Skip to main content

Στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού & της Αλσατίας Καλοκαίρι 2012

6 μέρες, Φρανκφούρτη - Μπάντεν Μπάντεν - Στρασβούργο - iquewihr και Κολμάρ...δρόμος του κρασιού - στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού - Φράϊμπουργκ λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες και Triberg - Βισμπάντεν - Ρουντεσχάιμ - Χαϊδελβέργη - Λάντενμπουργκ

Αναχωρήσεις 21, 28 Ιουλίου & 4, 11, 18, 25 Αυγούστου, 6 μέρες

 

 

Μέρα:
Αθήνα - Φρανκφούρτη - Μπάντεν Μπάντεν - Στρασβούργο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την LUFTHANSA. Άφιξη Φρανκφούρτη και επίσκεψη σε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Γερμανίας την λουτρόπολη Μπάντεν – Μπάντεν. Αναχώρηση για Στρασβούργο. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές SOFITEL STRASBOURG GRAND ILE Deluxe (www.sofitel-stasbourg.com) σε απόσταση περιπάτου από τη "μικρή Γαλλία" με τα γαλλικά εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή.
Μέρα:
Στρασβούργο - Riquewihr και Κολμάρ ...δρόμος του κρασιού
Μπουφέ πρόγευμα. Περιήγηση στο Στρασβούργο, την πόλη που φιλοξενεί το αρχηγείο του Ευρωκοινοβουλίου. Επίσκεψη στον καθεδρικό ναό της Notre Dame με ύψος 142 μ. Περίπατος στα γεφύρια του ποταμού Ιλ, και στη «Μικρή Γαλλία». Ακολουθεί το ιστορικό Ρίκβιρ, ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός κυρίως για την αρχιτεκτονική των κτηρίων του 16ου αιώνα, που μοιάζουν ανέπαφα. Στην καρδιά της Αλσατίας, ακολουθεί η γοητευτική πόλη του Κολμάρ. Το Κολμάρ είναι πλούσιο σε μεσαιωνική και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική και γενέτειρα του A. Bartholdi, σχεδιαστή του Αγάλματος της Ελευθερίας. Το απόγευμα επιστροφή στο Στρασβούργο.
Μέρα:
στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού - Φράϊμπουργκ λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες και Triberg
Μπουφέ – πρόγευμα. Μέλανας Δρυμός. Πρώτη στάση το Φράϊμπουργκ, γνωστή πανεπιστημιούπολη της Γερμανίας. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους με ψηλά κωνοφόρα δέντρα και ξύλινα σαλέ. Ακολουθεί η λίμνη Τίτιζε και οι καταρράκτες στην περιοχή Τρίμπεργκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στον Στρασβούργο.
Μέρα:
Στρασβούργο- Βισμπάντεν - Ρουντεσχάιμ – Χαϊδελβέργη
Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για το Βισμπάντεν, την πρωτεύουσα του κρατιδίου της Έσσης και ένα από τα πιο παλιά και αγαπημένα θέρετρα ιαματικών λουτρών. Θα συνεχίσουμε για το χωριό του Ρουντεσχάιμ με το ξακουστο κρασι, το Eiswein και το παγωμένο γλυκό κρασί που παράγεται στην κοιλάδα του Ρήνου από υπερώριμα σταφύλια τα οποία παραμένουν ατρύγητα στο κλήμα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση για τη γραφική Χαϊδελβέργη. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο και κεντρικό ξενοδοχείο μας CROWNE PLAZA 4* sup. (www. crowneplazaheidelberg.de ),
Μέρα:
Χαϊδελβέργη
Μπουφέ – πρόγευμα. Αναχώρηση για περιήγηση στη Χαϊδελβέργη. Θα περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, με τις ενδιαφέρουσες Εκκλησίες των Ιησουϊτών, & του Αγ. Πνεύματος, θα θαυμάσουμε τα κτίρια με την Μπαρόκ αρχιτεκτονική & την πολύβουη κεντρική Πλατεία της αγοράς, με τα δεκάδες τραπεζάκια των καφέ που προσφέρονται για μια σύντομη ανάπαυλα. Μετά το τέλος της περιήγησης μπορείτε να ανεβείτε μέχρι το επιβλητικό Schloss (κάστρο της Χαϊδελβέργης), για να θαυμάσετε την πόλη και το ποταμό πανοραμικά, αλλά και για να δείτε το περίφημο Γερμανικό μουσείο Φαρμακευτικής Το βράδυ θα δώσουμε ραντεβού στην παραδοσιακή γερμανική μπυραρία Zum Guldenen Schaf για να απολαύσουμε το αποχαιρετιστήριο δείπνο μας, μαζί με ένα ποτήρι τοπικής μπύρας & κλασικές γερμανικές λιχουδιές.
Μέρα:
Χαϊδελβέργη - Λάντενμπουργκ - Φρανκφούρτη - Αθήνα
Επίσκεψη στο μικρό χωριό Λάντενμπουργκ (Ladenburg), όπου βρίσκεται το μουσείο Carl Benz House (ένας από τους ιδρυτές της Μερσεντές). Επίσκεψη στη Φρανκφούρτη, περιήγηση και ελεύθερος χρόνος. μέχρι την πτήση επιστροφής.
 
 
Τιμή κατ' άτομο 
Αναχωρήσεις 21, 28 Ιουλίου & 4, 11, 18, 25 Αυγούστου, 6 μέρες
    
 SMART PRICE 28η Οκτωβρίου (26-30 Οκτ.)
Δίκλινο697735499
3ο άτομο έως 12 ετών582615372
Μονόκλινο845940655
       
 
Περιλαμβάνονται:
  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα- Φρανκφούρτη – Αθήνα με τη LUFTHANSA
  Πέντε (5) διανυκτερεύσεις συνολικά, σε κεντρικά και επιλεγμένα ξενοδοχεία, ήτοι τρεις (3) νύχτες στο πολυτελές κεντρικό SOFITEL STRASBOURG GRAND ILE Deluxe στο Στρασβούργο και δύο (2) στο CROWNE PLAZA 4* sup. στη Χαϊδελβέργη
  Πέντε πλουσιοπάροχα μπουφέ προγεύματα
  Τοπικά πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις ως περιγράφονται ανωτέρω
  Αποχαιρετιστήριο δείπνο στη Χαϊδελβέργη σε παραδοσιακή μπυραρία (μενού 3 πιάτων και 1 ποτήρι μπύρας
  Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται:
  Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 156
  Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.
Σημειώσεις:
  Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και με διαφορετική ροή, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  Την 28η Οκτ. δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στο Βισμπάντεν και Ρουντεσχάιμ
  SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση