τους. Με ομαδικές και αθλητικές δραστηριότητες, διασκεδαστικά παιχνίδια, χαρούμενες ζωγραφιές, επιτραπέζια παιχνίδια... τα παιδιά περνούν ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές.

ΜΙΝΙ CLUB

Ώρα για ξεκούραση και πολύ παιχνίδι, για αυτό ελάτε στο Delphi Beachγια να περάσουµε πανέµορφες στιγµές. Μπαλονοκατασκευές, face painting , θα βάψουµε αυγά θα διασκεδάσουµε και θα περάσουµε το καλύτερο Πάσχα

παρέα µε παιδαγωγούς.

Μην λείψει κανείς.

Στα Exclusive Family Kid’s Club η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ!


Ερατεινή - Ναύπακτος

ΠΑΣΧΑ Με πληρη διατροφη

Δελφοί - Ιτέα - Γαλαξίδι - Δίστοµο - Όσιος Λουκάς

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Δελφοί - Delphi Beach

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:15. Με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο με τους αρχαίους θησαυρούς που έχουν βρεθεί στην περιοχή, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως “Ο Ομφαλός της γης” (έξοδα ατομικά). Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε για την παραλία Τολοφώνος στην Ερατεινή. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH  4*. Δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Γαλαξίδι - Ιτέα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία του. Θα θαυμάσουμε τον Ναό του Αγίου Νικολάου με το υπέροχο και μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο, το ναό της Αγίας Παρασκευής με το ηλιακό ρολόι του, το βυζαντινό μοναστήρι του Σωτήρος χτισμένο το 1250 μ.Χ., το σπίτι του μεγάλου ιστοριοδίφη Κ. Σάθα, τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το Παρθεναγωγείο, το Χηρόλακα, το παλιό πέτρινο υδραγωγείο του 15ου αιώνα και τα παραδοσιακά σπίτια του και κτίρια. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και συνεχίζουμε για καφέ στην Ιτέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Απόγευμα ξεκούρασης στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Αναστάσιμη λειτουργία. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, πολλές λιχουδιές και απεριόριστα ποτά!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Ναύπακτος

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τη Λαμπριάτικη μέρα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Σουβλίζοντας το παραδοσιακό οβελία (καιρού επιτρέποντος στην παραλία) προσφέρονται ουζάκι και μεζεδάκια. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλιάτικο γεύμα - γλέντι όπως η παράδοση το απαιτεί, διασκέδαση με την ορχήστρα και απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα κοντινή βόλτα στην παραθαλάσσια καστροπολιτεία της Ναυπάκτου. Εδώ ο χρόνος φαίνεται σαν να έχει σταματήσει. Αυτά που πέρασαν και αυτά που υπάρχουν συμπυκνώνονται σε πολύχρωμες εικόνες, από τις οποίες το μάτι δεν “ξεκολλά”. Χρόνος για περίπατο και καφεδάκι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

Δευτέρα: Δίστομο - Όσιος Λουκάς - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για επίσκεψη στο Δίστομο, γνωστό για το σφαγιασμό του πληθυσμού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο θυμάτων στον λόφο Κανάλες και το αντίστοιχο Μουσείο στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Συνεχίζουμε για την Μονή του Όσιου Λουκά, το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, που βρίσκεται σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα. Με τις δύο μεγάλες εκκλησίες, την Κρύπτη, το καμπαναριό, τα κελιά και τα άλλα κτίσματα, απέκτησε σύντομα μοναδική ακτινοβολία και θεωρείται πρότυπο για τα βυζαντινά μνημεία του 11ου αιώνα πανελλαδικώς. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν, µε ηµιδιατροφή και ποτά τη Μεγ.Παρασκευή, Πλήρη διατροφή και ποτά το Μεγ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύµα µε ζωντανή µουσική. 

DELPHI BEACH  4*

4 µέρες

17 - 20 Απριλίου

Δίκλινο θέα κήπος

264

3ο άτοµο

229

3ο άτοµο ως 12 ετών

95

4ο άτοµο ως 12 ετών**

190

Μονόκλινο θέα κήπος

350

διαμονή σε κουκέτα περιορισμένος αριθμός δωματίων

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και ποτά στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύµα µε ζωντανή µουσική. 

DELPHI BEACH  4*

3 µέρες / 2 νύχτες*

4 µέρες / 3 νύχτες

Δίκλινο θέα κήπο

145

190

3ο άτοµο

115

143

3ο άτοµο ως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο ως 12 ετών**

94

114

Μονόκλινο θέα κήπο

205

275

* Οι τιμές για δύο νύχτες ισχύουν για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

** διαμονή σε κουκέτα περιορισμένος αριθμός δωματίων

Για οικογένειες με 2 παιδιά έως 12 ετών δυνατότητα διαμονής σε δωμάτια με ενδιάμεση πόρτα, με έκπτωση - 5% στο δωμάτιο των παιδιών.

Επιβάρυνση για θέα θάλασσα € 5 το άτομο τη νύχτα (μονόκλινα € 10)

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) DELPHI BEACH HOTEL 4* • Ημιδιατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά. • Πλήρης διατροφή το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων στο ξενοδοχείο (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι στη θέση των αντίστοιχων φαγητών της ημέρας • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Φ.Π.Α.