Skip to main content

Ρομαντική Γερμανία 23/12 5ημερες απο 595,00

Αυθεντικό γιορτινό πνεύμα στη ρομαντική Γερμανία

Μόναχο - Νυρεμβέργη - Σάλτσμπουργκ - Βαμβέργη - Ρέγκενσμπουργκ

Αναχώρηση: 23/12

5 μέρες με αεροπλάνο

Δώρο Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε παραδοσιακή μπυραρία

Ένα Χριστουγεννιάτικο οδοιπορικό στα μοναδικά μονοπάτια της ρομαντικής Γερμανίας. Θα αφεθούμε στη γιορτινή ατμόσφαιρα του στολισμένου Μονάχου, της ρομαντικής Νυρεμβέργης και της γοτθικής Βαμβέργης. Θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Μότσαρτ στο παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ και θα δραπετεύσουμε στην άκρη του Βαυαρικού δάσους, ακολουθώντας νεράιδες και ξωτικά!

1η μέρα: Αθήνα - Μόναχο (ξενάγηση)

Πτήση για το Μόναχο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και ξενάγηση. Θα δούμε το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα του Θριάμβου, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη, όπου θα δούμε το ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπιραρίες θα καταλήξουμε στην πλατεία του νεογοτθικού δημαρχείου, με τη Στήλη της Παρθένου Μαρίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η μέρα: Μόναχο - Χριστουγεννιάτικη αγορά

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στη μοναδική Χριστουγεννιάτικη αγορά του Μονάχου. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε παραδοσιακή μπυραρία.

3η μέρα: Μόναχο - (προαιρετικά Σάλτσμπουργκ)

Πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ και ημέρα ελεύθερη στο Μόναχο. Προαιρετικά μπορείτε να συμμετάσχετε σε εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ. Άφιξη - περιήγηση στην «πόλη της μελωδίας», όπου θα δούμε και το σπίτι του Μότσαρτ. Χρόνος ελεύθερος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ανέβει στο κάστρο για πανοραμικές φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

4η μέρα: Βαμβέργη - Νυρεμβέργη

Πρόγευμα και αναχωρούμε για το μαγευτικό Μπάμπεργκ (Βαμβέργη) στη Φραγκονία, χτισμένο πάνω σε 7 λόφους, με εκπληκτική αρχιτεκτονική, παλαιοπωλεία και εννέα ζυθοποιίες με πάνω από 30 ποικιλίες της περίφημης Γερμανικής μπίρας. Θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό, χτισμένο το 1012. Χρόνος ελεύθερος για να δοκιμάσετε μία από τις πολλές ποικιλίες μπίρας και τοπικές λιχουδιές της Φραγκονίας. Συνεχίζουμε για τη Νυρεμβέργη. Τακτοποίηση στο κεντρικότατο ξενοδοχείο μας και περιήγηση πεζή στο παλαιό κέντρο, που το διαρρέει ο ποταμός Ρέγκνιτζ. Μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε την οχύρωση και το κτίριο που στέγασε το Συμμαχικό Στρατιωτικό Δικαστήριο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς και άλλα αξιοθέατα.

5η μέρα: Νυρεμβέργη - Ρέγκενσμπουργκ - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ρέγκενσμπουργκ, την πρώτη πρωτεύουσα της Βαυαρίας μέχρι το 1805, αγαπημένη πόλη των Κάιζερ. Έδρα των πρώτων ταχυδρομείων με σπουδαίο εμπορικό κέντρο. Σύντομη περιήγηση στην παλιά πόλη, όπου θα θαυμάσουμε από κοντά τα Μεσαιωνικά κτίρια. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο με Αεροπλάνο

Διάρκεια

Earlybooking

1κλινο

Παιδί

23/12

5

€ 595

+€ 140

€ 535

Κόστος προαιρετική εκδρομή στο Σάλτζμπουργκ +55€ κατ’ άτομο. Δήλωση και πληρωμή στο γραφείο μας. Earlybooking για κρατήσεις έως 25/11. Επιβάρυνση για κρατήσεις μετά +€ 30

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μόναχο - Αθήνα με Lufthansa
  • Μεταφορές/περιηγήσεις όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν
  • 3 νύχτες διαμονή στο Μόναχο στο κεντρικότατο Europa 4* ή παρόμοιο & 1 νύχτα στη Νυρεμβέργη στο κεντρικό NHNuremberg 4* ή παρόμοιο
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
  • Εορταστικό δείπνο 24/12 σε παραδοσιακή μπυραρία
  • Τοπικός ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

    Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων €170
  • Είσοδοι σε μουσεία, επισκέψιμους χώρους
  • Ποτά κατά την διάρκεια του δείπνου

Πτήσεις

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

23/12

Αθήνα

Μόναχο

13.00

14.35

LH 1751

27/12

Μόναχο

Αθήνα

19.25

22.50

LH 1754