Skip to main content

PORTO RIO Hotel 4* - Γιορτές 2019-2020 από 179,00

Αναχωρήσεις: 24, 27, 31, /12 & 04/01

2, 3, 4, 5 ημέρες 

 Το συγκρότημα Porto Rio Hotel απλώνεται σε μία καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, αποτελείται από ένα επιβλητικό τριώροφο κτήριο, με υπέροχη θέα στην Γέφυρα, στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό και μόλις 15 λεπτά από την Πάτρα.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Η δυναμικότητα του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος είναι 120 δωμάτια, που τα χαρακτηρίζει η άνεση χώρων, η λειτουργικότητα και η πολυτέλεια. Όλα διαθέτουν ηχομονωτικά παράθυρα, τηλεόραση, κλιματισμό, υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο internet, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, θυρίδα ασφαλείας, μπαλκόνι σε όλα τα δωμάτια με θέα στον κήπο ή στο βουνό Παναχαϊκό, σεσουάρ, μίνι μπαρ, υπηρεσία δωματίου 7:00 - 23:00

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Εστίαση: Κεντρικό εστιατόριο, Lobby bar και Pool bar. Υπηρεσίες Υποδοχής 24 ώρες (αφύπνιση, μεταφορά & φύλαξη αποσκευών), Καθημερινή τακτοποίηση δωματίων από την υπηρεσία ορόφων. Το πρωινό μπορεί να σερβιριστεί στο δωμάτιό σας με επιπλέον χρέωση. Δωρεάν Wi-Fi, Bridge room, 2 εξωτερικές πισίνες, δωρεάν υπαίθριο παρκινγκ.

Γιορτινό Porto Rio 4* µε Smart All Inclusive

  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο ανά διανυκτέρευση, όλα σε μπουφέ) στο κεντρικό εστιατόριο “Thalassa” (τα φαγητά ξεκινούν με γεύμα και τελειώνουν με πρωϊνό).
  • Απεριόριστη κατανάλωση ποτών κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα μη εμφιαλωμένα: Κρασί (λευκό, ροζέ, κόκκινο), μπύρα, βαρελίσια, αναψυκτικά και νερό.
  • Απογευματινό σνακ: 17:00 - 19:00 καφές φίλτρου, στιγμιαίος και Decaffeine, τσάϊ, ζεστή σοκολάτα, κέϊκ ή βουτήματα.
  • Παιδική απασχόληση σε καθημερινή βάση. 10:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00 σε ειδική αίθουσα με Ελληνίδες παιδαγωγούς για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, άνω των 3 ετών.
  • Δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους
  • Δωρεάν πάρκινγκ (υπαίθριο).
  • Εορταστικά μπουφέ ρεβεγιόν 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και 01 Ιανουαρίου στη θέση του δείπνου της ημέρας.

Ρεβεγιόν, Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά 24/12 και 31/12 θα είναι µαζί σας η Αθηναϊκή Κοµπανία µε τραγούδια που όλοι αγαπήσαµε!,

Στις 25/12 & 1/1 η αισθαντική Ειρήνη Πεφάνη σε ένα φανταστικό πρόγραµµα µε το µοναδικό συγκρότηµα a Capella!

Το Family Winter Club λειτουργεί: από 23/12 άφιξη έως 27/12 αναχώρηση, από 30/12 άφιξη έως 3/1 αναχώρηση και από 3/1 άφιξη έως 6/1 αναχώρηση.

Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες (πρίν, ενδιάμεσα, μετά) θα λειτουργεί με ημιδιατροφή.

Φέτος φροντίσαµε ιδιαίτερα και τα παιδιά!

Αγ. Βασιλίτσα (παιδαγωγός) περιµένει και φέτος όλα τα παιδιά στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο µας να δηµιουργήσουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Διαγωνισµοί χορού, θεατρικές δραστηριότητες, χειροτεχνία, ζωγραφική, µπαλόνια και face painting θα κρατήσουν στο απόγειο το ενδιαφέρον των µικρών ηρώων µας.

Υπεύθυνη εταιρεία www.pipis.gr

Κοντινές αποδράσεις και αξιοθέατα:

Achaia Klauss                      15 χλμ

Νέο Μουσείο                        3 χλμ

Κέντρο Πάτρας                     5 χλμ

Καλάβρυτα                            70 χλμ

Δάσος Στροφυλιάς               45 χλμ

Γιορτινό ταξίδι στην Αχαΐα & Οδοντωτός Καλαβρύτων

ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ

Πλούσια Εορταστικά Ρεβεγιόν µε γλέντι, χορό & µουσική στις 24, 25, 31 Δεκεµβρίου & 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

1η μέρα: Αθήνα - Achaia Claus - Πάτρα (Αρχαιολογικό) - PORTO RIO

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 για την γαλήνια Αχαΐα. Θα επισκεφθούμε τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις του οινοποιείου της “Achaia Clauss” όπου θα μας εντυπωσιάσουν τα πέτρινα κτίρια, τα μεγάλα δρύινα σκαλιστά βαρέλια με μαυροδάφνη ενός αιώνα, η παραδοσιακή κάβα για την υποδοχή των επισκεπτών και φυσικά το μοναδικό τοπίο με την εκπληκτική θέα! Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πάτρα και το Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά) που στεγάζεται στο νέο εντυπωσιακό φουτουριστικό κτίριο του Θεοφάνη Μπομπότη. Αργότερα τακτοποίηση στο αγαπημένο ξενοδοχείο PORTO RIO 4* στο Ρίο Πατρών. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο - Ρεβεγιόν με απεριόριστα ποτά και με συνοδεία ζωντανής μουσικής, γλέντι και χορό!

