Skip to main content

Ο Ρομαντικός Δρόμος από άκρη σε άκρη, με κρουαζιέρα στον Ρήνο Καλοκαίρι 2020 από 729,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 15/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8

7 ΗΜΕΡΕΣ

 


Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Highlights

  • Ξενάγηση στη Χαϊδελβέργη, από τις πιο σπουδαίες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Ρήνο από το Μπάκαραχ στην Κόμπλεντς.
  • Επίσκεψη στη λίμνη Τίτι και το Φράιμπουργκ στον Μέλανα Δρυμό.
  • «Γεύση» από τον περίφημο Ρομαντικό Δρόμο και το Ρότενμπουργκομπ ντερ Τάουμπερ.
  • Απολαύστε ένα ποτό στα bistro της μεσαιωνικής Νυρεμβέργης.
  • Θαυμάστε τους Καθεδρικούς ναούς των πόλεων Βύρτζμπουργκ και Ρέγκενσμπουργκ, από τους αξιολογότερους  της Γερμανίας.

1η ημέρα: Αθήνα – Φρανκφούρτη (πανοραμική ξενάγηση) – Χαϊδελβέργη (citytour)

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη. Με την άφιξή μας ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στην «οικονομική πρωτεύουσα» της Ευρώπης: αν και σήμερα είναι ευρέως γνωστή ως η έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Φρανκφούρτη υπήρξε (και είναι ακόμα) η πόλη του σπουδαίου Γκαίτε, συγγραφέα του θρυλικού Φάουστ και κορυφαία ίσως φυσιογνωμία των γερμανικών γραμμάτων. Εδώ θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για μια βόλτα όπου μεταξύ άλλων μπορείτε να δείτε τον Καθεδρικό ναό όπου στέφονταν οι αυτοκράτορες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τον Άγιο Παύλο που θεωρείται κοιτίδα της γερμανικής δημοκρατίας, την κεντρική πλατεία Ρέμερ (Römer) και την Σιδηρά Γέφυρα (Eiserner Steg) με την αρχαιοελληνική επιγραφή και τα χιλιάδες… λουκέτα των ερωτευμένων.Κατόπιν αναχωρούμε οδικώς για την πανέμορφη Χαϊδελβέργη, μία από τις πιο γοητευτικές μεσαιωνικές πόλεις της Γερμανίας, αγαπημένη καλλιτεχνών και διανοουμένων και με τεράστια πανεπιστημιακή παράδοση. Το Πανεπιστήμιο της πόλης είναι άλλωστε το παλαιότερο της Γερμανίας, καθώς πρωτολειτούργησε το 1382 χωρίς να σταματήσει έκτοτε να πρωταγωνιστεί στα γερμανικά γράμματα. Θα περπατήσουμε στον μεγάλο εμπορικό πεζόδρομο της Χάουπτ Στράσσε (Hauptstrasse) που διασχίζει την Παλιά Πόλη της Χαϊδελβέργης, θα δούμε την πλατεία της Αγοράς με τον επιβλητικό ναό του Αγίου Πνεύματος. Στον λόφο πάνω από την Παλιά Πόλη δεσπόζει το Κάστρο (προαιρετική ανάβαση) από όπου απολαμβάνει κανείς την καλύτερη θέα στην πόλη, με τα κωδωνοστάσια και τις στέγες των σπιτιών, και στον ποταμό Νέκαρ (Neckar), τον παραπόταμο του Ρήνου που διασχίζει τη Χαϊδελβέργη. Τέσσερις γέφυρες στεφανώνουν τις όχθες του Νέκαρ, με την Παλιά Γέφυρα (Altebrücke) να είναι μακράν η ωραιότερη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Χαϊδελβέργη – Μπάκαραχ – κρουαζιέρα στον Ρήνο – Κόμπλεντς – Χαϊδελβέργη

 

