Skip to main content

AMARONDA RESORT & spa eretria 4* 28η Οκτωβρίου 2019 από 119.00

Χαλκίδα - Κάστρο Καράμπαμπα - Όσιος Δαβίδ - Καταρράκτες Δρυμώνα - Λίμνη Αγ.Ιωάννης Ρώσσος - Αρχαιολογικός χώρος & Μουσείο Ερέτριας - Οινοποιείο Λύκος

Αναχ: 26 Οκτωβρίου
3 µέρες

 

Το ξενοδοχείο Amaronda Resort & Spa είναι χτισμένο σ’ ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της Εύβοιας, στην Ερέτρια, στις όχθες του κόλπου Μαλακώντα, έναν διαχρονικά αγαπημένο παραθαλάσσιο προορισμό, ιδανικό να σας χαρίσει τις πιο ξεκούραστες διακοπές που μπορείτε να φανταστείτε. Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και μπορεί να καυχιέται για την πολυποίκιλη φυσική ομορφιά της, που θα γοητεύσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το βόρειο τμήμα του νησιού είναι καταπράσινο, με ολάνθιστα τοπία και κάποιες κρυφές οάσεις, όπως καταρράκτες, ενώ το νότιο μέρος είναι κυρίως γνωστό για τις εκπληκτικές παραλίες του. Η Ερέτρια βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του νησιού, στη μέση ακριβώς των δυο αυτών κομματιών γης, προσφέροντας στον επισκέπτη το καλύτερο μέρος από το καθένα.

1η μέρα: Αθήνα - Χαλκίδα - Amaronda
Αναχώρηση από Αθήνα στις 09:00 για την όμορφη Χαλκίδα. Στην πεζή περιήγηση μας θα δούμε τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της Χαλκίδος, που χρονολογείται στον 5ο αι μ.Χ. κτισμένος πιθανόν πάνω στα ερείπια αρχαίου ναού. Απέναντι ακριβώς σώζεται η Οικία του Ενετού Βαΐλου, του Διοικητή δηλαδή της Χαλκίδας κατά τα χρόνια της Ενετοκρατίας. Σε απόσταση λίγων μέτρων θα δούμε και το Τζαμί του Εμίρ Ζαδέ που στις μέρες μας λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος. Στη συνέχεια, στην παλιά γέφυρα, θα επισκεφθούμε το Κέντρο Ενημέρωσης για τον πορθμό του Ευρίπου και θα καταλήξουμε στο Κάστρο του Καράμπαμπα για να θαυμάσουμε τον χώρο και τη θέα από ψηλά. Χρόνος για καφέ, γεύμα (έξοδα ατομικά) και αργότερα  κατευθυνόμαστε προς την Ερέτρια για το ολοκαίνουργιο (2018) AMARONDA RESORT & SPA 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να χαρείτε τις εγκαταστάσεις του. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Ακολουθεί διασκέδαση με πλούσιο ρεπερτόριο από την ερμηνεύτρια του ξενοδοχείου στο piano bar!

2η μέρα: Όσιος Δαβίδ - Καταρράκτες Δρυμώνα - Λίμνη - Αγ.Ιωάννης Ρώσσος
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την βόρεια Εύβοια. Στις πλαγιές του βουνού Καβαλάρης, θα προσκυνήσουμε στην θαυματουργή Ι.Μ. του Οσίου Δαβίδ (16ου αι) και θα συνεχίσουμε για τους περίφημους καταρράκτες του Δρυμώνα που συνθέτουν μια τοποθεσία ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς. Ο ποταμός Σηπιάς δημιουργεί ένα μαγευτικό θέαμα διασκορπίζοντας το νερό του στους ονειρεμένους καταρράκτες. Το νερό πέφτει με ορμή από ύψος 15 μέτρων σε μια κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος από δρυς, έλατα και μαύρα πεύκα. Το μεσημέρι θα μας βρει στην πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη της Λίμνης, όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Αργότερα θα ολοκληρώσουμε τις επισκέψεις μας στο Προκόπι στον Ιερό Ναό του  Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου. Επιστροφή και δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Ακολουθεί διασκέδαση με πλούσιο ρεπερτόριο από την ερμηνεύτρια του ξενοδοχείου στο piano bar!

