Skip to main content

Καλαμάτα - Γύθειο, από 275,00! - Σεπτέμβριος 2014

Καλαμάτα - Γύθειο
    5 ημέρες

Καλαμάτα - Γύθειο - Καρδαμύλη - Οίτυλο - Λιμένι - Αρεόπολη - Γύρος Ταινάρου - Σπήλαιο Διρού - Βαθύ - Μονεμβασιά - Σπάρτη - Μυστράς - Μουσείο Λαδιού

ΗΜ/ΝΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 07/09, 21/09

 

1η ΗΜΕΡΑ Καλαμάτα - Καρδαμύλη - Οίτυλο - Λιμένι
Πρωινή αναχώρηση για Καλαμάτα, άφιξη και περιήγηση. Συνεχίζουμε για την Καρδαμύλη. Παραμονή για γεύμα και βόλτα. Περνώντας από τους πετρόκτιστους οικισμούς Στούπα και Οίτυλο θα καταλήξουμε στο Λιμένι και το ξενοδοχείο Limeni Village. Δείπνο.

2η ΗΜΕΡΑ Γύρος Ταινάρου
Πρωινό και αναχώρηση. Στα Σπήλαια του Διρού θα κάνουμε βαρκάδα στο σπήλαιο Βλυχάδας (έξοδα ατομικά). Πέρασμα από την Κοίτα την "πολυπυργού", στάση για καφέ στον Γερολιμένα, προχωρούμε στη Βάθεια, καταλήγουμε στο Πόρτο Κάγιο. Επιστρέφοντας θα επισκε-
φθούμε την Αρεόπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η ΗΜΕΡΑ Γύθειο
Πρωινό και αναχώρηση για το Γύθειο. Επίσκεψη στα αξιοθέατα και ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Belle Helene 3* στο Βαθύ. Δείπνο.

4η ΗΜΕΡΑ Μονεμβασιά - Γέρακας - Ζάραξ
Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Περίπατος στα αξιοθέατα και συνεχίζουμε για το φυσικό λιμάνι του Γέρακα, το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης. Προτείνουμε περίπατο από το μονοπάτι μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο του Ζάρακα, της αρχαίας πόλης της Λακωνίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

5η ΗΜΕΡΑ Μυστράς - Σπάρτη - Μουσείο Λαδιού
Πρωινό και αναχώρηση για τη Σπάρτη. Επίσκεψη στον Βυζαντινό Μυστρά. Συνεχίζουμε για το Μουσείο Ελιάς & Λαδιού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Το απόγευμα πορεία επιστροφής για Αθήνα.

 

Με διαμονή στο Limeni Village & Belle Hellene 3*

Κόστος κατ’ άτομο / Ημιδιατροφή  Διάρκεια  2κλινο  3ο άτομο  1κλινο
  7/9 & 21/9   5 ημέρες   275€   208€   349€

 

Περιλαμβάνονται:

• Διαμονή στο ξενοδοχείο Limeni Village 2 νύχτες & στο Belle Hellene 3*, 2 νύχτες
• Ημιδιατροφή καθημερινά
• Μεταφορές-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Αρχηγός/συνοδός