Πρωινή αναχώρηση οδικώς από τη Χαϊδελβέργη για το Μπάκαραχ (Bacharach), μια μικρή κωμόπολη στις όχθες του Ρήνου. Εκεί θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο για μια μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του Ρήνου μέχρι το Κόμπλεντς. Καθώς κατεβαίνουμε τον ποταμό, προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε πως βρισκόμαστε στον Μέσο Ρήνο, μια περιοχή-Μνημείο της UNESCO χάρη στα πολλά κάστρα που οι τοπικοί ηγεμόνες έχτιζαν κάποτε στις πλαγιές των καταπράσινων λόφων που κατεβαίνουν προς τις όχθες, και που σήμερα αποτελούν εξαιρετικά δείγματα μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Κατά τη διάρκεια του πλου θα δούμε τον πολυθρύλητο βράχο της Λορελάι (Lorelei), ντυμένο με μεσαιωνικές ιστορίες που σφράγισαν τον γερμανικό ρομαντισμό. Φτάνουμε στην Κόμπλεντς (Koblenz), μια όμορφη πόλη στη συμβολή του Ρήνου με τον ποταμό Μοζέλα. Ακριβώς εκεί όπου ενώνονται τα νερά των δύο ποταμών θα δούμε τον πελώριο αδριάντα του Βίλχελμ Κάιζερ, μνημείο-σύμβολο της γερμανικής ενότητας, ενώ αξίζει επίσης να δούμε και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Κάστορα, στη βόρεια πλευρά της πόλης. Στην Κόμπλεντς θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα ή για ένα γεύμα στα εστιατόρια της πόλης, πριν επιστρέψουμε οδικώς στη Χαϊδελβέργη.  Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Χαϊδελβέργη – Μπάντεν Μπάντεν – λίμνη Τίτιζεε – Φράιμπουργκ – Μέλανας Δρυμός – Χαϊδελβέργη

 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε οδικώς για την περιοχή του διάσημου Μέλανα Δρυμού (Schwarwald). Η πρώτη μας στάση θα γίνει στο κοσμοπολίτικο Μπάντεν Μπάντεν (Baden Baden),  φημισμένο για τα ιαματικά λουτρά του και το καζίνο του. Εδώ θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για έναν περίπατο, προκειμένου να πάρουμε μια γεύση από την αρχοντική αυτή πολιτεία που σαγήνευσε τσάρους, αυτοκράτορες και κάθε λογής γαλαζοαίματους της Γηραιάς Ηπείρου. Έπειτα αναχωρούμε για τη λίμνη Τίτι (Titisee), γέννημα παγετώνων και αγαπημένο τουριστικό θέρετρο για τους Γερμανούς, που φτιάχνουν τα σαλέ τους ανάμεσα στις καταπράσινες ελατοσκέπαστες πλαγιές των γύρω λόφων. Επόμενος σταθμός μας το Φράιμπουργκ (Freiburg), χτισμένο στις όχθες του ποταμού Ντράιζαμ, αγαπημένη πόλη του Νίκου Καζαντζάκη (αλλά και των… οικολόγων που την κατατάσσουν ως την πιο πράσινη πόλη της Ευρώπης), όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον υπέροχο καθεδρικό Μύνστερ (Münster), την έδρα του Πανεπιστημίου, το Θέατρο και το Δημαρχείο. Βρισκόμαστε ήδη στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού, ένας αληθινός πνεύμονας πρασίνου για ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, ανυπολόγιστης οικολογικής αξίας. Επιστρέφουμε στη Χαϊδελβέργη. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Χαϊδελβέργη – Ρότενμπουργκομπ ντερ Τάουμπερ – Ντίκενσμπυλ – Ουλμ (οδική διαδρομή, επισκέψεις, ξεναγήσεις)

 