3η μέρα: Αρχαιολογικός χώρος & Μουσείο Ερέτριας - Παρέλαση - Οινοποιείο Λύκος - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και πρωϊνή επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο με την Οικία των ψηφιδωτών και το Μουσείο της Ερέτριας (είσοδος δωρεάν λόγω της ημέρας). Θα παρακολουθήσουμε τις επετειακές εκδηλώσεις για την Εθνική μας Εορτή. Χρόνος για γεύμα στα παραθαλάσσια ταβερνάκια (έξοδα ατομικά) και στη συνέχεια επίσκεψη στην πολυβραβευμένη παραδοσιακή οικογενειακή οινοποιεία Λύκος. Θα ενημερωθούμε για την παραγωγική διαδικασία και θα δοκιμάσουμε κάποια φετινά κρασιά. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με τις ωραιότερες αναμνήσεις.

28η Οκτωβρίου στο Amaronda

  • • Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο ανά διανυκτέρευση) από πλούσια μπουφέ.
  • • Απεριόριστη κατανάλωση ποτών κατά τη διάρκεια των δείπνων (μπύρα ντραφ, βαρελίσιο κρασί (λευκό, ροζέ, κόκκινο), αναψυκτικά και νερό από post-mix.
  • • Δύο βραδιές διασκέδασης με πλούσιο ρεπερτόριο από την ερμηνεύτρια του ξενοδοχείου στο piano bar, το βράδυ του Σαββάτου 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.
  • • Παιδική απασχόληση σε καθημερινή βάση 10:30 - 13:30 & 17:00 - 20:00 σε ειδικό χώρο με Ελληνίδα παιδαγωγό για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών 3 ως 10 ετών.
  • • Χρήση των γηπέδων (τέννις, basket), bocce, παιδικής χαράς, wifi, υπαίθριου χώρου πάρκινγκ.

Αναχ: 26 Οκτωβρίου, 3 µέρες

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε Ηµιδιατροφή και ποτά στη διάρκεια των δείπνων καθηµερινά.

AMARONDA RESORT & SPA 4*

3 µέρες

Δίκλινο ΚΚ SSV

149

3ο άτοµο

130

3ο άτοµο ως 12 ετών*

75

4ο άτοµο ως 12 ετών **

115

Μονόκλινο ΚΚ SSV

215

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε Ηµιδιατροφή και ποτά στη διάρκεια των δείπνων καθηµερινά.

 

3 µέρες/2 νύχτα

4 µέρες/3 νύχτες

Δίκλινο ΚΚ GV

119

159

Δίκλινο ΚΚ SV

129

174

Δίκλινο Bglw GV

129

174

3ο άτοµο

-30%

-30%

3ο άτοµο ως 12 ετών*

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο ως 12 ετών **

-50%

-50%

Μονόκλινο GV

179

249

Μονόκλινο SV

189

259

GV: θέα κήπος  -  SSV: πλευρική θέα θάλασσα  -  SV: θέα θάλασσα

* 3ο άτομο ενήλικο μόνο σε Bungalow. Υπό προϋποθέσεις στο κεντρικό κτήριο.

** 4ο άτομο ως 12 ετών μόνο σε δωμάτια με κουκέτα (στο κεντρικό κτήριο) ή σε καναπέ (στα bungalows).

Επιβάρυνση μεταφοράς Αθήνα - Amaronda - Αθήνα: € 30 κατ'άτομο.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ολοκαίνουργιο (2018) AMARONDA RESORT & SPA 4* sup στην είσοδο της Ερέτριας
  • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά με απεριόριστη κατανάλωση ποτών κατά τη διάρκεια των δείπνων (μη εμφιαλωμένα κρασί, μπύρα, αναψυκτικά)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.