2η μέρα: Ναύπακτος - Γύρος Τριχωνίδας - Θέρμο

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Η σημερινή μέρα ξεκινάει με το πέρασμα μας από την Αχαΐα στην Ναυπακτία μέσω της νέας γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας προς την Τριχωνίδα συναντάμε τον ζωοδότη της περιοχής τον ποταμό Εύηνο, φτάνουμε στο ονομαστό Χάνι του Μπανιά. Στο σημείο αυτό θα περάσουμε την παλιά στρατιωτική γέφυρα που ενώνει τις δυο όχθες του ποταμού. Ακολουθώντας την κυριολεκτικά φιδίσια διαδρομή του ποταμού ανάμεσα στα καταπράσινα βουνά, συναντάμε τον εντυπωσιακά μεγάλο υδάτινο όγκο της Τριχωνίδας και φτάνουμε στο ιστορικό Θέρμο, θα περιηγηθούμε στην περιοχή και στο μοναστήρι του Πατροκοσμά. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και περίπατο. Ακολουθώντας την εκπληκτική παραλίμνια διαδρομή της Τριχωνίδας θα καταλήξουμε στην όμορφη πόλη της Ναυπάκτου να απολαύσουμε τον καφέ μας στο λιμανάκι της πόλης με φόντο το Ενετικό κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο - Ρεβεγιόν με απεριόριστα ποτά και με συνοδεία ζωντανής μουσικής, γλέντι και χορό!

3η μέρα: Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς για την εξαίσια διαδρομή με τον οδοντωτό από το Διακοπτό μέχρι τα Καλάβρυτα (έξοδα ατομικά). Ένα πραγματικά μαγευτικό ταξίδι στο Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού με άφθονο πράσινο, πλατάνια και τρεχούμενα νερά, πέτρινα σπιτάκια συνθέτουν μία παραμυθένια εικόνα. Συνεχίζουμε για το ξακουστό Σπήλαιο Λιμνών (έξοδα ατομικά). Εκτός από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους, τις μυστηριώδεις στοές και τους παράξενους σταλακτιτικούς σχηματισμούς, το Σπήλαιο των Λιμνών έχει κάτι το αποκλειστικά δικό του, που δεν υπάρχει σε άλλα γνωστά σπήλαια. Είναι οι αλλεπάλληλες κλιμακωτές και μάλιστα σε τρεις ορόφους λίμνες του, που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του στον κόσμο. Επιστρέφουμε για τα ιστορικά Καλάβρυτα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ορεινά θέρετρα με την υπέροχη πλατεία, τα καφέ και τις ταβέρνες. Στην κατάβαση μας προς το ξενοδοχείο, μικρή στάση για προσκύνημα στη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου. Ξεκούραση και το βράδυ μπουφέ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

4η μέρα: Παναγία Τρυπητή - Αίγιο (Χριστ. χωριό) - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση αργά για προσκύνημα στην Παναγία την Τρυπητή στο Αίγιο. Όποιος την επισκέπτεται για πρώτη φορά εντυπωσιάζεται από την ομορφιά του τοπίου. Σαν μια μεγάλη ζωγραφιά κολλημένη στο βράχο με κυπαρίσσια και πεύκα τριγύρω να της δίνουν μία ξεχωριστή και υποβλητική μεγαλοπρέπεια. Συνεχίζουμε για τα Ψηλά Αλώνια του Αιγίου όπου αυτές τις μέρες μετατρέπονται σε ένα υπέροχο μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό με δρώμενα, εκπλήξεις, εικαστικά και γιορτινές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους! Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής

Θεοφανείων

1η μέρα: Αθήνα - Achaia Claus - Πάτρα - PORTO RIO

2η μέρα: Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα

3η μέρα: Αγιασμός στην Παναγία Τρυπητή - Αίγιο – Αθήνα

Είσοδος στο Casino: Είναι ουσιαστικά δωρεάν* (στους άνω των 21 ετών/ απαραίτητη για την είσοδο, ταυτότητα, άδεια οδήγησης ή έγκυρο διαβατήριο)

* Με κάθε εισιτήριο εισόδου αξίας 6€ σας δίδονται δώρο 6€ credit για χρήση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια!

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή και ποτά

2 ΡΕΒΕΓΙΟΝ µε ζωντανή µουσική

PORTO RIO 4*

4 µέρες

24 - 27 Δεκ.

31 Δεκ.- 3 Ιαν.

3 µέρες

4 - 6 Ιαν.

Δίκλινο Kεντρικό Kτήριο

269

179

Δίκλινο Ανακαιν. Kεντρικό Kτίριο

299

195

3ο άτοµο

210

140

3ο άτοµο ως 12 ετών

95

70

4ο άτοµο ως 12 ετών

180

120

Μονόκλινο Kεντρικό Kτίριο

355

228

Μονόκλινο Ανακαιν. Kεντρικό Kτίριο

385

245

Μεταφορά με πούλμαν Αθήνα-Porto Rio-Αθήνα € 50 κατ’άτομο. * Οι τιμές για δύο νύχτες Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο αγαπημένο ξενοδοχείο PORTO RIO 4* στο Ρίο Πατρών
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Πλούσια εορταστικά Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και γλέντι στις 24, 25, 31 Δεκ. & 01 Ιαν στη θέση του δείπνου της ημέρας
  • Απεριόριστη κατανάλωση ποτών στη διάρκεια των δείπνων (μη εμφιαλωμένα, κρασί, μπύρα, αναψυκτικά)
  • Συμμετοχή στο Εορταστικό πρόγραμμα του PORTO RIO
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Φ.Π.Α.