Αναχώρηση με σκοπό να γνωρίσουμε ένα τμήμα της Ρομαντικής Οδού, με κορωνίδες τις πόλεις Ρότενμπουργκομπ ντερ Τάουμπερ και Ντίκενσμπυλ.  Η Ρομαντική οδός εκτείνεται σε μια διαδρομή 350 χλμ. περίπου που ξεκινά από το Βύρτσμπουργκ και κατεβαίνει μέχρι τις Άλπεις στην πόλη Φύσσεν. Πήρε αυτή την ονομασία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τους συμμάχους, για τα παραμυθένια τοπία, χαρακτηριστικά χωριά την αρχιτεκτονική, τις οχυρωμένες πόλεις και τα κάστρα.   Άφιξη στο μοναδικό Ρότενμπουρκ και ξενάγηση στο ιστορικό της κέντρο. Το μεσαιωνικό Ρότενμπουρκ του κρατιδίου της Βαυαρίας, βρίσκεται στην περιοχή της Φραγκονίας που είναι μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Γερμανίας με χαρακτηριστικές μεσαιωνικές πύλες. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό συμβούλιο και τον καθεδρικό ναό. Χρόνος ελεύθερος στα γραφικά δρομάκια της πόλης. Συνεχίζουμε τη διαδρομή προς το Ντίκελσμπυλ(Dinkelsbühl), μια ακόμη μεσαιωνική, οχυρωμένη πόλη με τάφρους και μεσαιωνικές πύλες. Ο Ναός του Αγ. Γεωργίου από τον 15 αιώνα είναι από τους παλαιότερους καλύτερα διατηρημένους στην Γερμανία. Μπροστά από την εκκλησία απλώνεται η Βαΐινμάρκετ, η κεντρική πλατεία με τα εντυπωσιακά σπίτια των εμπόρων κ.α. Ευτυχώς γλύτωσα κατά τον τριακονταετή πόλεμο και έκτοτε το γεγονός εορτάζεται τον Ιούλιο με μια μεγαλοπρεπή παρέλαση την «Κίντερτσεχε».  Συνεχίζουμε για την πόλη Ουλμ που χωρίζεται στην παλιά πόλη που ανήκει στο κρατίδιο της Βυρτεμβέργης και στη Νέα Ουλμ που ανήκει στην Βαυαρία. Άφιξη, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Ουλμ – Άουγκσμπουργκ – Νυρεμβέργη (οδική διαδρομή, ξεναγήσεις)

 

Πρωινή ξενάγηση στην Ουλμ(Ulm)τηνπόλη που διασχίζει ο Δούναβης και είναι η γενέτειρα του πιο διάσημου φυσικού της Ιστορίας, του Αλμπερτ Αϊνστάιν.  Είναι επίσης γνωστή για τον υψηλότερο καθεδρικό ναό της Γερμανίας ύψους 162 μέτρων. Πολλά κτήρια σχεδιάστηκαν από τον διάσημο αρχιτέκτονα MaxBill και είναι σήμερα προστατευόμενα μνημεία. Στην ξενάγησή μας βλέπουμε φυσικά την παλιά πόλη και το ιστορικό της κέντρο, με το Δημαρχείο, τα Τείχη και τον πύργο Μετσγκεατουρμ με θέα στον Δούναβη ποταμό. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το Άουγκσμπουργκ (Augsburg), παλαιά αρχαία Ρωμαϊκή πόλη και  πρωτεύουσα της Σουηβίας στην συμβολή των ποταμών, Βέρταχ & Λαχ. Η Πόλη ιδρύθηκε το 15 Π.Χ. από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αύγουστο. Λόγω της στρατηγικής της Θέσης στους τότε εμπορικούς δρόμους της Ιταλίας ήταν ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο. Με τη διάλυση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, το Άουγκσμπουργκ έγινε μέρος του Βασιλείου της Βαυαρίας. Στην πόλη βλέπει κανείς  κτήρια  μεγάλου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, όπως το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της Παρθένου Μαρίας κοντά στον ποταμό Λεχ. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Νυρεμβέργη – Ρέγκενσμπουργκ (εκδρομές & ξεναγήσεις)

 

Πρωινό και ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη Νυρεμβέργη (Nürnberg), τη σπουδαία αυτή πόλη της Γερμανίας, γενέτειρα του ζωγράφου και χαράκτη Άλμπρεχτ Ντίρερ(15ος-16ος αι.). Η Νυρεμβέργη υπήρξε λίκνο και έδρα του ναζισμού κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πόλη ήταν το επίσημο κέντρο των ναζί, οι οποίοι οργάνωναν εκεί τα ετήσια συνέδρια του Κόμματος από το 1933 μέχρι το 1938 και επιλέχτηκε συμβολικά για τη διεξαγωγή της Δίκης της Νυρεμβέργης (1945-1949), κατά την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης τα ανώτατα στελέχη των ναζί ως εγκληματίες πολέμου. Θεωρείται πατρίδα των παιχνιδιών, καθώς εδώ λειτουργούν πολλά εργοστάσια κατασκευής παιχνιδιών (κυρίως κούκλες), που εξάγονται σε όλο τον κόσμο.Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια κατευθυνόμαστε νότια στο Ρέγκενσμπουργκ ή και Ρατισβόνη (Regensburg) με 145.000 κατοίκους βρίσκεται στην καρδιά της Βαυαρίας, στο βορειότερο σημείο του Δούναβη και στην άκρη του Βαυαρικού δάσους. Είναι πρωτεύουσα της  διοικητικής περιφέρειας του Άνω Παλατινάτου (Oberpfalz). Η πόλη, η οποία ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους και αποτελούσε από το μεσαίωνα έως και την αρχή του 19ου αιώνα ένα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό κέντρο της Γερμανία.  Στην παλιά πόλη υπάρχουν πολλά μεσαιωνικά κτίρια με χαρακτηριστικούς ψηλούς πύργους. Το πανεπιστήμιο είναι από τα δημοφιλή στη Γερμανία με 20.000 φοιτητές. Στην ξενάγηση μας θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Πόλης το “DOM” Το ιστορικό της κέντρο, την Πέτρινη Γέφυρα, χτισμένη από το 1135 μέχρι και το 1146,  ένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής μεσαιωνικής γέφυρας. Οι ιππότες της 2ης και της 3ης Σταυροφορίας χρησιμοποίησαν για να διασχίσουν τον Δούναβη στο δρόμο τους για τους Αγίους Τόπους, Το Δημαρχείο, χρονολογούμενο κατά ένα μέρος από τον 14ο αιώνα, περιλαμβάνει τα δωμάτια που χρησιμοποιούνταν από την Αυτοκρατορική Δίαιτα από το 1663 μέχρι και το 1806 και διάφορα άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Νυρεμβέργη – Βύρτζμπουργκ – Πτήση επιστροφής

 

Πρωινό και συνεχίζουμε και σήμερα την ξενάγησή μας στη Νυρεμβέργη, στη διάρκεια της οποίας θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, η οποία περιβάλλεται από μεσαιωνικά τείχη μήκους 5 χιλιομέτρων και οχυρωματικούς πύργους (σήμερα σώζονται 71 από τους 130). Ο ποταμός Πέγκνιτς (Pegnitz), που τέμνει την παλιά πόλη στα δύο, τα γραφικά γεφυράκια και οι λιθόστρωτοι δρόμοι συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα. Θα δούμε την Κεντρική Πλατεία, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό και γύρω τους η μεγάλη αγορά. Κατόπιν, αναχωρούμε για την επίσκεψή μας στο Βύρτζμπουργκ (Würzburg), την πρωτεύουσα της Κάτω Φραγκονίας, στο βόρειο άκρο της Βαυαρίας, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Μάιν μια από τις ωραιότερες πόλεις στο κρατίδιο. Δίπλα στην πόλη στον λόφο του Μαρίενμπεργκ βλέπουμε το οχυρό που δεσπόζει και τις πλαγιές με τους αμπελώνες.  Για πάνω από 500 χρόνια το Βούρτζμπουργκ ήταν και έέδρα των επισκόπων. Με διάσημο πανεπιστήμιο από το 1402, και χαρακτηριστική αρχιτεκτονική Μπαρόκ. Βλέπουμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Καθεδρικό Ναό του Αγίου Κιλιανού, την γραφική εκκλησία  KapelleWurzburg, το Ροκοκό κτήριο που συνεδριάζουν τα σωματεία της πόλης  και θα περπατήσουμε  στην παλιά γέφυρα που είναι στολισμένη με αγάλματα αγίων. Χρόνος ελεύθερος και, στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, από όπου θα πετάξουμε για την Αθήνα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/7/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 729€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 729 € 275 €
  Twin Room 729 € 275 €
  Triple Room 729 € 275 €
  Single Room 979 € 275 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/7/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 729€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 729 € 275 €
  Twin Room 729 € 275 €
  Triple Room 729 € 275 €
  Single Room 979 € 275 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 729€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 729 € 275 €
  Twin Room 729 € 275 €
  Triple Room 729 € 275 €
  Single Room 979 € 275 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 729€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 729 € 275 €
  Twin Room 729 € 275 €
  Triple Room 729 € 275 €
  Single Room 979 € 275 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  19/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 789€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 789 € 275 €
  Twin Room 789 € 275 €
  Triple Room 789 € 275 €
  Single Room 1039 € 275 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 789€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 789 € 275 €
  Twin Room 789 € 275 €
  Triple Room 789 € 275 €
  Single Room 1039 € 275 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Κρουαζιέρα στον Ρήνο.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:    

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 240
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.